Bilmiyorum benim gözümümü korkutmak istedilerHerkes birbirine iftira atsa, herkesin her söylediği kabul edilse ve ona göre yargılama yapılsa dışarda kimse kalmaz. Saçmalamayın lütfen diyaloga dahi girmemişsiniz, lafla mı siz suçlanacaksınız. Derse desin nasıl ispat edecek sizin verdiğinizi? Ki küfür yok, hakaret yok, ayşe dedi biri. Ee, suç ne?
Haklısınız sakin olmaya çalışıyorum ama beni arayıp mesaj atıyorlar kararlı konuştum ama yinedeAynı kişinin hem sizi hem arkadaşınıı bulması çok ilginç arkadaşınıza mesaj geldikten sonra numaranın ait olduğu ismi bulup instadan mı bakmışlar. Bu işte bişey var ya sosyal medya tamam da arkadaşınızın nosunu nerden buluyor altından bişi çıkabilir size inanmazlarsa zaten bırakın gitsinler elin adamı için sizi harcarlarsa yazık olur
Teşekkür ederim haklısınız ama nişanlısı çok kıskançmış işin peşini bırakmazmış
Gerçekten bilmiyorum bende anlamadım nasıl bağlantı buldu o kişi çok üzülüyorum böyle bişeyin içinde bulunduğum için numarayı bile vermedim yani asla yapmam öyle bileyAynı kişinin hem sizi hem arkadaşınıı bulması çok ilginç arkadaşınıza mesaj geldikten sonra numaranın ait olduğu ismi bulup instadan mı bakmışlar. Bu işte bişey var ya sosyal medya tamam da arkadaşınızın nosunu nerden buluyor altından bişi çıkabilir size inanmazlarsa zaten bırakın gitsinler elin adamı için sizi harcarlarsa yazık olur
Gidin verin savcılığa de. Biraz akılları başlarına gelsin.Bilmiyorum benim gözümümü korkutmak istediler
Teşekkür ederim moral verdiniz bana.Nişanlısı çok kıskançmış delirmiş o yüzden üzerime gidiyorlar
Teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınızBukadar panik yapmani gerektiricek bi durum yok bence.. eger boyle panik yaparda devamli ben vermedim diye uzuldugunu belli edersen uzerine gelirler baski yaparlar.. sen kendini biliyosan yapmadiysan yapmadin budur gerisi onemli degil burda herkesin yazdigi gibi diyelim ki o cocuk numarayi senden aldigini soyledi.. ispat etmesi gerekir bunu..
Belli ki bu kişi kızın eski sevgilisi filandı şimdi seni harcıyorlar. Sen kimseyle muhatap olma hatta o arkadaşınla da arkadaşlığını bitir. Nişanlım kaç yıllık arkadaşıma laf etme haddini bulamazdı diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim haklısınız ama nişanlısı çok kıskançmış işin peşini bırakmazmış
Özgüvensiz barzonun tekiyse o onların problemi sizin değil.
Ben vermedim diye ispata çalışmayın boşverin..
Sosyal medyada ekli. Bir yolu olabilir internet üzerinden.Nasıl giricekki çocukla konuşmadım aynı ortamda bulunmadım
O zaman bırakın arkadaşınızın nişanlısı araştırsın. Belli ki altında arkadaşınız ile ilgili bir şeyler yatıyor. Sizin dert etmenizi gerektiren bir şey yok.Bilmiyorum gerçekten bir bilsem bildiğim tek şey ben kimsenin numarasını kimseye vermedim
OlabilirBelli ki bu kişi kızın eski sevgilisi filandı şimdi seni harcıyorlar. Sen kimseyle muhatap olma hatta o arkadaşınla da arkadaşlığını bitir. Nişanlım kaç yıllık arkadaşıma laf etme haddini bulamazdı diye düşünüyorum.
Sürekli mesaj atıp arıyorlar benimde ailem yanımda onlara yansıtmak istemiyorumÖzgüvensiz barzonun tekiyse o onların problemi sizin değil.
Ben vermedim diye ispata çalışmayın boşverin..
Ya hukuki açıdan değilde sözlü olarak falan baya üstüme gidecekler belliSize kim ne yapsın ki? İsteyen istediği yere şikayette bulunsun, sizinle ilgili bir durum yok ortada.
Silersem suçlu olduğumu düşünürler diye silmedimTam da aklimdan gecen bu. Resmen kizin eski manitalarindan biri sirf ortak arkadas sen gorun de kiz olayi cakmasin diye eklemis seni. Nisanlisi da isin pesini birakmazmiis. Hangi is Allasen alt tarafi ayse yazmos adam. Taciz etmis sanki. Ay sunlari silin siz valla. Ben bile ifrit oldum ta burdan.
OlabilirSosyal medyada ekli. Bir yolu olabilir internet üzerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?