kızlar bana yardım edin.erkek arkadasım sabah bana mesaj attı senin oturduğun yerden su lakaplı biri benim sevgilimle konusuyomus benim senden baska sevgilim yok ne diyo bunlar diye bende ben tanımıyorum ya bizi ayırmak icin tuzak yada yanlıs anlasılma vardır dedim oda eğer sensen git kendini öldür kaldıramam falan dedi eğer benim ismimi verirlerse ben ispatlayamazsam iftira yüzünden ayrılırsam dayanamam mahfolurum bana akıl fikir verin ne yapıcam
Canım sevgilin dalga mı geçiyor senle ne demek git kendini öldür?
Sen ona bir şey ispat etmek zorunda mısın? Güvenmiyorsa ayrılsın senden, laflara bak ya. Kendini aklamak zorunda değilsin, sana güvenmiyorsa kapı orda.
Sakın ezik durma, ezdirme kendini. Sözleri çok kırıcı, sakın müsamaha gösterme. Üste çıkmasına izin verme. Sinir oldum sabah sabah ya.
ben olsam önce ispatlar kendimi temize çeker sonrada sevgilim dediğin adamdan direk ayrılırdım... bir dahada yüzüne dahi bakmazdım
bende ona öle diyorum güvenmiyosan git baskaları değil sen iftira atmış oluyosun diye.ama içten içe kemiriyorum kendimi ya benim ismimi verirlerde ben haklıyım diyip ayrılırsa ben bise icin cabalamıcam ama onun kendini haklı benim haksız görmemi kaldıramam
Canım sevgilin dalga mı geçiyor senle ne demek git kendini öldür?
Sen ona bir şey ispat etmek zorunda mısın? Güvenmiyorsa ayrılsın senden, laflara bak ya. Kendini aklamak zorunda değilsin, sana güvenmiyorsa kapı orda.
Sakın ezik durma, ezdirme kendini. Sözleri çok kırıcı, sakın müsamaha gösterme. Üste çıkmasına izin verme. Sinir oldum sabah sabah ya.
boşuna yorum yapıyoruz bence ayrılmayacaksın diğer konularıdna olduğu gibi ama çok seviyorum diyeceksin bizde kendimizi yorduğumuzla kalıcaz
ayrılmakla ilgisi yok bunun ya bana herhangi biri iftira atıyo ve ben bisey yapamıyorun
ayrılmakla ilgisi yok bunun ya bana herhangi biri iftira atıyo ve ben bisey yapamıyorun
Benim aklima bisey geldi ama sadece bi tahmin. Acaba ayrilmak icin bahane mi ariyo sevgilin? Kendini hakli cikarmak icin de boyle bi yola basvuruyo. Bilemiyorum belki yaniliyorum ama benim aklima ilk bu geldi. Herneyse, zaten ne olursa olsun sana guvenmeyen bi insanla bi gelecek dusunemezsin. Boyle bi durumda seni suclamasi soyledigi sozler cok yanlis.Ben olsam ayrilirdim, bana guvenmeyen bi insandan sogurum bidaha guven duyamam.
soğucak kadar kısa bi süredir birlikte değlizki ne diyim ya Allah beni biliyo bi sekilde sucum olmadığım ortaya cıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?