bir arkadaşınızın arkanızdan iftira attığını duysanız... bu iftira sosyal prestij, saygınlık, itibar, aile yaşamını dahi etkiliyecek boyutta olsa ne yapardınız? üstelik hamilesiniz... dava açmak istiyorum... bana bu durumu anlatan kişi o nun ben olduğumu bilmeden tesadüfen anlattı.... neye uğradığımı şaşırdım öyle iğrençki hazmedebiliceğim birşey değil... bunu söyleyemem burada... o anlatan kişiye şahitlik yapması gerekeceğini söyledim ama buna yanaşmadı...bu durumu henüz asıl kişiye sormadım... sorsam bana doğruları söylemeyecek zaten. dedim demeyecek... daha geçenlerde bana sen benim dostumsun, bebeğin geldiğinde ben bakıcağım sana gibi cümleler kurdu... ve enteresan olanı benim için söylediğini başka bir arkadaşı içinde gelip bana anlatmıştı... hatta daha bir çok kişi için başka başka suçlamalarda bulunmuştu... arayıp hesap sormak anlamsız çünkü yalan söyleyecek bunu biliyorum... ama bununda yanına kalmasını istemiyorum... dava konusunda kararlıyım bu affedebileceğim birşey asla değil. nasıl kanıtlayabilirim bunu. tek tek herkesi arayıp bunu duydunuz mu diye sorasım var... bunu kanıtlarsam şahitlerle gerçekten ne boyutta bir ceza alır bilenler yazarsa sevinirim.