- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıl olsaydı birazcık olsun bu oyuna gelmezdi... iyi de oldu bi bakıma... bu kadar aptal bi insan ömrümü heba edecekti...lanet olsun yazıklar olsun ortada bir emek var ya sen onu öyle olsa bile diyelimki yaptın ama bekledin değer verdin sevdin.. askerde hayatının en meşakkatli ve zor döneminde yanında oldun herkesten uzakken sen vardın yanında... o adamın öyle olabilir ama eger gercekten seviyosa her sekilde kabulumdur demesi lazımdı.. yazık gercekten yazık umarım en yakın zamanda aklını başıa devşirir gelip kapında köpek olmasın ama en azından hatasını kabullensin...
akıl olsaydı birazcık olsun bu oyuna gelmezdi... iyi de oldu bi bakıma... bu kadar aptal bi insan ömrümü heba edecekti...
aksine ablası samimi bi arkadaşımdı...Ablası çok smaimi bir arkadaşın değildi sanırım?
Öyle bir aileye gelin olarak gidersen sana neler yapacaklarını düşünemiyorum bile..![]()
Şükrediyorum ki bi ömrüm heba olmayacak...nerden baksan bir yılın heba olmuş tugbakendimi yerine koyuyorum ve inan olmak istemiyorum
Merhabalar,
Anlatmak paylaşmak istedim ...Çünkü buna ihtiyacım var...
26 Haziran'da başlayan ilişkimle ilgili yazacaklarım...
5 yıllık arkadaşım kardeşiyle aramızı yaptı annesiyle birlikte..Askerdi hava değişimi almıştı kardeşi uğur...Bu dönemde de başladık...7.5 ay vardı önünde bitirmesine...1 yıllık bi ilişkisini bitirmişti,yeni bitmişti.Benim de taze bitmiş bi ilişkim vardı...Ben yara bandı yapmıyorsam o da yapmaz dedim ve bi ihtimal vermedim...
Şafak panosunda şafak saydım 7.5 ay .Bilirler benimle sayanlarınız da zaten..Ve bu süre zarfında güzeldi herşey...
Ailesi evlilikten bahsediyor bi an önce gelsin düğününüzü yapalım artık diyorlardı...
Pazar günü geldi uğur askerden...
Sabah kahvaltıya gittik,
ailesine...Hiç yalnız bırakmadım onu ben...Ailesinin olmadığı zamanlarda tüm sıkıntısında yanında oldum...
Çarşamba akşamı iş çıkışında buluştuk uğurla yine herşey çok güzeldi... İşe gireceğini bi an önce düzenini oturtup benimle evlenmek istediğini söyledi yine...
Beni eve bıraktı ve teyzesine gitti...orada kalıp sabah da arkadşlarını görüp eve dönecekti...
perşembe günü akşam 18:30 civarında uğur beni aradı ve bana aynen şöyle söyledi.. :
sizin oradan geçtim bugün ...babamın dükkanın önünden ...benzincinin orada biri kolumdan tutup abi bi çay içelim mi dedi...gittim oturduk bana senin tüm geçmişini anlattı düşüp kalkmadığın adam kalmamış senin ... eve gittim ablamı aradım geldi ona anlattım olanları ve sıkıştırdım gerçeği söylemesi için ablam da onayladı ...bana bunları açıkla dedi...
Sen ne dediğinin farkında mısın ağzından çıkanları kulağın duysun ! herkesle düşüp kalkmak ne demekmiş...ablan ya da o her kimse benim yüzüme karşı da söylesin al gel bakalım...madem sana bunları söyledi tanımadığın birisi ağzının ortasına geçiremedinmi bi yumruk ne diyorsun diye? neden aramadın beni?gel yüzleş diye neden söylmedin de ablana anlatıp da bi de onaylattım diyorsun dedim...bana güvenmiyormuşsun ki tanımadığın birine inanmayı tercih ettin dedim... Yazıklar olsun diyerek teli kapattım...
Sonra aradı tekrar inkar etmiyorsun ama yalanlamıyorsun kabulleniyorsun Allah'a sığınıyorsun kanıtlamıyorsun dedi...o sırada ablası aldı eline teli...kardeşimi bi daha arama o.. vs diyerek teli kapattı yüzüme...
