İftiraya uğramak üzereyim acil yardımmm

Bilmiyorum benim gözümümü korkutmak istediler

Haklısınız sakin olmaya çalışıyorum ama beni arayıp mesaj atıyorlar kararlı konuştum ama yinede

Teşekkür ederim haklısınız ama nişanlısı çok kıskançmış işin peşini bırakmazmış

Belli ki bu kişi kızın eski sevgilisi filandı şimdi seni harcıyorlar. Sen kimseyle muhatap olma hatta o arkadaşınla da arkadaşlığını bitir. Nişanlım kaç yıllık arkadaşıma laf etme haddini bulamazdı diye düşünüyorum.

Gerçekten bilmiyorum bende anlamadım nasıl bağlantı buldu o kişi çok üzülüyorum böyle bişeyin içinde bulunduğum için numarayı bile vermedim yani asla yapmam öyle biley

Teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız

Tam da aklimdan gecen bu. Resmen kizin eski manitalarindan biri sirf ortak arkadas sen gorun de kiz olayi cakmasin diye eklemis seni. Nisanlisi da isin pesini birakmazmiis. Hangi is Allasen alt tarafi ayse yazmos adam. Taciz etmis sanki. Ay sunlari silin siz valla. Ben bile ifrit oldum ta burdan.

Teşekkür ederim haklısınız ama nişanlısı çok kıskançmış işin peşini bırakmazmış

Hımm. Bunu kız mı söylüyor size?

Bence o kişi kızın eski sevgilisi. Sizi bir şekilde buldu ekledi ki o kıza yaklaşmak istiyor.
Siz de isteği kabul ederek ekmeğine yağ sürdünüz..

Kız psikopat nişanlısına karşı kendini korurken sizi harcıyor..
Yemeyin bu numaraları. Çaçeronluk yapın..

Abartmayin yahu.Bu 2 ruh hastasini hayatizdan cikarin yeter.

Bilmiyorum gerçekten bir bilsem bildiğim tek şey ben kimsenin numarasını kimseye vermedim
O zaman bırakın arkadaşınızın nişanlısı araştırsın. Belli ki altında arkadaşınız ile ilgili bir şeyler yatıyor. Sizin dert etmenizi gerektiren bir şey yok.

Olabilir

Silersem suçlu olduğumu düşünürler diye silmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…