istenmemeyi ruhuna yedirememiş bir bünye görüyorum eşinizde,
erkekler istenmemeyi yediremiyor, o yüzden bunlar gelmiş başınıza,
kadın erkekten daha güçlü daha kazançlıysa erkek de kadına tazminat davası açabiliyor,
ama bunca yıl evi zaten sizin geçndirdiğinizi söyler bir de işinizden kendinizi attırırsanız tazminat düşebilir belki.
işten ya attırın ya istifa edin böylece kazancınız olmayacaktır, Avukatınıza danışın.
bir kaç ay sonra ödeyeceğiniz paraya karşı üzüntünüz şimdiki psikoplojinizden daha kötü olacaktır. kaydirigubbakcemile5
ne çirkef ne yüzsüz bir adammış bu be...
işsiz olduğu halde onu kabul etmen ona bakman yetmemiş bi de yalan üstüne yalan sıralamış...
sanırım dediklerinin yalan olduğunu ispatlama niyetinde değilsin...bunca olana rağmen ona karşı bazı hislerin ölmemiş..veya onun kadar çirkinleşmek istemiyorsun...
eğer adamla uğraşmayı düşünmüyorsan kendin için birşeyler yap bir psikiyatr veya psikologla görüş faydası olacaktır...
benden istediği paradan değil korkum korkum para olsaydı kendi nikahımın parasını ben ödemezdim. evt hatanın büyüğü bende bunu biliyorum. haklılığını ispatlayacak hiç bir doğru yok elinde ama yalancı şahitleri hazır. ben biliyorum ki benim haklı olduğumu herkes biliyor. Hiç bir kadın bir erkekle bir kadının yalnız olduğu odada yaşananlara şahit değildir. kimse de şahitlik edemez. ben kayınvalide yanında oturduğum için ve ailem arkadaşlarım çok fazla gelemedikleri için gören duyan ahidim yok sadece dertleştiğim insanlar var. Bu aşk mı değil mi bilmiyorum sonrasında yaşadıklarım gösterecek ama inan o zamanında canı yansa ben ağlardım. Bu öylesine söylenmiş bir laf değil hissettiğim buydu. ben onu gönlümden yavaş yavaş göre göre seve seve bağıra çağıra ağlaya ağlaya çıkardım. benden önce o terketmişti beni. ben biliyorum ki kimseyi kandırmadım kimseye yalan söylemedim. iyilikten maraz doğdu ve ben bu yaşadıklarımı sindiremiyorum.
hayır ona karşı bişi kalmamış geçen anladım sadece ben onun kadar çirkinleşmek istemiyorum.ama evli iken tuttuğum günlüğüm ve şahitlerim var onları bildiricem kanıt olarak ve de açıklamamayı düşündüğüm asıl boşanmak isteme sebebimi mahkemeden özel duruşma talep ederek açıklayacağım. ben erkekliğine laf gelmesin diye gizledim ama o bunu haketmiyor. Bu davada sonuna kadar hakkımı arayacağım. Bu zamana kadar sustum artık susmak istemiyorum. hayatta en çok değer verdiği parasından olsun ben başımın gözümün sadakası veririm birilerine...
hayır ona karşı bişi kalmamış geçen anladım sadece ben onun kadar çirkinleşmek istemiyorum.ama evli iken tuttuğum günlüğüm ve şahitlerim var onları bildiricem kanıt olarak ve de açıklamamayı düşündüğüm asıl boşanmak isteme sebebimi mahkemeden özel duruşma talep ederek açıklayacağım. ben erkekliğine laf gelmesin diye gizledim ama o bunu haketmiyor. bu davada sonuna kadar hakkımı arayacağım. bu zamana kadar sustum artık susmak istemiyorum. hayatta en çok değer verdiği parasından olsun ben başımın gözümün sadakası veririm birilerine...
Bebek varmı arkadaŞım atlaım sanırım
biliyorum korkunuzun para olmadığını... siz eşinizin bu kadar küçülebileceğini ve bu kadar küçülecek bir adamı sevdiğinizi hazmedemiyorsunuz...
bu kadar ileri gitmesi emin olun ki onu daha çabuk unutun diye... üzülüyorsunuz ya onun için üzüldüğünüz adam aslında sizin üzüntünüzü haketmediğini gösteriyor size...
siz kadınsınız... bir erkeği taşımak size yakışmaz... en büyük yanlışınız budur... sizi eleştirmek değil düşüncem... sadece hatanız bu...
herşey sizden yana... Allah doğrudan yanadır her zaman... ona güvenin ve ilerleyin yolunuzda... yalancı şahitlerin boşverin... siz yetersiniz size... gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?