- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Zaten en basinda dedim gorusmuyorum pek mevbur kalmadikca istemiyorum diye belirttim!! O yazdiklarinizda evet tumunu kapliyor ..zaten gorusmek istemedigim insanlar icin de neden orucluyken kendimi bunaltayim..kaldiki onlar tok ve keyifli gelicekler gun boyu orucluyken kosturan ac susuz ben olucamBencede çağırma zaten
Ne hayrı kalır ki bunca söylenmeden zaten
Senin Çağırasın yok,temizlikti yemekti oruç değillerdi şöyleydi böyleydi diyorsun
Başka birini çağırdığında,oruçlu olmayacakmısın?
Bin bahane ürettin
Görmek istemiyorum,onları çağırmak istemiyorum diyeceksin,işte bukadar
Yok canim.esim onlar tutmadigi icin israr etmiyor artik es konusunda pek problem yok aslinda da onlar acisindan duaunuyorum beklerlermi ki diye
Haklısınız tabi insan sevgi görmediği yeri sevemiyor. Ama en azından eşiniz üzülmemiş olacak. Sonuçta ailesi. Ailesinin tavırlarının bedelını o ödemesin. Dilerim bir gün kıymetinizi anlarlarBenim ailem esime asiri hosgorulu ogullari gibi davranirlar o da onlara karsi aynen oyledir...ama onun ailesi beni dislar gelin gorurler cok da cektim bende bu sekilde tek gecelik yemegi bile istemez olurum
Esimi ailem el ustunde tutuyor esimin ailesi de bana ayni sekilde davransaydi bende hayatta aklimdan gecirmezdim bunlariBir günden hiç bı şey olmaz bunu kendiniz de biliyorsunuz. Bahanelere siginmayin. İstemediginizi herkes anladı. Eşiniz de zaten anlayacaktır. Ben eşinizin yerinde olsam ben de sizin ailenizi hayatta o eve sokmazdim.
Sevmiyor olabilirsiniz size çok kötü şeyler de yapmış olabilir. Ama Ramazan'ın ruhu hoşgörü göstermek kuslukleri gidermek. Bir gün sadece bir gün adım atın yaşlı insanlar sonuçta bence pişman olmazsiniz. Gerekirse herşeyi hazır alın. Bırakın siz yapmış karsidakileri menmun etmiş olun onlar iyilik bilmezse kendi problemi.Esimi ailem el ustunde tutuyor esimin ailesi de bana ayni sekilde davransaydi bende hayatta aklimdan gecirmezdim bunlari
Ama.olmiuot iste 4 tane aile buyugunu tek basina oruc tutan birinin agarlamasi bana eziyet mis gibi geliuor
Yok canim.esim onlar tutmadigi icin israr etmiyor artik es konusunda pek problem yok aslinda da onlar acisindan duaunuyorum beklerlermi ki diye
Duygularınız karşılıklıdır. Onlarda sizi sevmiyor ama iftara çağırıyorlar.Sevemedim sevemiyorum oyle olunca hosgorude olmuyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?