Iftira ve benden gidenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ofof23

Ziyaretçi
Hayatımda sadece bir şeyi çok istedim hemde çok. Allah bazen insanı çok istedikleriyle sınayabiliyormuş. Beni de eski eşim ile aşk ile sınadı.Öyle veya böyle bazen mutlu bazen mutsuz yaşamaya çalışıyorum. Geçtiğimiz cuma günü mahkemem vardı; yalan dolan ve iftiralarla dolu bir savunma hazırlamış ve mahkemeye sunmuştu. Ben evlilik süresi boyunca ona " aileme eşşek gibi bakacaksın" demişim anneme bile kızın çalışacak ben evde yatıcam diyen kendisiyken. Ben onun annesinin yanına gelin gittim. 4 aylık evli iken evi terketmeye kalkmışım o beni evden kovmuştu. Ben geçimsiz bir insanmışım ve ev ile hiç ilgilenmemişim evin faturasını yemeğini düşünmekten üstüme başıma hiç bir şey almadım. Bana takılan altınları elime vermişler ve ben ne yapmışım bilmiyorlarmış, benim kolumdan nikah günü çıkarıp hepsini bozdurup borçları ödeyen ve kalanları da taksit zamanı geldikçe bozduran ve bunlara olsun evimiz diyen bana mı bunlar. Ben çok mu aptalım ben bunları değil söylemek yapmak düşünmedim bile. Ben evliliğimi tamamen dört duar arasında yaşanan problemler ağırlıkta olmak üzere bitirdim. şimdi bu pislik niye. ben ona benden aylık 600tl nafaka isteyecek, 45000tl manevi, 15000tl maddi tazminat isteyecek ne yaptım. hayatımı kararttı yetmedi bir de üstüne para istiyor. bu ne biçim insan. kimseye kızamıyorum sadece kendime bütün hıncım. ben bu adamı nasıl sevdim ben bu adamla aynı evde aynı yatakta nasıl yattım. ben bu adamdan çocuk sahibi olmayı ne çok istedim, neden istedim. Ben şimdi insanlara nasıl güvenirim. bitirmeninde bir adabı vardır bir usulü vardır. Bunlar insan mı? Öyle çok utanıyorum ki kendimden annemden babamdan insanlardan bu adama kocam mı demişim. Yazık değil mi benim hayallerime, bedenime, ruhuma.. Ben onu her kusuruyla kabul edip evlendim. O ise sadece ikimize ait bir hayat istiyorum diye ona dokunmak istiyorum diye bana dokunmasını istiyorum diye beni sevmesini istiyorum diye yapmadığını bırakmadı bana. bu kadar zor muydu bir insanı sevmek. Sevmek bu kadar zorsa ben neden ona bu kadar aşık oldum. ben 17 yaşımdan beri çalışıyorum hem çalıştım hem okudum. Kardeşimi okuttum. Değil kocamın parasını yemek babamın parasını bile yemedim ben. Evet sanırım en büyük hata bende. Keşke diyorum hep iyi niyetli olmak yerine gerçekten dediklerini yapmış olsaydım..:sinifsinif:

çok zor bir durum..ine denir bilmiyorum ama bundan sonra inşallah güzel bir hayat sizi bekliyordur

Eğer karşı taraf da boşanmayı istiyorsa hiç uzatmayın bence..
En güzeli karşılıklı anlaşarak boşanmak..
Uzadıkça daha da ağır oluyor süreç..mafoldumben

eğer karşı taraf da boşanmayı istiyorsa hiç uzatmayın bence..
En güzeli karşılıklı anlaşarak boşanmak..
Uzadıkça daha da ağır oluyor süreç..mafoldumben

karşı tarafın itham ve iftiraları ortada böyle insanlar yanaşır mı boşanmaya anlaşarak. 6 ay olmuş evden ayrılalı boşanmayı konuşmak için bile aramayan bir adamdan ve ailesinden bahsediyorum. öyle zormuş ki hiç bir şey kolay değilmiş..

