İftarda eşimim bana hazırladIğı hakaretleri yedim

Okumayan eş komplenksi var öfke kontrolü yok orucunda verdiği bir asabiyet de var
Hamile eşinin bu durumdan nasıl etkileneceğini bilmeyecek kadar cahil birinin sizi diploma için sıkıştırması ironik

Tövbe tövbe evdesin ne zorluyor terfimi verecek liseyi bitirince tamam oku iyi olur ama kafan almıyorsa napacağın bişey Yok biz üniversite bitirdik evdeyiz yani evde bitirdiğim okul neyime yarar ki suyun kaynama noktasını bilsem ekonomik verileri bilsem piyasaların nasıl şekilleneceğini bilsem nolur
Tamam kültürlü olmak iyi bişey ama eşler arası saygı bambaşka eşiniz okumuş ama e... iği baki kalmış madem master yapmış bir eşle evlenseydi tövbeeee sen evlen sonra hamile kadına hayatı zindan etmeye hakkı yok ki

Kocanız insanliktan pek nasibini almamış. Hirs yapın ve cok fazla başarı elde edin bunu sadece kendiniz icin yapin. Olurda ayrilirsaniz ayaklarınız üzerinde durun diye

Su
Liseden sonra askeriyeye girip astby olmuş simdide subay olcak . Dışarıdan 2 yıllık üniversite bitirmiş . İki tamd bnden beklentşsi Sadece diploma başka bi beklentisi yok çalışmama izin vermezmiş
Subay olacakmış olmamış henüz 2 yıllılta sokakta kimi çevirsen okumuştur kendşnş ufak bişeyde profesör görenlere hayranım

Bu lafları söylediğine göre eşiniz ordinaryüs olmalı? Ya da oruç başına vurdu..!

Nereye kadar böyle hakaretlere katlanacaksınki.O konuşup sen susup dinledikçe sana olan saygısını yitirir.Artarak devam eder bunlar.Senden soğumuş o,okul filan bahane.

Valla ben liseyi de okurum üniversiteyi de okurum çocuğu da büyütürüm sonra da tekmeyi basarım bu adama. Söylediklerini yuttur ona.

Herşeyi en bastan biliyormus ve bilerek evet demis suan karışma ve laf söyleme hakki yok. Evet sizi teşfik edebilir ama hiçbirşey zorla olmaz önce kendinizin istemesi lazım bunuda anlaması ıcin saygi lazim buna bile saygı duymayan adam yarın çocuğunuz büyüdüğunde aynı baskıyi sıkıntıyı ona yapacak. İlerde cocuk okula başladığında devamlı çaliş diye çocugun beynini yiyecek ve ufacık başarısızlıkta senin annende böyleydi cümleleri başlayacak siz şimdi çocuğum var diyorsunuz ama o çocuguda aynı kadere mahkum ediyorsunuz.

Sizin icinizde okuma aski olsa herhalde okur evlenmezdiniz.
Ben liseden sonra unv kazandigim sene evlendim hergun okula gittim mesela.
Esiniz ise madem okumus bir kadin istiyordu sizinle neden evlendi
Zorla kimseyi okutamaz bunu idrak edemiyor mu.
Sizde iatemiyorsaniz ben okumak lise bitirmek istemiyorum diyin

Şimdi hatıladım sizin aynı şekilde başka bir konunuzda yokmuydu
Sizin üzerinizde bir baskı aracı bulmuş ve kullanıyor izin vermeyin
Olur mu öyle şey

İftar öncesi açlığın getirdiği bir sinir patlaması olmuş. Mevzu okuman olmasa başka şey olacakmış. Tavrı doğru değil ama okumanı istemesi çok normal.
Liseyi açıktan bitirmek ne kadar zor olabilir ki ? Sen de inat etmişsin galiba. Biraz çaba göstersen bir şey kaybetmezsin aksine kendi geleceğine yatırım olur. Hem sonra eşin gibi 2 yıllık bir bölüm bitirebilirsin neden olmasın ?

O zaman okumus birini alsaydi. Kendi okumusta nolmus.
Esege altin semer tak yine essek iste.

Alacaksın eline sopayı, vur allah vur! Ben okumuş okumamış karışmam. Okumak kişisel bir tercih bana göre eş bile karışamaz. Adam sen bu kadını okumadığını bilerek kabul etmişsin. Okumam demiş zaten. Herkes okumayı istemek zorunda değil kimse kimseye okumak istemediği için hesap vermek zorunda da değil. Kültürlü olmak diploma gibi bir kağıt parçasından da geçmiyor. Bırakın artık şu kültürlü olmak için okuma ayaklarını. Okumuş ama insan olamamış kişileri saysak bitmez önce insan olmayı öğrenmek lazım. İlkokul mezunu diye utanacaktın madem niye evlendin be adam?
Konu sahibi bu erkek müsveddesini yanınızda tutmayın bence. Ne sizi ne de karnınızdaki miniği zerre kadar haketmiyor!
Sinirlerim zıpladı vallahi ya hamile halinizle şu çektiğinizi okuyunca...

sen okudun da ne oldu öküz?
insanlıktan haberin yok deseydin.
madem boşanamıyorsun, kendin için oku. çocuk büyüyünce işe gir. minnet etme bu adama.

Son düzenleme:
Bu olayı dert edinip evliliğini gözden geçirmen gerek...
Kesinlikle...

Ama böyle olmayacak...
Devam edeceksin...

Umarım gözden geçirdiğin gün yeniden konuşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…