İftiracı görümce oldum

Elsaayk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
592
599
33
kızlar konuları arka arkaya açıyorum kusura bakmayın ama son 1 haftayı iğrenç geçiriyorum benim iki abim var ikiside evli büyük abimın karısı gelin geldiği günden beri beni hiç sevmedi hep arkamdan konuştu sevgilimle nişanlanırken bile söz kesildiği gün herkesin içinde hamile mi kaldın da evlenmek istiyorsun dedi ağzımı bile açmadım abim benimle konuşmuyor karısı istemiyor diye neymiş ben okumuşum çalışmışım o yaşayamamış felan filan bahanesi halbuki aynı yaştayız hamile kaldı 9 ay evini temizledim evlendi 1 yıl ütüsünü yaptım anneler gününü hiç unutmadım ama alıştım artık derken hiç beklemediğim küçük abimin karısından duyduklarım şok etti beni 4 yıldır abimle evli ve ben yine büyük geline yaptığım gibi bütün angarya işlerine koştum artık mahallede beni gören bu ez hangi geline iş yapmaya gidiyorsun diyordu küçük gelin memleketine gitti 2 hafta önce o arada bana msj attı ben abinden boşanacam yeter bıktım diye hayırdır ne oldu kurban oluyum yapma kimseye duyurma dedim ve 2 gün buyunca benim burnumdan getirdi bağırdı çağırdı ben hep kuzum canım diye konuştum en son canım bak bu konu beni aşar ben anneme söyleyim büyüklerle birlikte konuşun dedim ve anneme söyledim ooo olay patladı hayır ben öyle demedim bana kızınız iftira atıyor yuvamı yıkmaya çalışıyor dedi abime bacın bana küfretti demiş ve ben abime msjları gösterdim gözüyle gördüğünü inkar etti benim abim bana inanmadı olay büyük abim ve karısının yanında açıldı ben msjları okuttum bişey demedim büyük gelinde aramış küçük gelini demediğim şeyleri demiş ikimizinde yuvasını yıkmaya çalışıyora döndü mesele ve bu arada onun attığı msjlarıda benim 3 yaşındaki yeğenim atmış salak öyle diyormuş ve sonuç olarak nasıl beceriyorsam her konuda ben suçlu oluyorum ve bu olayda bana kaldı şuan iki abim benimle konşmuyor bende yüzlerine dedim ben evlenince ne siz bana ne ben size ben iftiracı hasetçi insandan korkarım diye artık yorum sizin kızlar

Ya niye kendinizi onlara feda ettiniz mi? Aklınızdan zorunuz mu var? Deveye diken insanı ... ayy çok ayıp oldu ama ölee:KK33:

çok mu önemli ne dedikleri ne düşündükleri. bırakın görüşmesinler ya sizden uzak kafanız rahat olsun. bunu dert etmeyin hayatta neler var neler...

hayır çok saflık değil bu büyük gelinimiz babasız büyümüş yetim dedim küçük gelinimiz çok uzaktan geldi gurbette dedim günah dedim onların ve çocuklarının hiç bir şeylerini unutmadım ama yapılan sen bize ne yaptın ki oldu

Hadi ben safım tamam ama abilerim çocukları sünnet oldu nişanlımı yanlarına çağırdılar nişanlım dükkanını elemana bırakıp gitti küçük abimin oğlu ufak kaza geçirdi nişanlım her gün bıkmadan abimin yanında çocuğun kontrollerine götürdü ve şimdi sanki damat bize ne iyilik yaptı diyolar bir gün işimize mi koştu dediler

