İftira ve fitne...

Hikayenizi okudum, doğru şeyi yapmışsınız ancak yerinizde olsam kendimi ispatlamadan rahat edemezdim. Son bir kez yüzüne çarpardım bazı şeyleri öyle terk ederdim, içinde acısı daha büyür o zaman, böyle hakkaten biraz kabulleniyor gibi olmuşsunuz, ben çok huzursuz olurdum ama ne mutlu ki siz atlatmışsınız :)

ilk baştaki tepkin ve duruşun ne kadar doğruysa sonraki gelişmelerde bi o kadar yanlış davranmışsın..

adamın vicdanını rahatlatmışsın resmen ki suratına bakamaması gereken adam yalan yada doğru nişan haberini verecek kadar genişlemiş..

Whatsup'ta onunla ilgili şarkı sözü paylaşarak adamı resmen cesaretlendirmişsin gel diye. Böyle hainleri kendine hasret bırakacaksın ki ömür boyu acın çıkmasın üzerinden.. Bilinmeyen numaralardan arayacak, sahte profiller yaratacak kadar çekinirken ulaşılır olmuşsun üzgünüm. Ulaşılmaz olarak kalsaymışsın keşke. Mayıs ayında unutmuş ve 2 ay bi şey paylaşmamışken şimdilerdee yine üzülen sen olmuşsun maalesef.

Canım benim..Birdaha bu hatayı yapma lütfen. Engelle onu her yerden. Kendi vicdanını rahatlatmasına ve seni yeniden üzmesine izin verme...

ilk baştaki tepkin ve duruşun ne kadar doğruysa sonraki gelişmelerde bi o kadar yanlış davranmışsın..

adamın vicdanını rahatlatmışsın resmen ki suratına bakamaması gereken adam yalan yada doğru nişan haberini verecek kadar genişlemiş..

Whatsup'ta onunla ilgili şarkı sözü paylaşarak adamı resmen cesaretlendirmişsin gel diye. Böyle hainleri kendine hasret bırakacaksın ki ömür boyu acın çıkmasın üzerinden.. Bilinmeyen numaralardan arayacak, sahte profiller yaratacak kadar çekinirken ulaşılır olmuşsun üzgünüm. Ulaşılmaz olarak kalsaymışsın keşke. Mayıs ayında unutmuş ve 2 ay bi şey paylaşmamışken şimdilerdee yine üzülen sen olmuşsun maalesef.

Canım benim..Birdaha bu hatayı yapma lütfen. Engelle onu her yerden. Kendi vicdanını rahatlatmasına ve seni yeniden üzmesine izin verme...
Çok haklısın canım... Ama bırak yüzümü görmeyi, hayalime bile hasret kalacak...

Hikayenizi okudum, doğru şeyi yapmışsınız ancak yerinizde olsam kendimi ispatlamadan rahat edemezdim. Son bir kez yüzüne çarpardım bazı şeyleri öyle terk ederdim, içinde acısı daha büyür o zaman, böyle hakkaten biraz kabulleniyor gibi olmuşsunuz, ben çok huzursuz olurdum ama ne mutlu ki siz atlatmışsınız :)
İspata gerek duymadım çünkü kendimi biliyorum ... Ve o da yakınındaki insanları çok iyi tanıyor olmalıydı... yalan üstüne yalan çıkıyor boşver canım :1:

Uzun zamandan sonra yine ben... 9 gün önce mesaj atmış ...
Adı gibi bildiği ,bilmese de sorup öğrenebileceği bi çok kişi olmasına rağmen bana sorduğu bi yer...adres...
Bu kadar da pişkin olunmaz... Cevap bile vermedim... Bilin istedim...yüreğim çok soğuk artık... bırakın romayı, dünyayı yaksa ısınmam...

