İftarda eşimim bana hazırladIğı hakaretleri yedim

Yazildimi bilmiyorum
Okumak cehaleti alır,eşşeklik baki kalır. Eşiniz okumuşta nolmuş? diplomayla gelişmiyor insan işte canlı örneği eşinizin kendisi.

Bunları söyleyebilecek birine bu adam bu şekilde konuşamaz
Eminim adama sövüp sayıyordur konu sahibi köşesinde en fazla iki kelam edip susuyor siniyor ağlıyordur

Senin yerimde olsam liseyi bitirir sonra 2 yıllık kazanırdım. Yetmez 4. Seneye tamamlar iş bulur, ayaklarım üzerinde durur ve o diplomayı (fotokopisi tabi aslını yedirmeye değmeyecek biri) yedirirdim eşime. Sonra boşardım.

Siz de temizlik yemek vs yapmayin oturun ders calisin..miss gibi okulunuzu bitirin...

Zorlandiginiz dersleri internetten izleyebilirsiniz youtubeda vs var konuyu yazip aratin.. uzun sure ara verdikten sonra ders calismak zordur ama yapilmayacak sey degil..

Esiniz kütük ama doğru bir şey söylüyor. Böyle bir kutukten ileride ayrılmak isterseniz o diplomayı keşke alsaydim diyeceksiniz. Eşiniz dedi diye değil ama en azından lise diplomaniz olsun.

O orman kackini da muhtemelen çevresine "karım bilmem ne mezunu " diyebilmek için bu kadar baskı yapıyor.

Adam bu kadar degisik bi insan oldugunu bilsem asla evlenmezdim senle demiş
Asıl mevzu bu bence adam sizden razı değil
bunun nedenini de ancak siz bilirsiniz
Okumanız onun için son bi umut bana göre okursa değişir diye düşünüyo muhtemelen ama yanılıyo tabi
Siz asıl sorunu sizi beğenmediği mevzuları anlamaya çalışın bence

Yarın dediğinizi başardı diyelim bu defada benim sayemde okudun bu günlere geldin olur

Eşine söylenecek söz yok zaten, tavrı çok çirkin... söyledikleri yutulacak gibi değil...

Ama sen bu yola başladığına göre oturup karar verdiniz, zorla gidip kaydını yapmadı değil mi? Neden okumak istemediğini merak ettim ben... evde bütün gün oturuyorsun, çocuk da yok... neden ders çalışmıyorsun?

Keşke benim esimde okumamı istese ben yalvarıyorum ama istemiyor lise mezunuyum.Calismama çok karşı kesinlikle çalıştırmaz.Okumamamin nedeniysede okulu bitirdikten sonra da çalışmak istermissim kavga cikarmis

Adama sağlam giydirmişsiniz ama Allah aşkına bu devirde ilk okul mezunu mu kaldı elimizi savursak üni mezununa çarpıyorken.
Tavrı ve hakaretleri nahoş elbette hele de hamile bir kadına karşı ama adam bu isteğinde haksız mı.
Hanginiz kocanızın ilk okul mezunu olmasını isterdiniz...
Okumayacağım diye diretmeniz de ayrıca bana hoş gelmedi, nasıl olsa para getiren var yer içer yatarım izlenimi oluşturuyor.
Yani bunun tek sebebi yıllarca ara verdiğiniz için zorlanıyor olmanız değil, maddi olarak sırtınızı dayayabileceğiniz biri olmasından kaynaklanan rahatlık da var.
Eşinizin kendinizi statü olarak yükseltmenizi istemesi bence gayet normal, yarın öbür gün maddi beklentiye girmesi bile normal.
Bir hayatı paylaşmak için evleniyor insanlar, hayat müşterektir her iki tarafın da beklentilerinin karşılanacağı evlilikler yapılması çok önemli kısacası.

Goren duyan da falanca universite filanca bolumun ana bilim dali baskani sanir. Aciktan iki yillik okumus. Vay be bu onun icin gercekten cok buyuk bir seydir. Isterse profesor olsun kimseye bu laflari edemez. Konu sahibi bosanmayacaksaniz lutfen disardan liseyi hatta universiteyi bitirin inanin zor degil. Hem kopasica cenesi kapansin hem de b planiniz olmus olur.

+1000

Okumanı istemesi güzel bir şey de, bunu sana bu şekilde mi anlatıyor hödük.
Sen zaten okumam demişsin, okumam diyen bir insan hakaretle teşvik edilmez, aksine okumaktan ve karşındaki odun heriften nefret etmene sebep olur.

Otur yemeğini ye, sana ve karnındaki bebeğe yazık.
Allah yar ve yardımcın olsun

Bi süre konuşma bakalım ne yapacak.. boşanmak istiyorsan boşan tabiki zaten kocanda bunu istiyor seni kendinden soğutmaya çalışıyor gibi..

Eşinizin söyledikleri hiç hoş olmamış ama anladığım kadarıyla bir nevi patlama yaşamış. Yani sizin okumanız için çok uğraşmış ama baktı ki siz oralı değilsiniz, okumam da okumam diye kendinizi şartlandırmışsınız o da biraz ağır konuşarak belki gurur yaparsınız da eğitime yönelirsiniz diye patlamış gibi.

Eşinin eğitimli, donanımlı olmasını isteyebilir; olmayacak bir şey istese sizden tamam ama eğitim durumunuzu isterseniz değiştirebilirsiniz; değiştirme imkanınız, zamanınız varken neden bu inat ? Yaşınız kaç bilmiyorum ama gençsiniz diye umuyorum, şimdi 40-50 yaşında insanlar açıktan üniversite okurken sizin liseyi bile okumamak için bu kadar direnmeniz kusura bakmayın ama rahatsız edici. Okumamaya şartlandırmışsınız kendini daha evlenmeden "Okumam ben" diye şart koşmuşsunuz. Eşinizin hatası orada zaten, baştan evlenmeyecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…