Iftira ve benden gidenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne çirkef ne yüzsüz bir adammış bu be...
işsiz olduğu halde onu kabul etmen ona bakman yetmemiş bi de yalan üstüne yalan sıralamış...
sanırım dediklerinin yalan olduğunu ispatlama niyetinde değilsin...bunca olana rağmen ona karşı bazı hislerin ölmemiş..veya onun kadar çirkinleşmek istemiyorsun...
eğer adamla uğraşmayı düşünmüyorsan kendin için birşeyler yap bir psikiyatr veya psikologla görüş faydası olacaktır...

Ben bu filmi çok iyi biliyorum.Bende çok benzer seyler yaşamış biri olarak sana şunu tavsiye ediyorum arkadasım,
Sağlam bir avukat bul, ne kadar kanıtın, delilin varsa hepsini mantıklıca değerlendirip kullan. Merak etme senden aylık nafaka alamaz, ne yani hem çalışma, karın baksın hem de nafaka iste. Mahkemelerimiz o kadar insafsız değil.
Tazminat olayına gelince, eger iddialarıyla ilgili bir kanıtı-delili varsa alabilir ancak.Yoksa öyle farazi, yok psikolojimi bozdu, yok şu- yok buyla tazminat olmaz.Zaten aklı başında bir hakim, onun kötü niyetini farkedecektir, haksız tazminat taleplerini gördüğünde.
Kendini suçlamaktan da vazgeç, dediğin gibi sınavınmış bu senin ve karsında hiçbirseyi haketmeyen biri var. Yaptıklarından ve verdiğin ödünlerden de pişmanlık duyma, bunlar insan olan insanın yapacağı seyler,ama karsındaki insan değilmiş ki,kıymet bilsin.
İnan bana bu durumdan kurtulup, yıllar sonra geriye baktığında şükredeceksin.
Sadece şu aşamada güçlü ol ve iyi bir avukatla mahkemelerini hallet.
O kişiliksiz, zavallı insancık da Allahtan layığını bulur hiç merak etme.

yaşadıkların çok zor bu süreç daha da zor tabi ki allah yar ve yardımcın olsun metanetini korumaya çalış

henüz dava sonuçlanmadı benim şahitlerim falan dinlenmedi ve de onun verdiği savunmaya karşılık hiç bir mahkeme o kadar para vermez. neymiş ben aileme eşşek gibi bakacaksın demişim. benim davayı kaybedeceğim gibi bir korkum yok aksine onun var ki bunları yapıyor.

hayır ona karşı bişi kalmamış geçen anladım sadece ben onun kadar çirkinleşmek istemiyorum.ama evli iken tuttuğum günlüğüm ve şahitlerim var onları bildiricem kanıt olarak ve de açıklamamayı düşündüğüm asıl boşanmak isteme sebebimi mahkemeden özel duruşma talep ederek açıklayacağım. ben erkekliğine laf gelmesin diye gizledim ama o bunu haketmiyor. bu davada sonuna kadar hakkımı arayacağım. bu zamana kadar sustum artık susmak istemiyorum. hayatta en çok değer verdiği parasından olsun ben başımın gözümün sadakası veririm birilerine...

kim kimin hakkını yemiş de ona afiyet olmuş bu hayatta.
senin maddi manevi hakarın bu dünyada da ahirette de onun burnundan gelecek. hiç bi hakim aptal değil gerçeği göremeyecek kadar. adalet yerini bulacak. sen de ona tazminat davası aç. çatır çatır ye paralarını gerzeğin. hangi ülkede yaşadığını sanıyomuş o andaval türkiyede hangi kadın kocasına tazminat ödemiş nafaka ödemiş.
sakın ha 5 kuruş verme oparayı gider başka kadınlara yedirir. dua et. allahın isimleriyle. ya veliy, ya valii, ya adl vb zikirlerle dua et. adalet yerini bulacak

Canımmm, üzülme bitanem ya. Şok olmuyorum şaşırmıyorum. Hatırlıyorsan demiştim sana konuşmamızda, iftira bile atarlar demiştim. Boşanmak isteyen bayan, istemeyen erkek olunca malesef bu durum hepsi değil ama genelde oluyor. Güçlü durma zamanı bitanem, yıkılmama zamanı. Elbet üzüleceksin ama geçecek bu günlerde hemde öyle hızlı geçeceksin ki. Sadece şu durumda sakın duygusal olma. Tabiri caize taş gibi ol. Elbette mücadele edeceksin asıl etmezsen daha çok üzülürsün. Yine diyorum bunu, demiştim bir avukat bulsaydın keişke diye. Geç kalmış sayılmazsın. Hemen bir avukat bul canım, bütün delilleri şahitleri dök ortaya, dertleştiiğin insanları bile. Konuş anlaş avukata söyle bunları. Çekinme hiç birşekilde. Bu edepsizliği yapan insana verdiğin zaman için bile üzülme buna bile değmez çünki. Ne kadar üzülürsen o kadar değerli kılar bu durumu. Elimde değil deme asla hep konuştuk seninle, herşey senin elinde. Nafaka mı alacakmış, tazminatmı alacakmış. Yesinler onu. Hiç birşey alamaz güzelim. Hiç merak etme sen. Sadece akıllı güçlü ve birazda tabiri caizse duygusuz ol birazcık. Biliyorsun bende yaşadım bunları ki iftiranın alası atıldı banada o zamanlar. Ne oldu ayağına dolandı. ıyi bir avukat bul canım. Yine konuşuruz zaten. Kalbini ferak tut güzelim. Gülüp geçeceksin kısa zamanda emin ol. Ha kolaymı bu zamanlar değil ama sen bunları atlatacak kadar güçlüsün, biliyorum. Sevgiyle kal canım...