Çirkinleştiler iyice yani...
Sonra ben de mesaj attım ve ona aldığım ne varsa geri göndermesini söyledim...
Aradı tekrar ve sen beni hiç sevmemişsin kaybetmeyi göze alıyorsun kendini savunmuyorsun namus meselesi bu ve sen Allaha sığınıyorsun ablamın ağzına etmen gerekirdi dedi...
Ben de ona sevdiğimi ama benim için bi ölü olduğunu ...bütün bu yaptıklarından sonra da yüzüne asla bakmayacağımı söyledim...hala bana kanıtla diyordu...;Ben de iftirayı atanlar kanıtlasın da yaptığımı iddia ettikleri şeyleri dedim...Sen kimsin ki ben sana kanıt peşinde olayım... He gerekirse test de yaptırır yediririm sorun değil...
Gerildikçe gerildim vee...
Annesi eline aldı teli...
Uğuru birinin çevirdiğini parkta oturduklarını konuştuklarını söyledi birini suçlayacaksan oğlumun karşısına çıkanı suçla kızım sizi neden ayırmak istesin dedi...
Uğur madem babamın dükkanından geçti ,neden uğramadı?
Çünkü uğur oradan hiç geçmedi
aslında uğuru tutup çevirip tuğba şunla şunu bunla bunu yaptı diyen birisi yoktu...o kişi ablasıydı..hem de bu söylediği şeyleri ona benim anlattığımı söylüyor
Hepsi birer plandı...
Sonra ablasından bi itiraf geldi;
kardeşim eski sevgilisini unutsun diye seni kullandık gönlünü eğlendirsin diye...seni gelin alacak değiliz... baktım evleneceksiniz ben de bunları söyledim dedi...
ben de yatıp kalktığımı iddia ettikleri eski erkek arkadaşlarıma ulaştım ve durumdan bahsettim... kötü ayrılmadık sonuçta ve senin gibi birine böyle bi leke atamazlar dediler...
uğura anlatacaklar olanı bitenvei uğu rmu? barışmak mı?
hayır ...o benim için gerçekten öldü...
bunları anlatmak istedim çünkü böyle iftiraya maruz kalanlar eminim var ve şirret insanlar oldukça da son da olmayacağız...
Sadece bana dua etmenizi istiyorum...bi an önce aydınlansın...ve bu lafları çıkaranlar kendi çamurunda boğulsunlar...
şuan ruh halime gelince...çok hafiflemiş hissediyorum kendimi...
Şükrediyorum ki bi ömrüm heba olmayacak...
Haklısınız... Ben de sığınmam gereken yere sığındım... Rabbime...çamur atılan lekelendiği kadar atanında elinde iz kalır merak etmekendiside bi bayan Allah büyük eden bulur
sebebi belli... biz uğurla tartışmalar yaşadık ama affedilmeyecek birşeyler değildi...herşeyi aşabilirdik... ama onurumu ve gururmu ayaklar altına almayacağımı iyi biliyorlardı...geri dönmeyeceğim bi nedene ihtiyaçları vardı...ben bekliyorum şimdi gerci onların ailesinden yana sıkıntım yok ama korkuyorum biliyomusun kendi ailem fitne sokcak araya diye... belki bu kdr ağır olmaz ama..