Dedigin cok dogru...ayrilmaninda bir üsülü bir adabi olmalidir!

Lakin adam adam degilse ne beraberken adamdi nede ayrilirken olacak arkadasim...:kızgın:

Kendini üzme lüften....ben nasil yaptim ben nasil ettim demek yerine...sükür yaradana bu adaman kurtuldum diye olumlu tarafina bak herseyin...:delphin:

Sakin umudunuda kaybetme....Hala serefini onurunu kaybetmemis insanlarda var bu dünyda...:teselli:

dedigin cok dogru...ayrilmaninda bir üsülü bir adabi olmalidir!

Lakin adam adam degilse ne beraberken adamdi nede ayrilirken olacak arkadasim...:kızgın:

Kendini üzme lüften....ben nasil yaptim ben nasil ettim demek yerine...sükür yaradana bu adaman kurtuldum diye olumlu tarafina bak herseyin...:delphin:

Sakin umudunuda kaybetme....hala serefini onurunu kaybetmemis insanlarda var bu dünyda...:teselli:

buna hala inanıyorum onurlu ve şerefli insanların olduğuna ama inancım umudum gün geçtikçe kayboluyor. Kendimi o kadar suçluyorum ki anlatamam. Bu beni çok yıpratıyor. Ben hiç ne evliyken ne boşanırken ciddiyetsiz laylaylom olamadım. Artık hep kendimi saıp kesmekten yoruldum. Allaha tek dua ettiğim şey bu günlerin geçip huzurumun çoğalması..

karşı tarafın itham ve iftiraları ortada böyle insanlar yanaşır mı boşanmaya anlaşarak. 6 ay olmuş evden ayrılalı boşanmayı konuşmak için bile aramayan bir adamdan ve ailesinden bahsediyorum. öyle zormuş ki hiç bir şey kolay değilmiş..

Anlıyorum arkadaşım..
Kolay olmadığını da biliyorum..
Gerekirse avukatınızı devreye sokun,ama uzatmayın derim ben..:teselli:

çok dürüst bir insan olduğun ve doğruları söylediğin yazılarındanda anlaşılıyor...
çekecek çilem varmış de canım...Allah o adamın hakkından gelir merak etme tez vakitlerde gelsin inşallah..
nasibin buymuş ahlaksız insanla evlenmek ve adam etmeye çalışmak...
kurtulduğuna sevin birkaç sene sonra boşansaydın "beni aldattı" bile derdi savunmasında...
alçak adam birde tazminat istiyor inaşşşaaallahhhh mahkeme senin lehine sonuçlanır...

YA COK KÖTÜ YAŞADIKLARIN,
gecmıs olsun ıyı kurtulmusun aslına bakarsan, bızım bır tanıdık vardı cocugu 14 yaslarına gelmıstı ancak ozamanda adamın bu kötu huyları ortaya cıkmıstı kadını bosamamak ıcın de elınden gelenı ardına koymadı kadın da adamla samımılestı puntunu buldu ancak öyle bosadı, senınkı de bosanmamak ıcın boyle uyuzluklar yapıyor olabılır, belkı sevıyordur o yuzden yapıyordur bunları ama hepsı co k ıgrenc ıyı en azından cocugunuz olmamıs da bı omur ona bakıp babasını daha hatırlamıyorsun ya da gorusmek ıstemezdı belkı ılerde vsvs gerıde bırakamazdın kolayca bu yasadıklarını.
bazen hayat haksız davranabılıyor bu sekılde. kurtulmaya bak.

Biliyorum daha önceki konularınızı,çok zor günler geçirdiniz ve bitmedi..ama geçecek..:teselli:

Kendini suçlama sakın ama nerden bilebilirdin ki,bundan sonrasını düşün,ve kurtulduğun için şükret.

