O
ofof23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ofof23
Hayatımda sadece bir şeyi çok istedim hemde çok. Allah bazen insanı çok istedikleriyle sınayabiliyormuş. Beni de eski eşim ile aşk ile sınadı.Öyle veya böyle bazen mutlu bazen mutsuz yaşamaya çalışıyorum. Geçtiğimiz cuma günü mahkemem vardı; yalan dolan ve iftiralarla dolu bir savunma hazırlamış ve mahkemeye sunmuştu. Ben evlilik süresi boyunca ona " aileme eşşek gibi bakacaksın" demişim anneme bile kızın çalışacak ben evde yatıcam diyen kendisiyken. Ben onun annesinin yanına gelin gittim. 4 aylık evli iken evi terketmeye kalkmışım o beni evden kovmuştu. Ben geçimsiz bir insanmışım ve ev ile hiç ilgilenmemişim evin faturasını yemeğini düşünmekten üstüme başıma hiç bir şey almadım. Bana takılan altınları elime vermişler ve ben ne yapmışım bilmiyorlarmış, benim kolumdan nikah günü çıkarıp hepsini bozdurup borçları ödeyen ve kalanları da taksit zamanı geldikçe bozduran ve bunlara olsun evimiz diyen bana mı bunlar. Ben çok mu aptalım ben bunları değil söylemek yapmak düşünmedim bile. Ben evliliğimi tamamen dört duar arasında yaşanan problemler ağırlıkta olmak üzere bitirdim. şimdi bu pislik niye. ben ona benden aylık 600tl nafaka isteyecek, 45000tl manevi, 15000tl maddi tazminat isteyecek ne yaptım. hayatımı kararttı yetmedi bir de üstüne para istiyor. bu ne biçim insan. kimseye kızamıyorum sadece kendime bütün hıncım. ben bu adamı nasıl sevdim ben bu adamla aynı evde aynı yatakta nasıl yattım. ben bu adamdan çocuk sahibi olmayı ne çok istedim, neden istedim. Ben şimdi insanlara nasıl güvenirim. bitirmeninde bir adabı vardır bir usulü vardır. Bunlar insan mı? Öyle çok utanıyorum ki kendimden annemden babamdan insanlardan bu adama kocam mı demişim. Yazık değil mi benim hayallerime, bedenime, ruhuma.. Ben onu her kusuruyla kabul edip evlendim. O ise sadece ikimize ait bir hayat istiyorum diye ona dokunmak istiyorum diye bana dokunmasını istiyorum diye beni sevmesini istiyorum diye yapmadığını bırakmadı bana. bu kadar zor muydu bir insanı sevmek. Sevmek bu kadar zorsa ben neden ona bu kadar aşık oldum. ben 17 yaşımdan beri çalışıyorum hem çalıştım hem okudum. Kardeşimi okuttum. Değil kocamın parasını yemek babamın parasını bile yemedim ben. Evet sanırım en büyük hata bende. Keşke diyorum hep iyi niyetli olmak yerine gerçekten dediklerini yapmış olsaydım..:sinifsinif: