İftira😔

Muberra23

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
228
148
23
Kendimi çok kötü suçlu hissediyorum. Bağıra bağıra ağladım. Canım çok yanıyor. Teselli istiyorum sizden. Ama ne olur yargılamayın 😔konuşmaya ihtiyacım var. Babam yatağının altına koyar hep paralarını, bir yere gitti geldi anneme iftira attı, 100 lira yok diye anneme yılllarr boyunca hep attı, sayıp duruyor paralarını. Ağzıma ne geliyorsa saydım. Bağırdım. Babam normal bir insan değil yıllarca çok çektik. Almadım diyor dedim yok aldı yarım saate yakın bağırdı çantasını kurcalıyo yok ben tanırım paramı falan. Sanki üstünde adı yazıyo. Annemde ağlıyor bıktı. kaldırdım babam yanımdayken bazanın altını, ordan çıktı para. 😪 anneme gösterdim koşa koşa. Sende gördün dedim busefer yok dedi. Orda yoktu. Sinir krizi geçiriyorum. Bağırıyorum çağırıyorum. Tutup sallıyorum babamı. Bidaha kaldrdım 20 tl daha düşmüş. O an okadar sinirlendim ki. Parayı hala almaya çalışıyo vermicem dedim o kadar paragöz ki kolumu sıktı iyice morardı kolum vermedim saklıycam bunları unutmucam dedim.

Evden gitti şimdi . Annemin babamın rızasını kazanmaya çalışıyorum diyen bir insanmıyım ben şimdi bu yaptıklarımı kendime yakıştıramıyorum. Sonra hep pişman oluyorum. Bu olay bugün yaşandı bundan önce yüzlercesini yaşayarak büyüdüm.
Ben çok pişman oluyorum keşke düzgün davranan bi insan olsaydı, aramız iyi olsaydı ama yok. Çok suçlu ve kötü hissediyorum.
Ben nasıl evlenicem. Evlenince bir sürü sorun yaşanıyor. Onlarla başedecek gücüm kalmadı. Hep üzüntü mutsuzluk. Babamda beddua eder heeeeepp.. ilerde mutlu olacağıma inancımı yitirdim. Kendimi değersiz yalnız hissediyorum. 1 aya şehir değiştrcem . Ama bu izler hep kalacak sanki. Evlenene kadar bende çok üzüldüm şimdi çok mutluyum diyen var mı aranızda. Ümit var mı😭😭
Annem başka bi adamla berabr onla ev tuttular. Ben o adamdan nefret ediyorum. O adam bana birilerini buluyo annem o adamı istemediğim için huzursuz olacağından bir ann önce evlenmemi istiyor. Bende onun bulduğu birini veya o adamı görmek istemiyorum. Sen evde kalcaksın gibi birsürü hakaretler. Bana parada vermiyorlar . Göğsümde kemiğim şişiyor ve git gide büyüyor . Çok üzülüyorum. Şehir değiştirip orada aşçı yardımcısı olacağım ama 1 ay var . Anneminde psikolojisi bozuk ve o adamdan başka birşey düşünmüyor. Bağımlı gibi. Nasıl yardım alayım 😔😔😔

Son düzenleme:
Kendimi çok kötü suçlu hissediyorum. Bağıra bağıra ağladım. Canım çok yanıyor. Teselli istiyorum sizden. Ama ne olur yargılamayın 😔konuşmaya ihtiyacım var. Babam yatağının altına koyar hep paralarını, bir yere gitti geldi anneme iftira attı, 100 lira yok diye anneme yılllarr boyunca hep attı, sayıp duruyor paralarını. Ağzıma ne geliyorsa saydım. Bağırdım. Babam normal bir insan değil yıllarca çok çektik. Almadım diyor dedim yok aldı yarım saate yakın bağırdı çantasını kurcalıyo yok ben tanırım paramı falan. Sanki üstünde adı yazıyo. Annemde ağlıyor bıktı. kaldırdım babam yanımdayken bazanın altını, ordan çıktı para. 😪 anneme gösterdim koşa koşa. Sende gördün dedim busefer yok dedi. Orda yoktu. Sinir krizi geçiriyorum. Bağırıyorum çağırıyorum. Tutup sallıyorum babamı. Bidaha kaldrdım 20 tl daha düşmüş. O an okadar sinirlendim ki. Parayı hala almaya çalışıyo vermicem dedim o kadar paragöz ki kolumu sıktı iyice morardı kolum vermedim saklıycam bunları unutmucam dedim.

