- Konu Sahibi ofof23
-
verilen bir emek hayaller ve sevgi var........haklısınız çok zor bir durum.......
allah kolaylık versin..........
insanlar birbirlerini severken neden bu durma geldiklerinde o saygıyı kaybederler ve sessizce ayrılam yerine iftiraya ve saldırıya gecerler......
verilen sevgi ve emegin hatrına saygıyla halletmezler.
anlamam........
işallah bu zor durumları atlatır ve huzura rahata erersiniz........
allah yardımcınız olsun............
yok canım bebeğim olmadı çok istedim ondan bebeğim olmasını ama allah öyle güzel motiflemiş ki olmadı çocuğum.
benim şu andan bir avukatım yok karşı tarafında aukatı yok avukat araştırıyorum ama bir kaç kişiyle görüştüm hemen bana da yalancı şahit tavsiye ediyorlar. ben yalanla bişileri kazanmak istemiyorum bu adamın yaşattıklarından ötürü öbür dünyada köhmet altında kalmak istemiyorum. ayrıca da kimsenin yalan söylemesine gerek yok benim yaşadıklarımın eksiği vardır fazlası yoktur. ben kayınvalidemle balayına gitmiş bir gelinim artık bu insanların saygısını hayatıma siz düşünün. bunları bir bir hepsini anlatacağım yazacağım fakat avukatları anlayamıyorum. sürekli bana yalancı avukat tutarız onlar tutmuş biz de tutarız daha kolay daha kısa olur diyorlar. şahitler gördük evet kötü davrandıklarını diyecekmiş. bana kötü davrandıklarını gören annem babam ve kardeşim var. anlayamıyorum şöyle gerçeklerle beni savunacak bir avukat bulamadım daha ve ayrıca da 5000tl avukatlık ücreti istiyorlar adamlar resmen bana yürüyen para gözüyle bakıyor. bişi danışıyorum davanı bize versen biz hallederiz muhabbetiyle yardım etmiyorlar. hatta daha dün birisi dedi ki senin daha zor yalancı şahit tutmazsan kazanır dedi. bende olur mu dedim elimde onun ruhsal durumunu gösterir evraklar var (panik ataktı kendisi) dedim kanıtlar var dedim . hakim ona bakmaz diyor. e neye bakar dedim şahitlere bakar diyor e dedim hakimde insan kaynana yanında yaşayan bir kadının ne kadar şahidi olabilirse benim de o kadar var dedim. neyse sonra dedim tmm davamı size vereyim benden neler isteyeceksiniz; bana bu sefer diyorki o elindeki evraklar çok işimize yarar. ya hani yaramıyordu diyemedim neyse ben ailemle görüşeyim de dönerim size dedim. yani insanlar çok tuhaf adam resmen bana avukatın olursa hakim başka davranır olmazsa başka davranır diyor. avukatın olursa haklısın yoksa haksız. avukat benim yaşadığımı benden ffazla ne kadar bilir ki de yalancı şahit falan diyorlar. avukatlardan sadece danışmanlık düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. öyle sıkıntılıyım ki bu günlerde dava ile yatıp onunla kalkıyorum.
allahtan işyerim bekarken çalıştığım yerde anlayışlılar tabi bende çok kasmıyorum işlerimi de aksatmamaya çalışıyorum.
bayan avukat ile görüştünüzmü
evet görüştüm o da aynına yakınlarını söyledi zaten o da danışmalık firmasında çalışan olduğu için amirinden habersiz pek bişi yapamıyor. aslında iyi bir avukat fakat dediğim gibi olduuğu için ve de amiri de onu yalancı şahite yönlendirmiş bende anlaşmadım.
AraŞtırıyorum bende İŞte İnŞallah İyİsİne rastlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?