- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Bunları söyleyebilecek birine bu adam bu şekilde konuşamazAlacaksın eline sopayı, vur allah vur! Ben okumuş okumamış karışmam. Okumak kişisel bir tercih bana göre eş bile karışamaz. Adam sen bu kadını okumadığını bilerek kabul etmişsin. Okumam demiş zaten. Herkes okumayı istemek zorunda değil kimse kimseye okumak istemediği için hesap vermek zorunda da değil. Kültürlü olmak diploma gibi bir kağıt parçasından da geçmiyor. Bırakın artık şu kültürlü olmak için okuma ayaklarını. Okumuş ama insan olamamış kişileri saysak bitmez önce insan olmayı öğrenmek lazım. İlkokul mezunu diye utanacaktın madem niye evlendin be adam?
Konu sahibi bu erkek müsveddesini yanınızda tutmayın bence. Ne sizi ne de karnınızdaki miniği zerre kadar haketmiyor!
Sinirlerim zıpladı vallahi ya hamile halinizle şu çektiğinizi okuyunca...
Aynı anda yazmişiz:)Esin kendisi okuyup kendini gelistirmis mi acaba ?
Bu laflari soyleyen biri "kendini gelistirmekten" bahsetmesin.
Ne demisler tahsil cehaleti alir ESEKLIK baki kalir.
Astby dı şimdi sumbaylık kırsu alıyoEşinizin mesleği ne? Çok merak ettim.
Kendimi Geliştşrmem için istiyomuş
Yarın dediğinizi başardı diyelim bu defada benim sayemde okudun bu günlere geldin olurSenin yerimde olsam liseyi bitirir sonra 2 yıllık kazanırdım. Yetmez 4. Seneye tamamlar iş bulur, ayaklarım üzerinde durur ve o diplomayı (fotokopisi tabi aslını yedirmeye değmeyecek biri) yedirirdim eşime. Sonra boşardım.
Güzel yedim ama paranı derim. Çatlasın ortadan ikiye :)Yarın dediğinizi başardı diyelim bu defada benim sayemde okudun bu günlere geldin olur
+1000Siz neden okumamak için ısrar ediyorsunuz? Mesela evde boşsunuz hani desem çalışıyorsunuz yoğunsunuz vakit ayıramıyorsunuz ama yok. Kesinlikle kendiniz için okuyun bari, okumak diploma sahibi olmak çok güzel bir şey.
Ama eşinizin bu sebepten size bu lafları söylemesi aşırı irrite edici.
Bi süre konuşma bakalım ne yapacak.. boşanmak istiyorsan boşan tabiki zaten kocanda bunu istiyor seni kendinden soğutmaya çalışıyor gibi..yaşadıgım şeyleri ya
Durup dururken başladı . Bişey desemde deseydi bu kadar zoruma gitmezsi ama bn harıl hatıl onun istedigi yemeginyapmaya çlışıyorum mutlu olsun diye bide baktım ki kime neyi mutlu etmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?