İftira😔

Herkes babanız gibi değil, gerçekten kaliteli iyi erkekler de var.
Yalnız evliliği kurtuluş olarak görmeyin, ayaklarınız sağlam yere bastıktan sonra evlenin ki kimseye eyvallahınız olmasın.

Herkes babanız gibi değil, gerçekten kaliteli iyi erkekler de var.
Yalnız evliliği kurtuluş olarak görmeyin, ayaklarınız sağlam yere bastıktan sonra evlenin ki kimseye eyvallahınız olmasın.
Artık evimi düzenimi kurup kimseye ihtiyacım kalmasın istiyorum.

Kendimi iyileştirmek adına neler yapabilirim
Yaşanan travmalar öyle kolay atlatılmıyor maalesef ama beyin öyle güzel bir şey ki bir kısmını otomatikman siliyor.
Ben meditasyonun çok faydasını gördüm tavsiye ederim.

Bu mesajınızı yeni gördüm. Babanızın parayla ilgili bu sorununun kaynağı, kendi ailesinden veya çocukluğundan veya zamanında kendi yaptığı bir hatadan olabilir. Sebep her neyse, kesinlikle psikolojik sıkıntıları var ve sürekli sizden şüphe duyuyor. Bu kesinlikle normal bir şey değil. Tedaviye gerekiyorsa, terapiye ihtiyacı var. Kendiniz için ayrıca görüşürsünüz ama, babanızı bir şekilde ikna edip mutlaka bir psikiyatriste götürün.

Yaşanan travmalar öyle kolay atlatılmıyor maalesef ama beyin öyle güzel bir şey ki bir kısmını otomatikman siliyor.
Ben meditasyonun çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
Eft tekniği yaptım br kaç kez.
Olumlamalar yapıyorum ama
Terapi hiç almadım belki faydası olur, ama nasıl

Eft tekniği yaptım br kaç kez.
Olumlamalar yapıyorum ama
Terapi hiç almadım belki faydası olur, ama nasıl
Farkındalık meditasyonu ile başlayabilirsiniz. Yoga da çok iyi geliyor, her ikisi ile youtube'da güzel videolar var. Bir inceleyin isterseniz.

Babamı annem götürdü kişilik bozukluğu var dedi doktor küçükken havale geçirmiş. Ama benim babama bırakın piskoloğa gitmeyi tek kelime edesim yok ben yorgunum laftan anlamıyor oda zaten. Bana iftira attı ilk defa ben neden öyle bişey yapayımki diyorum anlamıyor. Ona bakınca bıkmışım artık içimden birşeyleri kırmak bağırmak küfür etmek geliyor.

Ben de babamla çok kolay anlaşabilen bir insan değilim.Aslında bazı yönleri çok iyi ama bazı yönleride katlanılmaz durumda sürekli onu düzeltmeye çalışmak çok yorucu.Sadece söyleyebileceğim şu ben eşimi seçerken babamın kötü özelliklerinden çok farklı birini aradığım için daha çok yanlışa gittim kıyasın baban olmasın.Zaten sonradan nişanlımın başka özellikleri babamı bana mumla arattı.umarım Allah iyilerle karşılaştırır

Sürekli böyle durumlarla uğraşmak zorunda kalınca, sizinde sinirlerinizin bozulması normal tabiki. Üzmeyin kendinizi bu kadar. Belli işte adam hasta. Dediklerini kafanıza takmayın. Tedavi falan almıyorsa, almalı bence. Annenizle konuşun bir daha götürsün doktora.

Annem ayrı ev tuttu götürdü daha önce babam iflah olmaz babamla ilgili bişeyler yazmayın. Annem yarın gidecek evden bende gideceğim. Başka şehire. Annem çürüdü babamın yanında.

Yaa

Şimdi ben sizin kadar şey yaşamadım. Ama babam ile benim de sorunlarım vardı. Tabiki babamın yüzüne karşı demedim diyemem de çünkü dediğim gibi sizin kadar şey yaşamadım
Ama bir yıldır evliyim ve herkese evliliği öneriyorum ben evlenince kendimi özgür hissettim.
Mesela bizim taraftan bir akrabaya gidiyoruz eşim mutfağa gidiyor hemen beni arkasından yolluyorlar. Sonra eşime de birşey istiyorsan eşin getirir diyorlar eşim ise neden getirsin ki benim ayağım var gider alırım diyor vs vs...
Annemin duaları kabul oldu çok iyi bir eşim var Allahım sizede nasip etsin

Mesela bir örnek verebilir misin , tam olarak yani endişe ettim ilerisi için. Özelden yada

Aminnnnn inşaAllah

anneniz alıştığı evden ayrılıyor, zaten muhtemelen enkaz durumda, bu dönemde başka şehre gitmek yerine annenize ilk aylarında destek olmayı ve dertleşerek acılarınızı daha hızlı iyileştirebileceğiniz ihtimalini düşündünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…