İftiranın Böylesi

Evliykende bekarkende erkeklere mesafemi korumuşumdur, sonuçta erkek işyerinde dahi benim cep tel. İsteyen olmuştur, kadınlar,kızlar bu konularda dikkatli olması gerekir, bunu hemem fırsata çevirmek isteyen erkek çok piyasada ,evde evli hanımı beklerken ne çayını içerim nede sohbete girerim!

Valla beslenmeyen, büyütülmeyen hiçbir ilgi alaka devam etmez.

Bu aşk, sevgi, gönül mönül denen şey o kadar da deli fişek, başı bozuk , önü alınamaz birşey değil.

Akıl vermiş Allah; adam evliyse uzaktan da sevmeyeceksin yakından da.

"Ama ben sevdim napiiiiiiim" lafı mazeret olarak kabul edilemez.

Böyle bir alakayı hissedip en ufak bir karşılık vermeler görüyoruz ne yuvalar yıkıyor.

KIŞ deyin kardeşim şeytana. Bu duygular tehlikeli; ortada bu şekilde karşılıklı hisler var ise o çay içmeler bi kere reddedilir, iki kere reddedilir( o da vicdan rahatlatma turları)

iyide sen çıkmamış saddce hoşlanmışsın ama evli olduğunu duyuncada uzak durmuşsun. bırak ne derse desin çirkef sonuçta. benim yanımda çalışan kadında aynı tarzda hatta daha fazlasını söylemiş arkamdan bir keresinde ben uyuyorum başkasına söylüyor. kendiside evli çocuk sahibi ama dostu var. en sonunda patladım ve amirine söyledim ispatladımda benim hakkımda bunu diyor diye amiri kızdı ama sabret dedi sadce bişey yapamazsın kaç defa uyardım ben gene aynısını yapıyor sonuçta diye. en iyi bu tarz kişilerden uzak durmak kavga ortamına dahi girme.

Back
X