Burda tek tarafli dinliyoruz yanlis anlamayin ama oyle gorumceler var ki benim gorumcem dogum yaptigimda guya bana bakmaya gelmisti gece yarilarina kadar erkek arkadasiylaydi gece yarisindan sonra oglani bize getiriyordu bende abin kiziyor dedim yalan söyledim abisi takmiyordu ama lohusali lohusali elin herifini gece yarisi evde görmek sinirimi bozuyordu esime soyluyordum oda ses etmiyordu o soyluyormus gibi dedim benim abim öyle sey demez hem gel hizmet et hemde evden kovul diye cirkinlesti ki ben onu evden kovmadim sadece erkek arkadasinin gelmesini istemiyordum bütün sulalesinede ben o kadar hizmet ettim o bana neler yapti dedi..ben de onun yaptigini söylemedim bekar kizin adi cikmasin diye esim biliyordu yeter hakkim ahirete insallah..yani gorumcelerin bu yardim ettim diye söylenmesine cok kiziyorum etmeyin kardesim ediyorsanizda soylenmeyin mantigindayim ben.

O sizin gorumcenizin dengesiz davranışı dogru sizin gorumceniz elin herifini evinize sokarakta ayip etmis fakat bu seyler olmadan once bana sen benim kardesimsin allah razi olsun derken bir anda neden boyle yapti ve ciddi anlamda ben ikisinide ozellikle bu küçük gelini cok seviyordum ve beni kıran bir anda neden bana düşmanlasti arada hic bir sebep yokken

Artik biraktim fakat benim istedigim bu degildi küçük gelinimiz benden 1 yas küçük fakat ben bir cok şeyimi onunla paylaştım ona danıştım bende evlenecem ve ben kardesler hic kopmayalim aramizda fitne fesat olmasin istedim yani annem babam abilerine daire alacağız sen ne diyorsun dediklerinde ben istemem anne once abilerim rahata ersin onlar evli dedim hiç bir seyde hak talep etmedim bana düşeni de onlara verin dedim zaten benim evim olacak inşaallah dedim ne yaptim diyorum ne suçum var onlara karşı da taa benimle konuşmalarını yasakliyorlar abilerime buyuk abim bana kpss sınavı için çıktı aldi diye karisi kiskandi ortaligi yikti

cok fazla gereksiz iyilik yapmissiniz. allah askina temizlige gidip niye kendini harap ettin ki? kendi evi kendi evliligi isterse b.k gotursun evlerini. sana yazik be guzelim. ayrica o "hamile misin evleniyon" lafi dendigi anda evden kovmayip susman da rahatca ezebilecekleri biri oldugunu gostermis.

Hep yeğenlerimin hatırına çünkü yeğenlerim bana çok düşkündür biri 6 yaşında diger ikisi 3 er yaşındalar büyük yeğenim annesinin yaninda bana sarılamaz annesi yokken bana o benim annem sayılır der ve annem duymasin tamam mi hala yoksa bana kizar diyor sirf o yuzden kovamadim getirmez yeğenlerimi diye diger bir çok seyde abilerimin hatırına yapılmış seyler açıkçası birazda kıskançlık var ikisinde de benim düğün hazırlıkları ve alinan yapilan seyler onlarin nefsini azdirip haset ettiriyor senin abilerin bize yapmiyor sana yapiliyor diye kac kez soylediler bana ve en kötüsü benim buyuk yengem ben yeğenimi cok seviyorum diye halasi gibi sev çocuğumu dedi ve yuzume Insallah cocugun olmaz dedi ben yine ses etmedim
Yani kızlar büyük gelin zaten b.ktu küçük gelinde 4 sene sonra ondan b.k çıktı

Keşke görümcem sen olsaydın :) ama işte iyi insanlar beni bulmadığı gibi senide bulmamış böyle eşinin tarafını tutan haklı da olsa haksızda olsa kocalar benide bulmaz zaten nedense konuyu okurken hayallere daldım neyse konu sahibi senin davranışlarının aynısını bi tanıdığım da yaptı kardeşi ve karısı için kendini heba etti sonuç kasıntı bi gelin ve yalaka kardeş boşver Allah çok büyük. Konuşma sende elbet hatalarını anlayıp dönecekler

Back
X