herseyi gectim neden bu kdr agır ve özür dilense bile affedilemeyecek bir iftira atıyolar
yaralar kapanır canım elbet eden bulur ... Rabbime sığınmak en doğrusuydu... ve yaptım...kim bilir ne kadar yaralandın ama eden ettiğini bulacak çeken mükafatını görecek... sabret ve gör güneş balçıkla sıvanmaz herşey açığada çıkar zaten kimsenin de yaptığı yanına kar kalmaz Allah kötülerle karşılaştırmasın şeytandan beter insanlar var...![]()
Ediyorum etmez miyim... kimse dil uzatamaz namusuma... bana uzatılan dil beni yetiştiren insanlara yapılmış en büyük hatadır...onlara böyle bi laf getirmemek için yaşıyorum ben ...tutupda milletin altına yatmış olsam ve bunları ablasına anlatmış olsam gidip de uğurla başlamazdım ortaya çıkarsa nolur derdim... ama uğurda yazıklar olsun ki bunları düşünecek kapasite yokmuş... geçen emeğime üzülüyorum evet ama tecrübe oldu bana... en azından şimdi biliyorum mutluluk benim... gittiğin yere huzurumu da götürmeyi iyi bilirim...Rabbime şükürler olsun ki kurtardı beni...Canım sana akıl vermeye ya da şöyle yap böyle yap deyip tavsiyede bulunmaya gerek yok... Sen zaten ne yapacağını iyi bilen aklı başında kararlı bir kızsın... O yüzden tebrik ediyorumAma destek istersen teselli istersen tabii ki sonuna kadar oluruz biliyorsun o kadar zaman birlikte asker yolu bekledik, az çok neler yaşadığımızı biliyoruz....
Bundan sonra Uğur ablasına güvenebilecek mi, nasıl inanacak, neden gönlümü eğlendirmek istedin diye sormayacak mı çok merak ediyorum... Pişman olacak orası kesin...
Ablasını da Allah bildiği gibi yapsın ne diyelim... Allahım en iyisini bilir... Sen o aileye gelin gitmediğine şükret canım benim![]()
yaralar kapanır canım elbet eden bulur ... Rabbime sığınmak en doğrusuydu... ve yaptım...
Ediyorum etmez miyim... kimse dil uzatamaz namusuma... bana uzatılan dil beni yetiştiren insanlara yapılmış en büyük hatadır...onlara böyle bi laf getirmemek için yaşıyorum ben ...tutupda milletin altına yatmış olsam ve bunları ablasına anlatmış olsam gidip de uğurla başlamazdım ortaya çıkarsa nolur derdim... ama uğurda yazıklar olsun ki bunları düşünecek kapasite yokmuş... geçen emeğime üzülüyorum evet ama tecrübe oldu bana... en azından şimdi biliyorum mutluluk benim... gittiğin yere huzurumu da götürmeyi iyi bilirim...Rabbime şükürler olsun ki kurtardı beni...
zayıf kişilikleriyle gidebildikleri yere kadar gitsinler... Elbet bugünün yarını da var... Allah büyük...Herkesten saklayarak vicdan azabı çekmeden onla bunla düşüp sonra da evleneceğini sandılar sanırım... Çok yanlış tanımışlar... Sen iyi niyetli olduğun için bu yorumu yapabiliyorsun... O taraklarda bezim olsaydı, Uğurla ilişkiye başlamazdım diyorsun... Ama onlar bu kadar bile düşünceli olsalardı bu iftiraları atmazlardı değil mi? Seni de kendileri gibi görüp saman altından su yürütebileceğine inandırmışlar kendilerini bence... Bu onların kişilik zayıflıklarından kaynaklanıyor...![]()
çok teşekkür ederim... çok sağolun...Canım sana yapılan haksızlık bize yapılmış sayılır, senin duruşun takdire şayan... ve gerçekten zararın neresinden dönülse kardır. Bi laf vardır, tecrübe hayatta yediğimiz kazıkların tümüdür diye... senin de söylediğin gibi bu tür olaylar çoğu insanın başına geliyor.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, hepimizi bütün kötülüklerden, kötülerin şerrinden, fitnecilerden, kazalardan belalardan korusun.
Canım Hz. Ayşe'ye bile iftira atmışlar, ardından ayet inmiş Allah Teâlâ: «(Aişe'ye) iftira haberini getirenler, içi.nizden (münafık) bir zümredir...» (Nur sûresi: ayet 11) mealindeki ayeti kerimeyi indirmişti.
zayıf kişilikleriyle gidebildikleri yere kadar gitsinler... Elbet bugünün yarını da var... Allah büyük...
Teşekkür ederim bu arada ... yanlış bi tavırda mıyım diye düşünmedim tereddüt etmedim bile sayenizde... sizlerle paylaşmak çok iyi geldi...