Evden gitti şimdi . Annemin babamın rızasını kazanmaya çalışıyorum diyen bir insanmıyım ben şimdi bu yaptıklarımı kendime yakıştıramıyorum. Sonra hep pişman oluyorum. Bu olay bugün yaşandı bundan önce yüzlercesini yaşayarak büyüdüm.
Ben çok pişman oluyorum keşke düzgün davranan bi insan olsaydı, aramız iyi olsaydı ama yok. Çok suçlu ve kötü hissediyorum.
Ben nasıl evlenicem. Evlenince bir sürü sorun yaşanıyor. Onlarla başedecek gücüm kalmadı. Hep üzüntü mutsuzluk. Babamda beddua eder heeeeepp.. ilerde mutlu olacağıma inancımı yitirdim. Kendimi değersiz yalnız hissediyorum. 1 aya şehir değiştrcem . Ama bu izler hep kalacak sanki. Evlenene kadar bende çok üzüldüm şimdi çok mutluyum diyen var mı aranızda. Ümit var mı😭😭
Umut her zaman var. Kuzenlerim anne ve babasından ötürü çok kötü bir ailede büyüdüler. Herrr günnn şiddetli kavgalar küfürler. Şimdi 4 ü de çok güzel yuvalar kurdu. Çok çok mutlular eşleriyle. Eşleri de hepsi seçme gibi harika insanlar. Onlar evlerinden ders aldı sanırım huzursuzluk boyutuna gelmeden çözüyorlar. Travmaları var tabii ki eşleri de anlayış gösteriyor

Gerçekten bu babalarda gariplik var
Ne diyeyim kurtuluyorsun da annen zavallı kadının ömrünü yemiş

[/QUOTE inşallah iyi olacak umutlu olun

Tabi ki evleneceksin, babanın böyle olması senin suçun değil ki. Özellikle belli bir yaştan sonra insanları değiştirmek çok zor ama belki gidene kadar böyle böyle sindirebilirsin babanı. Annen adına üzüldüm, ama neyse ki iyi bir evlatsın onun yanında oluyorsun, destek oluyorsun ona. Kendi başına babanla başa çıkmak zorunda kalabilirdi. Daha da mutsuz olabilirdi. Umarım senin için iyi bir insanla evlenirsin, güzel bir aile hayatın olur bundan sonra.

Umut her zaman var. Kuzenlerim anne ve babasından ötürü çok kötü bir ailede büyüdüler. Herrr günnn şiddetli kavgalar küfürler. Şimdi 4 ü de çok güzel yuvalar kurdu. Çok çok mutlular eşleriyle. Eşleri de hepsi seçme gibi harika insanlar. Onlar evlerinden ders aldı sanırım huzursuzluk boyutuna gelmeden çözüyorlar. Travmaları var tabii ki eşleri de anlayış gösteriyor

Böyle şeyler duymak güzel, bunu okuyunca da biraz iyi geldi.

Baba bedduası ana bedduası die çocukları korkutuolar.O bedduanın işe yaraması için önce baba babalığını yapacak.Bir şey olmaz merak etme.Hem psikolojik hem fiziksel şiddet gösteriyor. Allah ıslah etsin.

Okuyor musun? Evlilikten önce okumayı ve kendi ayakların üzerinde durmayı düşün.Üniversitedeysen medikodan psikolojik danışmanlık al.Şöyle söyleyim..Böyle toksik bir ailede büyüyen herkesin psikolojik yardıma ihtiyacı oluyor.Benim de olmuştu.Sen zaten akıllı kızsın.Terapi alıp ev ortamından biraz uzaklaşınca pamuk gibi olursun. Çok da güzel bir evlilik yaparsın Allahın izniyle.Bizi hasta eden çevremizdeki hasta insanlar.Onlardan uzaklaştıkxa ve yardım da alırsak olmak istediğimiz kişiye evrilmek zor olmuyor.Her şey güzel olacakk sen yeter ki bunun için adım at ,geleceğin için çabala 🌺

Haksız yere iftira atıp, ortalığı karıştıran, huzursuzluk çıkaran bir babanında abuk subuk bedduası kabul olmaz diye düşünüyorum. Ama, size yaşattığı bu travmaların psikolojik etkisini yaşarsınız. Bunun için destek alın.Bazen doğrunun ve güzelin ne olduğunu, tam zıttını yaşatarak öğretir hayat bize.Babanızın size yaşattığı sıkıntılarıda böyle değerlendirirseniz, hayata ve geleceğe karşı umutsuz olmazsınız.Güzel bir hayatınız olup, elbet sizde çok mutlu yaşayabilirsiniz.

