Iftira ve benden gidenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya avukat konusunda sıkıntılıyım dediğim gibi hepsi kısa yoldan yalancı şahitle uğraşmadan bitirmek istiyor. bayramdan sonra bana tek yalancı şahit önermeyen alırsın bu davayı korkma diyen avukatla görüşeceğim. bakalım inşallah bir hal yol olur. ama ben çalıştığım için sıkıntı olur mu bilmiyorum. Bakalım hayırlısıyla şu iş bir sonuçlansın da kurtuldum diyeyim inşallah.

Hadı hayırlısı cnm yaaa
ama avukatın saĞlam deĞılse senı ıyı ıfade edemezse ınan sen suÇlu konuma geÇersın
malesefkı bÖle

Bu ayrılık inşanlah sana mutluluk getirir.Üzme tatlı canını, herşeyden önemlis ensin. herkezi herşeyi geride bırak ve kendin için birşeyler yap.
herşey gönlünce olur inşanlahh yerimseniben

Bu ayrılık inşanlah sana mutluluk getirir.Üzme tatlı canını, herşeyden önemlis ensin. herkezi herşeyi geride bırak ve kendin için birşeyler yap.
herşey gönlünce olur inşanlahh yerimseniben

çok çok teşekkür ederim bende bunun için kurtulmak için uğraşıyorum umarım zor olmaz. inan bir kurtulayım çok mutlu olacağımdan eminim.

Ah canım ahh seni en iyi anlayanlardan biriyim,bu şerefsiz insanlar nafaka ve tazminat ödememek için binbirtürlü yalan ve iftiralar atıyorlar bu bir tek senin başına gelmedi ve sonda olmayacaksın maalesef.
Biraz meşakkatli bir yol, yapman gereken şey mahkemedede mahkeme koridorundada normal hayatındada sakinliğini elden bırakmamak inan bana kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz değmeyen şahıslar uğruna.Sen hiç tatlı canını tedirgin etme senden ne nafaka ne tazminat koparabilir,aynı şey benim başımada geldi.

canım hangimiz bilebiliriz ki koynumuzdaki kocamız bi gün böyle bi pislik yapmayacak, nasıl emin olabiliriz ki. lütfen kendini suçlama, kaderimizi biz yazmadık, ileriyi görmek de kulların haddi değildir, yarın ne olacağını bilip de ona göre davranamayız hiç birimiz. ha kimileri bile bile lades der, uyaran olur laf dinlemez, onlar istisna.
senin de dediğin gibi Allah seni aşk ile, eşin ile imtihan etmiş. her kulun bir imtihanı vardır mutlaka, seninki zor bir imtihan, fakat Allah kuluna kaldıramayacağı yük yüklemez, diğer bir deyişle dağına göre kar verir. belli ki sen çok güçlü ve sabırlı bir kadınsın, ondan böyle sabır isteyen bir imtihanın var. kendini salma, dik durmaya çalış. Allah korusun evlatlarınla da olabilirdi imtihanın, kendi ailenle de. koca bir yerde el oğludur, eninde sonunda salarsın ipini çeker gider. ama aile ve evlatlar öyle değildir, hani atsan atılmaz,satsan satılmaz derler ya... şükret ki ailenin, evlatlarının veya senin sağlığınla imtihan etmiyor rabbim. çok zor, ama dediğim gibi sen bunu kaldırabilecek olmasan yaşatmazdı Allah. umarım sabırla kolayca atlatırsın bu imtihanı, Allah yardımcın olsun, evlatlarından güldürsün rabbimopuyorumnanaktan

canım hangimiz bilebiliriz ki koynumuzdaki kocamız bi gün böyle bi pislik yapmayacak, nasıl emin olabiliriz ki. lütfen kendini suçlama, kaderimizi biz yazmadık, ileriyi görmek de kulların haddi değildir, yarın ne olacağını bilip de ona göre davranamayız hiç birimiz. ha kimileri bile bile lades der, uyaran olur laf dinlemez, onlar istisna.
senin de dediğin gibi Allah seni aşk ile, eşin ile imtihan etmiş. her kulun bir imtihanı vardır mutlaka, seninki zor bir imtihan, fakat Allah kuluna kaldıramayacağı yük yüklemez, diğer bir deyişle dağına göre kar verir. belli ki sen çok güçlü ve sabırlı bir kadınsın, ondan böyle sabır isteyen bir imtihanın var. kendini salma, dik durmaya çalış. Allah korusun evlatlarınla da olabilirdi imtihanın, kendi ailenle de. koca bir yerde el oğludur, eninde sonunda salarsın ipini çeker gider. ama aile ve evlatlar öyle değildir, hani atsan atılmaz,satsan satılmaz derler ya... şükret ki ailenin, evlatlarının veya senin sağlığınla imtihan etmiyor rabbim. çok zor, ama dediğim gibi sen bunu kaldırabilecek olmasan yaşatmazdı Allah. umarım sabırla kolayca atlatırsın bu imtihanı, Allah yardımcın olsun, evlatlarından güldürsün rabbimopuyorumnanaktan

hani demişsin ya bilebile lades demek diye benim evliliğimde biraz öyle oldu. adam kumaşını belli eden öyle tavırlar sergilemiş ki zamanında görmek için biraz dikkat etmek lazımmış sadece. ben de bunun adını aşk koymuştum ama şimdi eminim bu aşk değil. evlenmeden önce de bana çok ızdırap etti çok acı çektirdi. senin de dediğin gibi kimseyi dinlemedim bir yerde. insanların yadırgamalarını sevmediklerini bile bile hissede hissede evet dedim ona. şimdi bunun cezasını çekiyorum ama, ben şundan eminim çok sevdim onu ben sevebilen bir kadınım bundan eminim. bir sefer daha daha çok daha güzel daha akıllı ve daha güvenli seveceğimden eminim. hissettiklerim böyle ama inanın o kalitesizden bu kadarını beklemezdim.

