İftiraya uğramak üzereyim acil yardımmm

O zaman bırakın arkadaşınızın nişanlısı araştırsın. Belli ki altında arkadaşınız ile ilgili bir şeyler yatıyor. Sizin dert etmenizi gerektiren bir şey yok.
Ben biraz nişanlısından korktum açıkçası sadece Ayşe yazmasını bile bu kadar kafaya takıyorsa

Çok korkak davranıyorsunuz. İspat yoksa hiçbir şey yoktur ortada ucu da size dokunmaz. Sakin olun

savcı güler muhtemelen bu sebeple gitse :)

tanımadığınız kişileri ne ekliyorsunuz siz de. belki başka birinden aldı ama kabak size patlar. silin hesabınızdan siz de adamı.

oha hiç aklıma gelmemişti kk hatunları zehirsiniz valla

çocuk desin ondan aldım ne olacak ispatlasın o zaman dersin senin numarnı söylesin o zaman madem sen vermişsin.ayşenin nişanlısı da tuhaf gerçi ya neyse!

Ben biraz nişanlısından korktum açıkçası sadece Ayşe yazmasını bile bu kadar kafaya takıyorsa
Bu kadar korkak olursanız ihale size yıkılacak. Biraz dişli olun, madem hiç bir ilginiz yok niye bu kadar korkuyorsunuz? Kim yazdı ise o korksun.

savcı güler muhtemelen bu sebeple gitse :)

tanımadığınız kişileri ne ekliyorsunuz siz de. belki başka birinden aldı ama kabak size patlar. silin hesabınızdan siz de adamı.
Haklısınız çok pişmanım zaten asla tanımadığım birinin isteğini kabul etmem

Siz numarayı vermemişsiniz ki.Bence sizi takip eden kisi sizin arkadas listenizde ki bu kızı tanıyor veya taniyan biriyle arkadas ve kizin numarası sizinle alakali olmayacak bir sekilde bu kiside veya arkadaşında var.En güzeli siz de olayin üzerine gidilmesini destekleyinNisanlin araştırsın bence deyin yani.Ben olsam kendimde sorgulardim bu olayi.

Siz vermediyseniz numarayı bu kadar panik yapmanıza gerek yok.O verdi demişse de kanıt göstermesini isteyin.Rahat olun,kendinizden eminseniz kimse hiç birşey yapamaz.
Ayrıca arkadaşınızın nişanlısı sadece isminin yazılı olduğu bir mesajla savcılığa giderse hiç bir sonuca varamaz.Ortada küfür yok,tehdit yok.Kolay mı bu kadar?.Sanırım sizi korkutmak için böyle birşey ortaya atmışlar.

Sil de utansinlar ikisi de. Arkadasini 3 kere falan sil hatta. Bir de okkali msj at oyle sil. Ben olsam bir dakika tutmak hayatimda boylesini.
Gerçekten umrumda değil arkadaşlıkları ama nişanlısı biraz psikopatca davrandığı için korktum beni rezil etmelerinden yapmadığım bişey için

Haklısınız çok pişmanım zaten asla tanımadığım birinin isteğini kabul etmem

bence silin artık.

daha uzatırlarsa da tanıdık sandım ama hiç konuşmadım benim numaramı da bulur diye korktum sildim dersiniz.

bırakın uğraşsınlar kendileri. tutmayın adamı daha fazla.

Dedim zaten nişanlın araştırsın diye kendimden emin konuştum

Konu sahibi sen kızın nişanlısından mi korktum acaba. Bı kere o kiz senin arkadaşın olmasın artık. Şu durumda var ya bunları şikayet etsen yeridir. Bu kadar panikledigine göre tehdit mi ettiler diye düşündüm.

Ayrıca o adam lütfen savcılığa gitsin bak gitmezse sen hatırlat hani gidiyodun diye. Size artistlik yapan adam, savcının yanından dizleri titreyerek çıkmazsa ben de birşey bilmiyorum.

Sürekli mesaj atıp arıyorlar benimde ailem yanımda onlara yansıtmak istemiyorum

Ailenize yansısın iyi bile olur.
Siz de kendi tarafınızdan göründüğü gibi anlatın. "Eski sevgilisi peşine düşmüş beni aracı gibi gösteriyor kendini aklamak için" deyin..

Yuh ya millet kafayı yemiş.

Sen böyle sinersen üstüne gelirler. Ayşe yazdı diye savcılığa verilmez ama birimin hayatını bu derece etkileyecek şekilde korkuturlarsa sen savcılığa verebilirsin. Bu ne terbiyesizlik.

Bir daha ararlarsa, olayın anlattığın gibi olduğunu başka birşey bilmediğini iyi niyetle durumu açıkladığını söyle. Arkadaşın da seni korumuyorsa, nişanlısına benden bu kadar istersen bence de üstüne git çünkü numarayı ben vermedim demek ki bir alakaları var ki geçmişte oradan bulmuştur; beni suçlayacağına nişanlınla hallet sorununu de. Çünkü sadece Ayşe yazdı diye olmuyor herhalde bu tantana. Başka açıklaması yok demek ki konuşmuşlar ki beni suçluyorsun dersin.

Gerçekten umrumda değil arkadaşlıkları ama nişanlısı biraz psikopatca davrandığı için korktum beni rezil etmelerinden yapmadığım bişey için
Sen niye rezil oluyorsun onu anlamadım. Ailene şu kişiyi tanıyor eklemiş diye söylerler diye mi korkuyorsun? Ailen böyle şeylere ters bakıyorsa yalan söyle geç. İletişimin de olmadı zaten olsa nolacak yani. Seni zor duruma sokanı sen de sok. Seni tehdit ederlerse mesajları silme. Artık yeter ben vereceğim savcılığa sizi de. Senin korkun ne neyden rezil olacaksın bunu anlamadım anlatmadığın birşey var mı?

Böyle manyak insanlarla arkadaşlığı kesmekle başlayın

Sonra da adam öldürmüş gibi panik yapmakdan vazgeçin. Siz kendinizi zaten biliyorsunuz, bu kadarcık olaydan da size bir zarar çıkmaz
Bu yorumun aynısını yapacaktım.. ne manyak insanlar var sanki memlekette kadın yok ta senin sumuklu nisanlina yazacaklar peeh allahim ya vallahi ne adamlar var yok savcilikmis milleti zan altında birakmakmis.. savcılığa versin zaten sizin vermediğiniz ortaya çıkar bu sefer siz şikayetçi olursunuz onlardan :) ayrıca sadece ismini yazmış adam tehtid küfür hakaret şantaj yok savcilik bunu ciddiye almayacaktir bile millet bu ülkede adam öldürüyor o davalara bile bakılmazken savci bununla uğraşacak sanki trajikomedi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…