Ben biraz nişanlısından korktum açıkçası sadece Ayşe yazmasını bile bu kadar kafaya takıyorsaO zaman bırakın arkadaşınızın nişanlısı araştırsın. Belli ki altında arkadaşınız ile ilgili bir şeyler yatıyor. Sizin dert etmenizi gerektiren bir şey yok.
Hımm. Bunu kız mı söylüyor size?
Bence o kişi kızın eski sevgilisi. Sizi bir şekilde buldu ekledi ki o kıza yaklaşmak istiyor.
Siz de isteği kabul ederek ekmeğine yağ sürdünüz..
Kız psikopat nişanlısına karşı kendini korurken sizi harcıyor..
Yemeyin bu numaraları. Çaçeronluk yapın..
Sil de utansinlar ikisi de. Arkadasini 3 kere falan sil hatta. Bir de okkali msj at oyle sil. Ben olsam bir dakika tutmak hayatimda boylesini.Silersem suçlu olduğumu düşünürler diye silmedim
Umarım ama ben arkadaşımın nişanlısının tavrından korktumÇok korkak davranıyorsunuz. İspat yoksa hiçbir şey yoktur ortada ucu da size dokunmaz. Sakin olun
Bu kadar korkak olursanız ihale size yıkılacak. Biraz dişli olun, madem hiç bir ilginiz yok niye bu kadar korkuyorsunuz? Kim yazdı ise o korksun.Ben biraz nişanlısından korktum açıkçası sadece Ayşe yazmasını bile bu kadar kafaya takıyorsa
Haklısınız çok pişmanım zaten asla tanımadığım birinin isteğini kabul etmemsavcı güler muhtemelen bu sebeple gitse :)
tanımadığınız kişileri ne ekliyorsunuz siz de. belki başka birinden aldı ama kabak size patlar. silin hesabınızdan siz de adamı.
Gerçekten umrumda değil arkadaşlıkları ama nişanlısı biraz psikopatca davrandığı için korktum beni rezil etmelerinden yapmadığım bişey içinSil de utansinlar ikisi de. Arkadasini 3 kere falan sil hatta. Bir de okkali msj at oyle sil. Ben olsam bir dakika tutmak hayatimda boylesini.
Haklısınız çok pişmanım zaten asla tanımadığım birinin isteğini kabul etmem
Dedim zaten nişanlın araştırsın diye kendimden emin konuştumSiz numarayı vermemişsiniz ki.Bence sizi takip eden kisi sizin arkadas listenizde ki bu kızı tanıyor veya taniyan biriyle arkadas ve kizin numarası sizinle alakali olmayacak bir sekilde bu kiside veya arkadaşında var.En güzeli siz de olayin üzerine gidilmesini destekleyinNisanlin araştırsın bence deyin yani.Ben olsam kendimde sorgulardim bu olayi.
Sürekli mesaj atıp arıyorlar benimde ailem yanımda onlara yansıtmak istemiyorum
Sen niye rezil oluyorsun onu anlamadım. Ailene şu kişiyi tanıyor eklemiş diye söylerler diye mi korkuyorsun? Ailen böyle şeylere ters bakıyorsa yalan söyle geç. İletişimin de olmadı zaten olsa nolacak yani. Seni zor duruma sokanı sen de sok. Seni tehdit ederlerse mesajları silme. Artık yeter ben vereceğim savcılığa sizi de. Senin korkun ne neyden rezil olacaksın bunu anlamadım anlatmadığın birşey var mı?Gerçekten umrumda değil arkadaşlıkları ama nişanlısı biraz psikopatca davrandığı için korktum beni rezil etmelerinden yapmadığım bişey için
Bu yorumun aynısını yapacaktım.. ne manyak insanlar var sanki memlekette kadın yok ta senin sumuklu nisanlina yazacaklar peeh allahim ya vallahi ne adamlar var yok savcilikmis milleti zan altında birakmakmis.. savcılığa versin zaten sizin vermediğiniz ortaya çıkar bu sefer siz şikayetçi olursunuz onlardan :) ayrıca sadece ismini yazmış adam tehtid küfür hakaret şantaj yok savcilik bunu ciddiye almayacaktir bile millet bu ülkede adam öldürüyor o davalara bile bakılmazken savci bununla uğraşacak sanki trajikomedi resmenBöyle manyak insanlarla arkadaşlığı kesmekle başlayın
Sonra da adam öldürmüş gibi panik yapmakdan vazgeçin. Siz kendinizi zaten biliyorsunuz, bu kadarcık olaydan da size bir zarar çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?