canim zor seyler yasiyorsun ama üzülme deymez. zararin neresinden dönersen kar derler ya. insallah kisa zamanda kendini ve morelini toparlarsin. gelecek günlerin sana bütün güzellikleri getirmesi dilegiyle canim..

hani demişsin ya bilebile lades demek diye benim evliliğimde biraz öyle oldu. adam kumaşını belli eden öyle tavırlar sergilemiş ki zamanında görmek için biraz dikkat etmek lazımmış sadece. ben de bunun adını aşk koymuştum ama şimdi eminim bu aşk değil. evlenmeden önce de bana çok ızdırap etti çok acı çektirdi. senin de dediğin gibi kimseyi dinlemedim bir yerde. insanların yadırgamalarını sevmediklerini bile bile hissede hissede evet dedim ona. şimdi bunun cezasını çekiyorum ama, ben şundan eminim çok sevdim onu ben sevebilen bir kadınım bundan eminim. bir sefer daha daha çok daha güzel daha akıllı ve daha güvenli seveceğimden eminim. hissettiklerim böyle ama inanın o kalitesizden bu kadarını beklemezdim.

canım, kader denen şey var ya, işte bu noktada değişmez. sen gözünü karartmışsın, sevmişsin, evlenmişsin, çünkü senin kaderinde o vardı, öyle olmak zorundaydı cnm. ne zaman doğup ne zaman öleceğimiz, ve kiminle evleneceğimiz değişmeyen kaderimizdedir, yani levh-i mahfuzda yazılmıştır, bizim bu konular üstünde bir irademiz yoktur kısacası.

ikincisi şu an kendini suçluyorsun belki nasıl körü körüne bağlandım, neden fark edemedim karakterini diye, ama dediğim gibi olacakla öleceğin önüne geçilmiyor. bak münevvere, 17 yaşında eceline kendi ayaklarıyla gitti. hiç mi anlamadı o çocuğun ruh halinde bir bozukluk olduğunu. psikolojisi çok normal olan bir insan(!) işleyebilir miydi öyle bir cinayeti, tek başına ya da ailesiyle birlikte yaptı, orası net değil şu an, ama belli ki bu iş doğaçlama olmadı, bi plan çerçevesinde gelişti olay, peki bu kız hiç mi fark etmedi, hissetmedi, sevgilim dedi o adama?akacak kan damarda durmuyor işte!

seninkine benzer bir durumu benim teyze kızı yaşadı, gerçi o ailesiyle tanıştırmadan direk kaçarak evlendi 18 inden gün aldığı gibi, evlendiği çocuk da kendinden ay küçüğüydü. kız reşit diye geri alamadılar tabi, bi ay içinde barıştılar teyzemler, ama öyle bi tipti ki evlendiği, bildiğin "aynalı tahir", 17 yaşında ama, deri ceketli, kirli sakallı, acayip bi tip. ben öylesini yolda görsem yolumu değiştiririm yani. neyse 3 ay içinde işkenceler başladı, kız ilk önce kapandı, sonra da taşındılar. taşındıkları ev tek odalı bi yermiş başka bi semtte, kapıyı üstünden kitler gidermiş gündüzleri. evde bi tek şeker vardı, çeşmeden akan suyla karıştırıp içiyodum açlıktan bayılmayayım diye diyodu kuzenim. sonra dayaklar, işkenceler. resmi olarak 8 ay, pratikte 3-3,5 ay evli kaldılar. 70 kilo olan kuzenim 38 kiloya düştü, aylarca kustu yediğini, erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde bile yattı bi süre, çok büyük bi darbeydi yani onun için. şu an 28 yaşında kuzenim, 1 yıllık evli, çok anlayışlı ve sevecen bi eşi var, maşallah çok iyi geçiniyolar.eski eşi de 27-28 yaşında şuan,tabiri caizse it gibi sokaklarda geziyor hala, dikili ağacı yok. yapan kendine yapıyor yani.

durumun çok zor şu an, etrafa karşı da mahcup hissediyorsun anlayabiliyorum ama yine de şükret ki daha kötü bir şey gelmemiş başına. kendini suçlama nasıl tanıyamadım diye, basiretin bağlanmış, yapabileceğin bir şey yokmuş işte.
inş. daha fazla yıpranmadan bi an önce kurtulursun cnm. bundan sonra Rabbim karşına çok hayırlı bi insan çıkarır inş. hakkında hayırlısı olsun, dualarımız seninle:teselli:

Son düzenleme:
Back
X