Eve geldi az önce o paraları bazanın altına ben koymuşum şimdide bana iftira atıyo
O alta düşen paraları istiyo
En son kendime ayakkabı aldığımda kardeşim hamileydi şimdi çocuğu var 20 günlük
O parayı vereyimmi parçalayıp suratına atıyım mı napayım. Yoksa kendime ayakkabımı alıyım iğrendim bu adamdan iğrenndimm😔😔😔

Tabii ki bu izler kalacak sizde. Muhtemelen anormal şeyleri göre göre alışıp tuhaf bir adam seçeceksiniz. Tahammülunuz kalmadığı için de sorunlu bir ilişki olacak.
Öncelikle ve acele yapmanız gereken şey babanızı psikiyatriste götürmek. Babanızın elinizden kaydığını, para para diye iki dünyasını kaybedeceğini düşünüyorum. İhmal etmeyin

Tabii ki bu izler kalacak sizde. Muhtemelen anormal şeyleri göre göre alışıp tuhaf bir adam seçeceksiniz. Tahammülunuz kalmadığı için de sorunlu bir ilişki olacak.
Öncelikle ve acele yapmanız gereken şey babanızı psikiyatriste götürmek. Babanızın elinizden kaydığını, para para diye iki dünyasını kaybedeceğini düşünüyorum. İhmal etmeyin

Nefret ettiğim 25 yılımı para diye kavgayla harcamış bir insanı piskoloğa götürmek fikri benim sinirlerimi çok bozdu gerçekten az önce bana o paraları bazanın altına sen koydun diye iftira attı. Ben kendimi piskoloğa götürcek birini veya parayı bulabilsem şükredicem

Eve geldi az önce o paraları bazanın altına ben koymuşum şimdide bana iftira atıyo
O alta düşen paraları istiyo
En son kendime ayakkabı aldığımda kardeşim hamileydi şimdi çocuğu var 20 günlük
O parayı vereyimmi parçalayıp suratına atıyım mı napayım. Yoksa kendime ayakkabımı alıyım iğrendim bu adamdan iğrenndimm😔😔😔
Kaç yaşında bu adam.Huysuzluk abidesi sanki. Param param deyip duruyor. Verin gitsin parası batsın.

Kaç yaşında bu adam.Huysuzluk abidesi sanki. Param param deyip duruyor. Verin gitsin parası batsın.
Verdim senin kızın yok artık dedim adam değilsin dedim. Bi insanın babasına söylemeyeceği birsürü şey dedim ama sinirimi alamıyorum.
Zaman geçince ben kötü bir insanım diye suçluluktan kendimi yiycem ama .. parasınıda fırlattım yüzüne. İftiracı diye bağırdım. Ben şu an hiç imkanım yok ama nasıl yardım alcam devlet hastanesi iyi değil diyorlar sizce 50 yaş

Bana çeyiz alındı yeni oldu daha 11 bin tuttu kira parasından ödeyecek. Ama iptal ettirin diye bağırıyor. Seside çok gür beynimin içinde bağırıyor sanki . Geceleri bağırtıyla uyandığımız yüzlercedir.

Verdim senin kızın yok artık dedim adam değilsin dedim. Bi insanın babasına söylemeyeceği birsürü şey dedim ama sinirimi alamıyorum.
Zaman geçince ben kötü bir insanım diye suçluluktan kendimi yiycem ama .. parasınıda fırlattım yüzüne. İftiracı diye bağırdım. Ben şu an hiç imkanım yok ama nasıl yardım alcam devlet hastanesi iyi değil diyorlar sizce 50 yaş
Devlet hastaneleri iyi değil diyenlere bakmayın.Hasta sayısı çok ve randevu bulmak zor olabiliyor. Ama, kötü değil bence.İyi bir doktor araştırın öncelikle.

Back
X