Kızlar...
Yeni bi gelişme...
o: Napıyosun tospaaa (sevgiliyken de derdi )
ben : Ben tospaa değilim o nereden çıktı!!...
o: Tospasın bi kere
ben: Şımarık!
o: tospikkkk
ben: eskidendi...
o : bak neleri buldum ben ( üzerine adımı kazıdığı çakmak ve telefon kartları askeriyedeki )
ben : bende geçmişe dair bi iğne bile yok :34:
o:bnde de yoktu da buldum işte kıyıda köşede...bi de kitabın kalmış bende ..çekim yasası :1:
ben :belli oluyor sende de olmadığı...ben herşeyi yolladım sana ,kalanları da attım :34:
o :evet ben herşeyi yıkatıp ütületip yolladım sen kırıp döküp...fark var :34:
ben: Ne gerek var geçmişe dair konulara ?pişman değilim bugün olsa yine aynısnı yaparım!
o: Doğru ,ben de yaptığımı yaparım
ben: bir çok asker geldikten sonra senin yaptıını yapıyormuş zaten :34:şaşırmam hiç birşeye...
O: bi çok kız da senin yaptığını yapıyormuş ..
ben : salaklık bizde tabii insan sanıp da bekliyoruz!
O:neyi bekliyorsun ?
Ben: Değmeyeni
O: Değer vererek bekleyenler karşılığını alıyor bak Ramazana ...Çifte nişan yapıyoruz...Askerdeki sevgilisi :34:
Ben : hayırlısı olsun ...
O : sağolasın
Ben :
UĞUR BAK!
NE YAŞANDIYSA YAŞANDI NASIL BİTTİYSE DE BİTTİ...CANIM DAHA FAZLA YANMAZ,BOŞUNA UĞRAŞIYORSUN...EVLENİYOR MUSUN NE B*K YERSEN YE,İNAN UMRUMDA DEĞİL...ÇÜNKÜ BENİM İÇİN AYLAR ÖNCE ÖLDÜN...İSTER DURSUN İSTER DÖNSÜN DÜNYA BEN YOLUMA BAKIYORUM VE BU YOLDA SANA DAİR Bİ İZ İSTEMİYORUM ...YETERİNCE AÇIK OLMUŞUMDUR UMARIM...HOŞÇAKAL! :34:

Acıyorum artık salağa ... her seferinde adım atmaya çalışıp dumur olup geri vites yapmak da kolay iş olmamalı...

Yediremediği de bu işte. Senin canının yanmasını, kendini ona affettirmek yaranmak vs için peşine düşmeni istiyor. Aslında görmezden gelerek onu mahvediyorsun. Nişan işi olursa da adını yaz bir borcama hediye gönder.:9: Ayrıca adam olsa nişanlanmanın arifesinde eski sevgilisine mesaj göndermez. Devam et! Çok akıllı ve soğukkanlısın.

Yediremediği de bu işte. Senin canının yanmasını, kendini ona affettirmek yaranmak vs için peşine düşmeni istiyor. Aslında görmezden gelerek onu mahvediyorsun. Nişan işi olursa da adını yaz bir borcama hediye gönder.:9: Ayrıca adam olsa nişanlanmanın arifesinde eski sevgilisine mesaj göndermez. Devam et! Çok akıllı ve soğukkanlısın.
:1:
Valla canım yer mi ? Yedirir mi kendi sorunu :1:
Çok şükür sildim yüreğimden...
Nişan mişan bilmiyorum haber yollarını kapadım ,tesadüfen kapattığım hattıma mesaj attığını gördüm 9 gün önce :1:
Onunla da ilgilenmedim zaten...
Zerre kadar da üzülmem artık :1:

Merhabalar,
Anlatmak paylaşmak istedim ...Çünkü buna ihtiyacım var...
26 Haziran'da başlayan ilişkimle ilgili yazacaklarım...
5 yıllık arkadaşım kardeşiyle aramızı yaptı annesiyle birlikte..Askerdi hava değişimi almıştı kardeşi uğur...Bu dönemde de başladık...7.5 ay vardı önünde bitirmesine...1 yıllık bi ilişkisini bitirmişti,yeni bitmişti.Benim de taze bitmiş bi ilişkim vardı...Ben yara bandı yapmıyorsam o da yapmaz dedim ve bi ihtimal vermedim...
Şafak panosunda şafak saydım 7.5 ay .Bilirler benimle sayanlarınız da zaten..Ve bu süre zarfında güzeldi herşey...
Ailesi evlilikten bahsediyor bi an önce gelsin düğününüzü yapalım artık diyorlardı...
Pazar günü geldi uğur askerden...
Sabah kahvaltıya gittik,
ailesine...Hiç yalnız bırakmadım onu ben...Ailesinin olmadığı zamanlarda tüm sıkıntısında yanında oldum...
Çarşamba akşamı iş çıkışında buluştuk uğurla yine herşey çok güzeldi... İşe gireceğini bi an önce düzenini oturtup benimle evlenmek istediğini söyledi yine...
Beni eve bıraktı ve teyzesine gitti...orada kalıp sabah da arkadşlarını görüp eve dönecekti...
perşembe günü akşam 18:30 civarında uğur beni aradı ve bana aynen şöyle söyledi.. :

