İftarda eşimim bana hazırladIğı hakaretleri yedim

senin iki saatte yaptıgın yemegi o 20dajkada yiyor ve inan onun gözünde bu pekde birsey degil
esin sana hakaret etmesi yanlıs tabi
ama kendine bir bak bedwn okumak istemiyorsun ne farkın var diğer insanlardan .okuyamamyı anlarım sartlar el vermez ancak senin suan liseyi okuman bile o cocugun için ilerde gurur verici olacak .

kendin için cocıgun için yap .

bosanayım deme esinle sakin birzman konus kırıldıgını anlat .bebeğinde etkilenebilecegini anlat. kendi için basar ve gözüne sok.belki ileriside gelir ozaman daha dik olursun

Ozaman evlenmeseydi ? Onun için değilde kendiniz için okuyun. Liseyi bile bitirmemiş olmanız feci.. üniversite mezunlarının bile işsiZlikten kırıldığı bu dönemde..

Eşin ne iç yapıyor ki eğitim seviyesi nedir ya da. Prof. Falan mı. Öyle olsa bile bu davranışları sergileyemez. Eşinin başka sıkıntıları var eğitimi bahane ediyor.

Hamile halinle böyle bir şiddete maruz kalıp yine de o evde kalmayı sürdürdün mü ? Bebeğini bahane etme nolur .. "nasıl olsa ağzına bilmem napsam bu kadın ses çıkarmaz ,oturur "diyip şiddetin dozunu arttırır o herif ..neden ağlamak yerine daha yapıcı cozumler üretmiyorsun?

Köydeki elalemin de canı cehenneme ..ağzının burnunun kırılmasını bekleme gitmek için ..Bu şiddetin varacağı yer de tam olarak orası ya neyse..

Bu beyzadenin tahsil durumu nedir ? Okuduktan sonra senden ne gibi bir beklentisi var?

Eşinin yaptığı çok itici bir şey o bir kenara. Sen neden okumamak için bu kadar direnyorsun kavgalar ediyorsun.
Bak kendin de yazmışsın ailem köyde boşansam kim ne der.
Okuyunca çatır çatır boşanıyosun işine giriyorsun kimse de bir şeycik diyemiyor.
Kusura bakma okumak istememenin hiçbir haklı yanını görmüyorum

Liseden sonra askeriyeye girip astby olmuş simdide subay olcak . Dışarıdan 2 yıllık üniversite bitirmiş . İki tamd bnden beklentşsi Sadece diploma başka bi beklentisi yok çalışmama izin vermezmiş

Liseden sonra askeriyeye girip astby olmuş simdide subay olcak . Dışarıdan 2 yıllık üniversite bitirmiş . İki tamd bnden beklentşsi Sadece diploma başka bi beklentisi yok çalışmama izin vermezmiş
Çocuk olmadan değerlendirin zamanınızı sonra pek vakit olmayacak. Şuan keşke biraz vaktim olsa 2.üniye kaldığım yerden devam etsem yada yüksek yapsam diye hayal kuruyorum.

Kendin için oku çocuğun için oku, o saygısız adam için değil.

O zaman bütün bu baskının sebebi çevreye karım surdan burdan mezun demek ..çalışmasın diplomasını cerceveletelim duvara asalım da millet okumuş karısı var desin ...vay cahil vay ,vay kara cahil vay ...hem de zorlayarak, kendi bebeğini bekleyen bir kadına şiddet göstererek ...sabrına hayran kaldım ..ne bekliyorsun iyi bir ders vermek için ? Bunun beklentisi hoc bitmez söyleyeyim sana ..k.ka yapmayan çocuk siparişi de vermiştir bu ..ne de olsa herşey mükemmel olmali. .sonra elalem ne der ?

