Merhaba KK hanımları
Bugün çok üzücü bi olay yaşadım.Aylar önce beni biri eklemişti kocaelinden ben Balıkesir de oturuyorum ama kabul ettim arkadaşlık isteğini ama hiç konuşmadık.Bugün benim üniden bi arkadaşıma mesaj atmış kızın ismini yazmış ismi Ayşe diyelim.sadece Ayşe yazmış.
Arkadaşımın nişanlısıda çocuğun beni takip ettiğini görünce delirmiş sanırım numarayı benim verdiğimi düşünüyorlar asla öyle bişey yapmam.Asla kimsenin numarasını kimseye vermedim vermemde
Durumu açıkladım ama ne kadar inandılar bilmiyorum.Yapmadığım bişey yüzünden iftiraya uğramak üzereyim.mesaj atan çocuk açmıyormuş telefonu arkadaşımın nişanlısıda savcılığa vericem o çocuğu dedi.Çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım.Mesaj atan çocukta bana iftira atarsa ondan aldım derse napıcam bilmiyorum.Yemin ederimi vermedim benSizce ne yapabilirim ?
Bi daha kimseyi eklemem zatenArkadaşınızın nişanlısı savcılığa verirse eğer sosyal medya dökümlerinden numarayı sizin verip vermediğiniz belli olur zaten. Bence aşırı abartmış ama nişanlı bey. Bir mesaj atılmış sadece taciz yok hakaret yok rahatsız etme yok. Ama bırakın madem uğraşacaksa uğraşsın. Siz de tanımadığınız insanları sosyal medyanıza kabul etmeyin,bu çok yanlış.
Numarayı nereden bulduğunu bilmiyorum ama çocuk benim instamda ekli olduğu için benim verdiğimden şüpheleniyorlar ben öyle bişey yapmadım ama nasıl ulaşmış bilmiyorumHiç anlam veremedim açıkcası..
Tanımadığın birini kabul etmişsin hadi neyse, hiç konuşmadım demişsin. O zaman seninle ne ilgisi var olayın niye korkuyorsun?
Numarayı nerden bulmuş?
Neden o arkadaşına ulaşmış?
Kafamda deli sorular..
Bilmiyorum gerçekten bir bilsem bildiğim tek şey ben kimsenin numarasını kimseye vermedimPeki bu adam nasıl bir tesadüfle iki arkadaşa birden yazmış? Aynı şehirde bile oturmuyorsunuz.
Nasıl giricekki çocukla konuşmadım aynı ortamda bulunmadımTelefon rehberinize bir şekilde girip numarayı almış olabilir mi?
Teşekkür ederim moral verdiniz bana.Nişanlısı çok kıskançmış delirmiş o yüzden üzerime gidiyorlarSırf biri birine ismiyle mesaj attı diye savcılığa mı verecekmiş?
Ne kadar abartmışlar yahu. Engellesin gitsin yani..
Ayrıca iddia sahibi iddiasını ispat etmekle yükümlüdür, siz değil..
Rahatsız ederlerse "ben numara falan vermedim beni rahatsız etmeyin. Tacize devam ederseniz asıl ben hepinizden şikayetçi olurum" deyip geçin. Eziklenmeyin..
Teşekkür ederim haklısınız ama nişanlısı çok kıskançmış işin peşini bırakmazmışSadece ismi yazan mesaj attı diye savcılık ne yapacak Allah aşkına abartmasınlar. Rahatsız olan engellesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?