Hukuki süreç nasıl işler bilmiyorum,ispat edebilir mi bu dediklerinizi yada siz sizin yaşadıklarınızı kanıtlayabilirmisiniz?

nedeni, nasılı, niçini boşverin...
bedeninize, ruhunuza olmuş olan hiç bir şey yok...
sizin aranızda başından beri bir aşk olmamış bence... aşk böyle bir şey değil... umarım doğrusunu yaşarsınız bundan sonra...
hatanın çoğu sizdedir ki muhakkak acının büyüğünü siz çekiyorsunuz... bu kötü bir şey mi hayır... yeterki kendinizi ve onu suçlamayı bırakın...
mahkeme adil olan orta yolu bulacaktır... bir kere hiç korkmayın... o istedi...ister ama bakalım alacak mı?

şanssız bı evlılık..
gecmısı unutup guzel bı yaşama bakmalısınız..
ama psıkolojınızı bayag sasrsılmıs durumda..
bunalımdasınız kendınıze dıkkat edın anlıyamadıgım sey esınız sızden nafakamı ıstedı tazmınat maddı manevı..?..kac kez okudum ama cozemedım o kısmı..
6 aydır davanız var ıse 18 ay sonra dırek boşanmıs olursunuz zaten..esınız nekadar sorun cıkarsa dahı..ıftıra kotu soz yapılan haksızlıklar unutulması zor ama sızın degıl sıze atanın sevıyesı saygısızlıgı dır..bunlara karsı dık durun..

nedeni, nasılı, niçini boşverin...
bedeninize, ruhunuza olmuş olan hiç bir şey yok...
sizin aranızda başından beri bir aşk olmamış bence... aşk böyle bir şey değil... umarım doğrusunu yaşarsınız bundan sonra...
hatanın çoğu sizdedir ki muhakkak acının büyüğünü siz çekiyorsunuz... bu kötü bir şey mi hayır... yeterki kendinizi ve onu suçlamayı bırakın...
mahkeme adil olan orta yolu bulacaktır... bir kere hiç korkmayın... o istedi...ister ama bakalım alacak mı?

benden istediği paradan değil korkum korkum para olsaydı kendi nikahımın parasını ben ödemezdim. evt hatanın büyüğü bende bunu biliyorum. haklılığını ispatlayacak hiç bir doğru yok elinde ama yalancı şahitleri hazır. ben biliyorum ki benim haklı olduğumu herkes biliyor. Hiç bir kadın bir erkekle bir kadının yalnız olduğu odada yaşananlara şahit değildir. kimse de şahitlik edemez. ben kayınvalide yanında oturduğum için ve ailem arkadaşlarım çok fazla gelemedikleri için gören duyan ahidim yok sadece dertleştiğim insanlar var. Bu aşk mı değil mi bilmiyorum sonrasında yaşadıklarım gösterecek ama inan o zamanında canı yansa ben ağlardım. Bu öylesine söylenmiş bir laf değil hissettiğim buydu. ben onu gönlümden yavaş yavaş göre göre seve seve bağıra çağıra ağlaya ağlaya çıkardım. benden önce o terketmişti beni. ben biliyorum ki kimseyi kandırmadım kimseye yalan söylemedim. iyilikten maraz doğdu ve ben bu yaşadıklarımı sindiremiyorum.

Sağlam bir avukatla siz de çıkın ve savunun kendinizi bence nedmek ya iftiralarla nereye varacaklar. asılsız çıkararak bütün iftiraları yüzlerine çarpın bence kolay olmasa da dimdik durun. çok sinirlendim nasıl insanlar var ya... Allah sizi onların şerrinden korusun herşey ggönlünüzce olur inş..

