iftira ederek terketti, 5 gun sonra nisanlandi:( canim cok yaniyo: lutfen okuyun:((((

Aslinda dusundumde haklisin canim, bu yazdiklarin beni birazda olsa rahatlatti. dedigin gibi acik bi kapi birakti kendine, cunku ondan asla vazgecemeyicegemi cok iyi biliyodu, cepte dursun, beni yedek olarak goruyo, ama her namazimin ardindan sanki Rabbim bana diyoki, merak etme onu geri senin kapina getiricem diyo, insallah boyle olur, ve insallah rabbim bana bu yasattiklarinin bedelini ona bir bir odetirki, her aci cektiginde ben aklina gelirim, ona asla hakkimi helaet etmiyorum

( ayni kaderi paylasiyoruz desene... ondn nefret etmek istiyorum ama basaramiyorum, cunku ben hep onun iyi tarafini gordum, insan onun koskoca bi yalan olduguna inanmak istemiyo

aynen öyle ne kadar nefret etsemde aşk bu çok başka bişey aklımdan çıkaramıyorum kabullenemedim hala bittiğini evet doktorluk olmuşum ben :) farketim şu an keşke hiç tanışmasaydık aşkı onda tatmasaydımmm

kaderinde yazan insan değişmezmiş tatlım, bu konuda hadis de var , allah hayırlısını daha iyi bilir, güzel bir gelecek kur kendine , Yusuf yüzlü doğru sözlü insan çıkarr inş. karşına

keske canim keske, ama buda kaderimizmis, sabir etmekten ve bol bol dua etmekten baska yapicagimiz bisey yok, ilk basta bitek benim basimda boyle bi olay var saniyodum, ama yanliz degilmisim, benim gibi bi cok daha kisi varmis
evet haklisin insan kabullenemiyo, hep iyi gunler geliyo aklina, verdigi sozler, ettigi yeminler

ahh ahh hiç çıkmıyoki aklımdan..evet canım sabır inşallah bigün unuttum diyebiliriz

amin canim cümlemizden, bir genç peygamber efendimiz sav. e gidiyor ve dua istiyor i şu kızı çok seviyorum onunla evlenmek için dua istiyorum ey allahın resulü diyor, peygamber efendimiz de a.s da diyorki kim olursa olsun ne dua okusada kaderinizde evleneceğiniz kişi çoktan belli ve değiştiremezsiniz sizin için hayırlı olanı sadece rabbiniz bilir diyor ve gönderiyor genci, çok etkilenmiştim daha dün okumuştum galiba, yani çok düşündürücü , üzülmek felan yersiz , bir genç varmış bir kızı çok sevmiş isteniş bir türlü olmamış evlenememiş , başkasıyla evlenmiş oğlan ve yıllar geçmiş unutamamış sürekli içiyormuş felan eşi de çok temiz inançlı bir kızmış ama ulaşamadı ya aklı fikri eski sevgilisindeymiş, bir gün yine içmiş gelmiş yatmış artık bırakmış kendini iyice, yatmış bi rüya görmüş , rüyasında istediği kızla evli , bu işe gidiyor , evden çıkar çıkmaz kadın da ya arkasından çıkıyor başka erkeklerin evine gidiyormuş, yada evine getiriyormul adamın yatağında aldatıyormuş , hep başka erkeklerle görmüş , sonra kan ter içinde bi uyanmış, anında tövbe etmiş, allahım affet demiş, bu kadar hırpaladım kendimi onun için tabiki sen daha iyisini bilirsin geleceğim hakkında, hata yaptım affet demiş, ve karısına çok bağlanmış bir daha aklına bile getirmemiş eski sevgilisini , evlense öyle bir hayatı olacağını anlamış ve tövbeye gelip hayatına çeki düzen vermiş , yani biz bilmiyoruz neler yaşayacağımızı , sürekli hayırlısını istiyoruz Allahtan ama illada şu olsun diyoruz , hayırlısını nasip edince rabbim doğal olarak o kişi olmuyor sonrada üzülüyor insanlar halbuki duası kabul olup hayırlsını veriyor rabbim, hayır görünende şer şer görünende hayır vardır tatlım , bol dua et, asla şunla evleniyim deme , en hayırlsı kimse onu yaz alnıma rabbim de, en iyisini verecektir hiç şüphen olmasın

insallah bitanem, zaten hep hayirlisi diyodum, hayirliysa olsun diyodum, ama her gordugumde gozlerimin icine bakip dalmasi, sarfettigim butun cabayi alip goturuyo, Allahin isi, beraberken hic ama hic karsilasmadik, ve dugunune iki hafta kala her hafta karsima cikiyo, vardir Rabbimin bi bildigi elbet diyorum:)

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun, küçücük bir şeyi fırsat bilip sana iftira atıyorsa ilerde çok ciddi sorunlarla karşılaşabilirdin.. Her şerde bir hayır var derler...

Bide tekrar kapıma dönsün diyorsun, eğerki dönse kabul edece misin?

asla, hala sevsem bile asla kabul etmem, ama icimde kalan sozleri ona soylemeyi o kadar cok istiyorum ki, pisman oldugunu kendi gozlerimle gormek istiyorum, yoksa asla affetmem onu:) karsinda artik o eski saf kizin durmadigini gostermek icin, insallah rabbim bunu bna nasip eder

Amin inşallah :)) eden her zaman bulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…