- 25 Haziran 2010
- 5.164
- 5.105
- 398
Merhaba arkadaşlar
Benim kanser hastası bi stajyerim var (18yaşında) dün iyi görmedim rengi sararmıştı bitkin gibiydi
Ben de sordum iyi değilsin sanki diye o da evet son sonuçlarım da kötü çıktı her yerime sıçramış dedi
çok üzüldüm o an ağlamamak için zor tuttum kendimi ve iyi değilsin artık gelme okula bence dedim
Hatta benden sana izin,dönem sonuna kadar hiç gelme dedim
Eylülde de söyledim bu hastalık için uygun değil okul ortamı,ev ortamı daha sakin hijyenik olur bence gelmemelisin dedim,yok gelmek istiyorum dedi ama daha iyiydi o zaman..
Neyse şimdi arkadaşları da var diğer sınıflarda ve öğretmen çiçeği kovdu eve gitti bi daha gelmeyecek yalanı uydurmuşlar halbuki ben kıza üzüldüm ve izin verdim
o giderken öğretmenine de mesaj atmıştım Allahtan
Çiçeğe izin verdim iyi görünmüyor bilginiz olsun dedim mesajım duruyor da..
Ne yapmalıyım
yarın gelince anlatırım kızarım diğer kızlara falan ama o anda bi şahidim de yok ben ve çiçek tektik çok üzüldüm duyan herkes ne acımasız diyecek benim için ama demedim ya
nasıl derim öyle bişey
Aksine ayağa kalksa üzülürdüm aman kalkmasın yorulmasın,temiz olmayan bi makasa dokunmasın enfeksiyon kapmasın aman diyordum düşünün
Şuan o kadar hem kızgınım hem üzgünüm ki anlatamam 
Benim kanser hastası bi stajyerim var (18yaşında) dün iyi görmedim rengi sararmıştı bitkin gibiydi
Ben de sordum iyi değilsin sanki diye o da evet son sonuçlarım da kötü çıktı her yerime sıçramış dedi

Hatta benden sana izin,dönem sonuna kadar hiç gelme dedim
Eylülde de söyledim bu hastalık için uygun değil okul ortamı,ev ortamı daha sakin hijyenik olur bence gelmemelisin dedim,yok gelmek istiyorum dedi ama daha iyiydi o zaman..
Neyse şimdi arkadaşları da var diğer sınıflarda ve öğretmen çiçeği kovdu eve gitti bi daha gelmeyecek yalanı uydurmuşlar halbuki ben kıza üzüldüm ve izin verdim

Çiçeğe izin verdim iyi görünmüyor bilginiz olsun dedim mesajım duruyor da..
Ne yapmalıyım

Aksine ayağa kalksa üzülürdüm aman kalkmasın yorulmasın,temiz olmayan bi makasa dokunmasın enfeksiyon kapmasın aman diyordum düşünün