sizin oradan geçtim bugün ...babamın dükkanın önünden ...benzincinin orada biri kolumdan tutup abi bi çay içelim mi dedi...gittim oturduk bana senin tüm geçmişini anlattı düşüp kalkmadığın adam kalmamış senin ... eve gittim ablamı aradım geldi ona anlattım olanları ve sıkıştırdım gerçeği söylemesi için ablam da onayladı ...bana bunları açıkla dedi...
Sen ne dediğinin farkında mısın ağzından çıkanları kulağın duysun ! herkesle düşüp kalkmak ne demekmiş...ablan ya da o her kimse benim yüzüme karşı da söylesin al gel bakalım...madem sana bunları söyledi tanımadığın birisi ağzının ortasına geçiremedinmi bi yumruk ne diyorsun diye? neden aramadın beni?gel yüzleş diye neden söylmedin de ablana anlatıp da bi de onaylattım diyorsun dedim...bana güvenmiyormuşsun ki tanımadığın birine inanmayı tercih ettin dedim... Yazıklar olsun diyerek teli kapattım...

Sonra aradı tekrar inkar etmiyorsun ama yalanlamıyorsun kabulleniyorsun Allah'a sığınıyorsun kanıtlamıyorsun dedi...o sırada ablası aldı eline teli...kardeşimi bi daha arama o.. vs diyerek teli kapattı yüzüme...
Çirkinleştiler iyice yani...
Sonra ben de mesaj attım ve ona aldığım ne varsa geri göndermesini söyledim...
Aradı tekrar ve sen beni hiç sevmemişsin kaybetmeyi göze alıyorsun kendini savunmuyorsun namus meselesi bu ve sen Allaha sığınıyorsun ablamın ağzına etmen gerekirdi dedi...
Ben de ona sevdiğimi ama benim için bi ölü olduğunu ...bütün bu yaptıklarından sonra da yüzüne asla bakmayacağımı söyledim...hala bana kanıtla diyordu...;Ben de iftirayı atanlar kanıtlasın da yaptığımı iddia ettikleri şeyleri dedim...Sen kimsin ki ben sana kanıt peşinde olayım... He gerekirse test de yaptırır yediririm sorun değil...
Gerildikçe gerildim vee...
Annesi eline aldı teli...
Uğuru birinin çevirdiğini parkta oturduklarını konuştuklarını söyledi birini suçlayacaksan oğlumun karşısına çıkanı suçla kızım sizi neden ayırmak istesin dedi...
Uğur madem babamın dükkanından geçti ,neden uğramadı?
Çünkü uğur oradan hiç geçmedi :34:
aslında uğuru tutup çevirip tuğba şunla şunu bunla bunu yaptı diyen birisi yoktu...o kişi ablasıydı..hem de bu söylediği şeyleri ona benim anlattığımı söylüyor :34:
Hepsi birer plandı...
Sonra ablasından bi itiraf geldi;
kardeşim eski sevgilisini unutsun diye seni kullandık gönlünü eğlendirsin diye...seni gelin alacak değiliz... baktım evleneceksiniz ben de bunları söyledim dedi...
ben de yatıp kalktığımı iddia ettikleri eski erkek arkadaşlarıma ulaştım ve durumdan bahsettim... kötü ayrılmadık sonuçta ve senin gibi birine böyle bi leke atamazlar dediler...
uğura anlatacaklar olanı biteni ve uğur mu? barışmak mı?
hayır ...o benim için gerçekten öldü...
bunları anlatmak istedim çünkü böyle iftiraya maruz kalanlar eminim var ve şirret insanlar oldukça da son da olmayacağız...
Sadece bana dua etmenizi istiyorum...bi an önce aydınlansın...ve bu lafları çıkaranlar kendi çamurunda boğulsunlar...
şuan ruh halime gelince...çok hafiflemiş hissediyorum kendimi...

Okudum haklisın aslinda olay ne biliyormusun herşey bir yana bizim salak gibi inanıp onu beklememiz erkeklere bişey olmaz 10 kisiyede sokarlar ailesine tanistirirlar 1 kisiyide onemli olan kendi yureklilikleri erkekler okadar gucsuz yaratiklar ki 15 ay askerlik yaparken bile bi bayanin yardimi olmadan yapamiyorlar her ihtiyaclarina kosan onunla vakit gecirip onu bekleyen biri olmalari lazim kendi hayatlarindan 15 ay bosuna giderken bir kadinin hayatindanda gitmesi lazim cunku tek baslarina kafayi yerler ee bunlarda iste maksat kullanmak olsun her turu aileymis dugunmus sozleri verir hayaller kurdururlar sen hic sikma canini Allah seninde onun icin yaptiklarini goruyordur emin ol bak ablasi varmis sana bunu yapan omudur bilmem ama oysada allah ondanda cikarir bunu eski sevgilindende cikarir bide bak soyle dusun kotunundr kotusu var diyoruz ya seninki yibe adam gibi sebeb sunmus sana haksiz tabiki ve yalan bi sebeb olsada arayip sana bunlari konusabiliuor bu yuzden btti diyebiliyor ya hic bisey olmadan susarak sebebsiz terk etseydi daha cok icin yanardi suan benim yandigi gibi hayirlisi olsun senin icinde sikma sen canini