şanssız bı evlılık..
gecmısı unutup guzel bı yaşama bakmalısınız..
ama psıkolojınızı bayag sasrsılmıs durumda..
bunalımdasınız kendınıze dıkkat edın anlıyamadıgım sey esınız sızden nafakamı ıstedı tazmınat maddı manevı..?..kac kez okudum ama cozemedım o kısmı..
6 aydır davanız var ıse 18 ay sonra dırek boşanmıs olursunuz zaten..esınız nekadar sorun cıkarsa dahı..ıftıra kotu soz yapılan haksızlıklar unutulması zor ama sızın degıl sıze atanın sevıyesı saygısızlıgı dır..bunlara karsı dık durun..

benden 600tl nafaka aylık 45000 manevi 15000 de maddi tazminat istiyor hepsini birden. benim ona yaşattığım psikolojik durumdan ötürü işsiz kalmış. zaten işsizdi sadece arkadaşı panik ataka hastası olduğu için ve kollarında dönemsel çıkma bağ gevşekliği sorunu olduğu için ssk sını yatırıyordu. şimdi de kestirmiş ssk sını.
dik durmaya çalışıyorum ama bu günlerde omuzlarım çekmiyor artık. doktora gitmeyi düşünüyorum ben farketmeden kötü şeyler olmuş olabilir ruhumda. zira bu mahkemeye kadar çok iyiydim. 3 aydır davamız var davayı ben açtım çünkü kendini haklı çıkarmak için bana ihtar yollamıştı yani evden anlaşmalı diye çıktım ardımdan beni suçlayıcı ihtar geldi.

benden 600tl nafaka aylık 45000 manevi 15000 de maddi tazminat istiyor hepsini birden. benim ona yaşattığım psikolojik durumdan ötürü işsiz kalmış. zaten işsizdi sadece arkadaşı panik ataka hastası olduğu için ve kollarında dönemsel çıkma bağ gevşekliği sorunu olduğu için ssk sını yatırıyordu. şimdi de kestirmiş ssk sını.
dik durmaya çalışıyorum ama bu günlerde omuzlarım çekmiyor artık. doktora gitmeyi düşünüyorum ben farketmeden kötü şeyler olmuş olabilir ruhumda. zira bu mahkemeye kadar çok iyiydim. 3 aydır davamız var davayı ben açtım çünkü kendini haklı çıkarmak için bana ihtar yollamıştı yani evden anlaşmalı diye çıktım ardımdan beni suçlayıcı ihtar geldi.

istenmemeyi ruhuna yedirememiş bir bünye görüyorum eşinizde,
erkekler istenmemeyi yediremiyor, o yüzden bunlar gelmiş başınıza,
kadın erkekten daha güçlü daha kazançlıysa erkek de kadına tazminat davası açabiliyor,
ama bunca yıl evi zaten sizin geçndirdiğinizi söyler bir de işinizden kendinizi attırırsanız tazminat düşebilir belki.
işten ya attırın ya istifa edin böylece kazancınız olmayacaktır, Avukatınıza danışın.

bir kaç ay sonra ödeyeceğiniz paraya karşı üzüntünüz şimdiki psikoplojinizden daha kötü olacaktır.
kaydirigubbakcemile5

yıpratmayın kendinizi...
aşk safsatasına inanmaktan vazgeçmişsiniz ki dava açmışsınıuz, bu cendereden çıkmaya karar vermişsiniz...
öyle gelişigüzel aşktı sevgiydi laflarını, herkesin kendine göre yaptığı tanımlamaları da geçin...
hissettiğinizi yaşayın, iç sesinize güvenin o sizi yanıltmaz...
istediği kadar istesn, alıp alamayacağını zaman gösterecek...
siz sağlam durun...herşey çözülür...
süreç çok zor...ama geçecek...inanın...

saka bu dimi ?

bunu ödicekmisin yoksa akannehir

senin psikolojinin karsiligini kim vericek peki

kendi savunmani nasil yaptin yada yapicaksin arkadasim ?

rabbim su mubarek gunlerin yüzü suyu hürmetine sana yardim etsin insallah :Saruboceq:

45000+15000=60000 istemiş ya bi de sen kötüymüşsün ya allahta ona senin 60000 katını versin...

ve bunuda sana göstersin
sana tavsiyem ondan ne nefret et ne de mücadele et
en iyisi canım sen onu allaha havale et

Back
X