ne kadar içten bir acı ile yazmışsınız.. çok üzüldüm gerçekten.. demek ki insanları tanıyamayabiliyormuşsunuz, birgün yanında yattığınız eşiniz ertesi gün bir canavara dönüşebiliyormuş!
ne korkunç bir gerçek.. allah hepimizi daha beterinden saklasın...

kusura bakma ama gercekten cok
pislik bir insanmış
bu ne yaa şimdii herseyin bir
çözümü var sakın kendini üzmee öylelerine
pabuc bıraktıkca azıolar zatenn

O kadar benzerki yaşıyo olduğun durum
ablamda aynı senin yaşadıklarını yaşadı cnm
şuan boşanma arifesinde
ve senin yaşadıklarınn ablamınkilerin yanında bişey değil inan
ablama yapmadıkları kalmadı
bide kızı var 3 yaşında
aynen ablamda senin gibi ben bunları hakedecek ne yaptım diyo amma
yaşanacak dert varmış sanırım
tek duamız ilahi adalet elbet yerini bulacak düşüncesi
allah yrd olsun cnm

Bu arada avukat Çok Önemlı arkadaŞım gerÇekten Çok ıyı bır avukat bulmalısın kı senı gÜzel ıfade edebılsın ınan ablamın yaŞadıklarının aynısı gıbı bıŞey yaŞadıkların en ufak ayrıntıyı kaÇırma sakın
ÖrneĞın ablam yalancı Şahıtler yÜzÜnden boŞanma davasında haksız gÖrÜldÜ
ve ankaraya yollandı mahkeme sonucu tekrar ınceledıler nve evın kapı anahtarını deĞıŞtırmıŞlerdı ablam gırmesın dıye bu ayrıntıyı gÖxden kaÇırmıŞlar
sonra bunu farkettılerkı ŞŞÜkÜr ablam haklı gÖrÜldÜ
bunun gıbı bıÇok Şey var. Yeterkı avukatın senı ıyı savunsun

biliyorum korkunuzun para olmadığını... siz eşinizin bu kadar küçülebileceğini ve bu kadar küçülecek bir adamı sevdiğinizi hazmedemiyorsunuz...
bu kadar ileri gitmesi emin olun ki onu daha çabuk unutun diye... üzülüyorsunuz ya onun için üzüldüğünüz adam aslında sizin üzüntünüzü haketmediğini gösteriyor size...
siz kadınsınız... bir erkeği taşımak size yakışmaz... en büyük yanlışınız budur... sizi eleştirmek değil düşüncem... sadece hatanız bu...
herşey sizden yana... Allah doğrudan yanadır her zaman... ona güvenin ve ilerleyin yolunuzda... yalancı şahitlerin boşverin... siz yetersiniz size... gerçekten...

o sana hangi konuda acıyoki sen acıyosun
erkek milleti inan daha ne çirkeflikler yapar aklın almaz
bence tüm delilleri dunki biran önce kurtul bu adamdan
sanırım çocuk yok
allah yrd olsun cnm
biliyorum gerçekten zor bi durum

sana bu kadar çirkefliği yapan adamı düşünme sakın arkadaşım.. sen açıklayacağını açıkla sonrasını bırak o düşünsün...

canım yaşadıkların çok üzücü
yalan ve iftira en büyük günahlardandır
Allah bunu yapanların yanına koymaz
bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim seni huzura kavuştursun inş..
boşanma inş.. en kısa zamanda gerçekleşir ve kurtulursun o adamdan :teselli:
herşey gönlünce olur umarım

verilen bir emek hayaller ve sevgi var........haklısınız çok zor bir durum.......
allah kolaylık versin..........
insanlar birbirlerini severken neden bu durma geldiklerinde o saygıyı kaybederler ve sessizce ayrılam yerine iftiraya ve saldırıya gecerler......
verilen sevgi ve emegin hatrına saygıyla halletmezler.
anlamam........
işallah bu zor durumları atlatır ve huzura rahata erersiniz........
allah yardımcınız olsun............

Bebek varmı arkadaŞım atlaım sanırım

ne kadar çirkinleştirmiş olayı
boşan geç kardeşim
ne gerek var yalana dolana dicem ama işin ucunda nafaka var
herşey mübahtır onun için
allah kolaylık versin
ii bi avukatıız vardır umarım,
insan sever güzelim nerden biliceksin bu kadar pislik olduğunu
malesef 40 yıllık evlilikler bile böyle bitebiliyor ve kişi
tamamen değişebiliyor kendini hiç suçlama
bunu yaşamam gerekiyomuş yaşıyorum ve biticek de geç
seni daha çok hırpalamasına izin verme
hayat devam ediyor ve edicekte
bütün insanlarda böyle adi değil
şans diyelim geçelim
yolun açık olsun

gönlümden geçenleri öyle güzel algılayıp yazmışsın ki sana ve diğer yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun. insanlar bazen böyle umut olurken bazen de kötü şeyler yaşatabiliyorlar. inşallah benden önce herkesin gönlünden geçen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…