Okudum haklisın aslinda olay ne biliyormusun herşey bir yana bizim salak gibi inanıp onu beklememiz erkeklere bişey olmaz 10 kisiyede sokarlar ailesine tanistirirlar 1 kisiyide onemli olan kendi yureklilikleri erkekler okadar gucsuz yaratiklar ki 15 ay askerlik yaparken bile bi bayanin yardimi olmadan yapamiyorlar her ihtiyaclarina kosan onunla vakit gecirip onu bekleyen biri olmalari lazim kendi hayatlarindan 15 ay bosuna giderken bir kadinin hayatindanda gitmesi lazim cunku tek baslarina kafayi yerler ee bunlarda iste maksat kullanmak olsun her turu aileymis dugunmus sozleri verir hayaller kurdururlar sen hic sikma canini Allah seninde onun icin yaptiklarini goruyordur emin ol bak ablasi varmis sana bunu yapan omudur bilmem ama oysada allah ondanda cikarir bunu eski sevgilindende cikarir bide bak soyle dusun kotunundr kotusu var diyoruz ya seninki yibe adam gibi sebeb sunmus sana haksiz tabiki ve yalan bi sebeb olsada arayip sana bunlari konusabiliuor bu yuzden btti diyebiliyor ya hic bisey olmadan susarak sebebsiz terk etseydi daha cok icin yanardi suan benim yandigi gibi hayirlisi olsun senin icinde sikma sen canini

sebebsiz terk etseydi daha cok icin yanardi ...

Keşke sebep sunmadan gidebilseydi ... Hiçbir şey sevdiğin insanın sana inanmaması kadar dokunamaz ... Emin ol canım... He ben atlattım çok şükür... Ama herşeye hazırlıklı ol canım...

Cuma günü saat 19:48 de bi numara aramış 212 li ...
farkına varmadım...
Ertesi gün farkettim ki aranmışım...
No tanımıyorum...
Kim arıyor programından no yu arattım ...bilin bakalım ne yazıyor ...

Damat -Beylikdüzü

bölge itibariyle aklıma gelen tabii ki o oldu ve profiline baktım... Bingo!
Damatta çalışıyor yazıyor :34:

Sonra aradım ben de o numarayı ...dedim ki beni bu no dan aramışsınız kimsiniz...
Burası damat mağazası hanımefendi dedi...
Dedim ki ben Tuğba, kimin aradığıını öğrenebilir miyim ?
arkadaşlarrr Tuğba hanımı kim aradı diye seslendiler...
Sonraa aldığım cevaba bakın :1:

Tuğba hanım , dün anneniz damatlık bakmış sanıyorum buradan sizi kendisi aramış...dedi

Madem ki zarf atıyor, hadi yiyelim ...

Aaa haklısınız ben unutmuşum, nişanlımla kayınvalidem bakıp bana haber vereceklerdi ...
Neyse ben cepten ulaşırım kendilerine iyi akşamlar... dedim

Çok şükrediyorum anlatamam ...

kardeşim eski sevgilisini unutsun diye seni kullandık gönlünü eğlendirsin diye...seni gelin alacak değiliz... baktım evleneceksiniz ben de bunları söyledim dedi...

Başımdan aşağıya kaynar sular döküldüğü cümle.. Allah böyle insanları düşmanımın başına vermesin. Kurtulmuşsun

Başımdan aşağıya kaynar sular döküldüğü cümle.. Allah böyle insanları düşmanımın başına vermesin. Kurtulmuşsun
Kurtulduğumu sürekli görüyorum... Çok şükür... :34:

:1: Ucuz numaralar hep ... Bi geliştiremedi kendini...Attığı zarfı yedik ya sözde :1:
Bu defa da Tuğba naber ? diye yazmış ... Cevap vermek mi ? Şeytan dürtmüyor değil de, Allah'a havale ettim nasılsa :1:

Back
X