Kendini geliştirmen için mi? E o okumuş da nolmuş insan gibi mi davranıyor ki?
Ayrıca orucu boşuna tutuyor, eşine hakaret eden biri oruç niye tutar ki bu neyin kafası acaba? Asabi olması falan hiç bahane olamaz o zaman herkes birbirine girerdi.
Boşanmayacaksan da bi süre uzak dur eşinden ve derslerine yoğunlaş. Liseyi bitir hatta üni bile oku çocuk büyür verirsin kreşe işe girersin ona da evdeki vazo muamelesi yaparsın oh mis.

Şu mesajınızla durum anlaşıldı, okumanızı kendinizi geliştirmeniz için istemiyor, etrafta eşlerden bahsedilince sizin ilkokul mezunu olduğunuzu söylemeye utanıyor.
Yangına körükle gitmek istemem, sizi incitmekte istemem ama eşinizin size okuyun diye baskı yapmasının içten içe sebebi utanması.
Evlenirken sizin okumadığınızı biliyordu, okumalı mısınız evet okumalısınız tabii ama evliliğinizi de bir gözden geçirmelisiniz bana göre.

Acaba çevresinde hep okumuş insanlar var da onlara iyi görünmek için mi bu kadar baski yapiyor okumaniz için.

Yahu adam haksız da okumam demek ne demek?Hamileymişsiniz çocuğunuz olacak ne güzel eğitim için uygun ortamınızda var okuyun işte.Üniversite mezunlarının bile kendini yetersiz hissettiği bi dönemde ilkokul mezunu olarak kalma ısrarınız çok anlamsız.

Eşiniz de sonradan bazı şeyleri farkedip okumanızı istemis olabilir çocuk sahibi olacaksınız çünkü.Tavrı çok kötü onaylamıyorum ama eşinize hak veriyorum okumalısınız

Benim eşim de tam tersi cnm keşke okumam için baskı yapsa ama içinde yoksa zorlasa da olmaz çok ayıp etmiş sen sakın ol bakalım adım atacak mi

Eşiniz kesinlikle haklı degil. Evlenirken kandırmadınız sonuçta, tahsilinizi biliyordu.
Devam etmeniz konusunda destek olması, teşvik etmesi güzel de suyunu çıkarmış.
He bana göre siz de üşengeç birisiniz o ayrı...
Çocuğunuz henüz yok, eşiniz destekliyor, istemiyorum ders çalışmak diyip bir kenara çekilerek kolayı seciyorsunuz.
Elinizden geleni yapın, vaktiniz varken değerlendirin.
Bütün gün ev işi yada yemek yaparak geçmediğine göre, illaki vakit ayrılır... yapacağınız daha hayırlı bir şey olamaz ders çalışmaktan başka...

Bir erkegin egitim seviyesine bu kadar takmasi, ya ilerde sizden maddi menfaat saglamak icindir ya da sizden utandigi icindir. Sizi calistirmak istemiyorsa demekki maddi beklentisi yok. Geriye sadece sizden utandigi şıkkı kalıyor. Üzgünüm ama kocaniz pisligin teki.
Siz onun inadina okuyun liseyi. Sonra da yine aciktan uni. okuyun.
Ben de egitim hayatima 12 yil sonra simdi yeniden devam ediyorum. Evet ara verince zor oluyor ben de yaşiorum o zorlugu. Ama inanki yapabilirsin. Evladin icin, kendin icin yap.
Anneniz babaniz arkanizda duracaksa boşanmasaniz bile bir kere gözünü korkutun. Sizi kendisine mahkum sanmasin. Boyle sanarsa eziyetin bini bir para olur.

Oruc tutmayi yanlis anlayan bir koca
Hamile kadina eziyet
İtiraf edeyim bnm esimde ilk gunler yapti
Karnim burnumda, 2,5 yasinda oglumm
Dunya ağladım, Allaha havale ettim
Gecti gitti
Simdi bal böreğiz
Sizinde genel durumunuzda sikinti yok ise
Takma kaale alma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…