- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Ramazanın ilk günleri öyleydim.
Yatsıya zor uyanıyordum.
Sonra bir daha uyuyordum teee sahura kadar.
Şimdi hafiften Leyla durumum devam etse de televizyon,sohbet derken gece 12 gibi yatıyoruz.
Bünyem alışmaya çalışıyor.
inanilmaz yoruluyorum yaGel kardeş gel..
takviye alsana ben senden beterdim gozumu acamiyordum e ise gitmelisin bi de onun da sinav calismaktan asagi kalir yani olmuyo emin ol.isim vermek yasak aanirim ama su meshur takviyeyi aldim.daha iyiyim.iyi dediğim de en azindan iftardan sonra gozumu acabiliyorum.cunku yemek yiyip uyuyordum su bile icemeden ertesi gune perttim.al o vitamini goreceksin
Ben iftardan sahura kadar uyumuyorum çünkü uyuyup uyanınca birşeyler yiyesim gelmiyor midem almıyor.
İftardan 2 saat önce uyuyorum bazen 1 saat uyuyorum bu beni dinç yapıyor.
Bende öğlen uyuyamazdım ama kitap okuyorum gözlerim ağırlaşıyor hop gidiyorum.
Aaaa regl döngümüz aynı olmuş!
Ben de çok güçsüzüm bu sene.
İftarda hiç yiyemiyorum.
Eskiden sadece kahvaltı ederdim iftarda,şimdi onu bile zorla yiyorum.
inanilmaz yoruluyorum ya
eşimde uyumazdi oda uyumaya başladi.. uyku düzeni hiç iyi degildi artık eşlik ediyor benimle (maşallah diyim)
ben nedense iftardan sora hemen uyuyorum.. gözüm açik durulmuyor
misafirler varken zor tutuyorum resmen.
kk da bdv ye takıl, bir iki ekşınlı konu bul bitti gitti
ders çalışmaya çalışırken bir bakıyorum saat 2 buçuk olmuşsonra sahur azıcık kk derken 4ü buluyor uyumam
Ezdirmem uykuya kendimi, kafamı koyar uyurum.
Hiç utanmam gücenmem, çocuğu uyutup uyurum
Ramazandan önce 12 de uyurdum ramazanın ilk günü sahur için hazırlık falan derken saat 4te uyudum sonrasında alıştım bu duruma çok kolay oldu . Sonra hamile oldugumu öğrendim ve tutmamaya karar verdim ama hala saat 3te uyuyorum . Kafamda deli sorular ☺
Reglken mi oruc tuttunuz onu anlamadim ya? Ozur sayilmaz ki, bi doktora sordunuz mu? Demekki adetiniz bitmemis tekrar olmussunuz..
Bitmisti adetim, 8 gün sonra yeniden oldum. O sırada yogun bi aglama doneminden geciyordum stresten erken oldum. Doktora sormaya gerek duymadım aslında
Keşke sorsaydiniz çünkü tekrar olmussunuz bence. Özür kanı öyle olmuyor. Mesela adetiniz 10 gün sürüyorsa 10 günden sonra özüdür . Sizinkisi bitmiş sonra tekrar başlamış o yüzden Özür olmuyor maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?