Onla konusmaya cesaret edemiyorum hiç konuşmuşluğum yokki utanirim :) bide ağirliği çok ya bide adamda bana derse senmi çikardin diye ondanda korkuyorumAdamla konusun dedikoduları bitirsin
Aslında duydum kim olduğunu az çokda biliyorum hatta onu çikartanda hem iftira atti hem de kendi inandi :) ama kesilmedi birtürlüSize söyleyenlerden kimden duyduklarini sorun her kes diyerek geçiştirmelerine izin vermeyin
Evet beni kıskanan biri hemde çok o adamla olurda olurum diye çok korkuyor ama nasıl bir insansa bi türlü onla olurum korkusunu yenemedi yenemedikçe iftira attiBenim durumumda benimle olmayacağını biliyordu. Yani benim istemeyeceğimi. Biraz hava atıyordu birazda ona gideceğim konu yaratıyordu. Sizin durumu bilmiyorum. Etraftaki insanlar boş dedikodu yapmaz. Sadece ekler, üretir ama mutlaka biri ateş yakmıştır. O adam değilse, sizi kıskanan biridir. Şuna emin olun bu dedikoduyu biri körüklüyor.
O adamla konuşun sizle birlikde adi çıkarılan adamla yani.İftira atandan da şikayetçi olun.Aslında duydum kim olduğunu az çokda biliyorum hatta onu çikartanda hem iftira atti hem de kendi inandi :) ama kesilmedi birtürlü
Diyemez öyle. Sen cıkarsan neden yardım isteyesin. Onun bi agırlıgı varda süzün yokmu? Hafif insan mısınız süz, ne munasebet.Onla konusmaya cesaret edemiyorum hiç konuşmuşluğum yokki utanirim :) bide ağirliği çok ya bide adamda bana derse senmi çikardin diye ondanda korkuyorum
Tmm kaynak belli. Siz dedikodulardan rahatsız olmuyor, hoşunuza gidiyor gibi davranın. Bırakır.Evet beni kıskanan biri hemde çok o adamla olurda olurum diye çok korkuyor ama nasıl bir insansa bi türlü onla olurum korkusunu yenemedi yenemedikçe iftira atti
Sizde haklısınız hayır hafif değilim elbet iş anlamında demistim ben. Sizce ne yazayım peki sosyal medyadan msj atarım anca cevap veririrse tabi beni dikkate alıpDiyemez öyle. Sen cıkarsan neden yardım isteyesin. Onun bi agırlıgı varda süzün yokmu? Hafif insan mısınız süz, ne munasebet.
Yarın Bıgun bırı sizinle gorusmek istese asık olsa size, sizde olsanız ve bu olay tatile gitmeler engellerse mutlulugunuzu?
Olaya genıs bakın basit bir mesele değil bu.
Yaptim aslinda birakmiyo amaTmm kaynak belli. Siz dedikodulardan rahatsız olmuyor, hoşunuza gidiyor gibi davranın. Bırakır.
Konusarak halletsin daha iyi olur. Yazarken duygu gecıremeyız karsıya. Arama sansın yok muSizde haklısınız hayır hafif değilim elbet iş anlamında demistim ben. Sizce ne yazayım peki sosyal medyadan msj atarım anca cevap veririrse tabi beni dikkate alıp
sana getirene kimden duyduğunu soracaksın, sonra o kişiye kimden duyduğunu soracaksın ve dedikoduyu ortaya atanı bulacaksın..Herkese meraba kızlar beni öyle saçma birşeyin içine koydularki anlatamam .Ben küçük bir yerde yaşıyorum buralıyım zaten ve çalışıyorum yaşadiğim yerdede çok iyi bir konumda olan beyfendi var ancak kendisiyle toplu bir yemek dışında selamlaşmam dahi yok.Konu şu her ne olduysa o yemekten sonra oldu orda bile adamla merabalaşma dışında hiçbir muhabbet olmadi çok kalabalikti zaten.Güya ben bu kişiyle sevgiliymişim ve orda burda geziyormuşum bende duyunca bana gelip zaten sordular varmı böyle birşey kimin haddineyse oda ayrı bir mevzu( bazilarida bana cesaret edemeyip iş arkadaşlarıma sormus onlar dedi banada) yok dedim çokda sinirlendim hatta böyle bir hafta süresince arayanlar felan çok ilginç bir şekilde .neyse dedim kapanır konu nasılsa sonrasında birşey duymadim(aradan iki üç ay geçti) .Ïki gün önce bir tanıdık geldi tatil nasıldı dedi tatile gitmişsiniz birlikte ya resmen şoka uğradım dedimki ya kim çıkarıyor bunları anlamıyorum valla herkes sizi konusuyor dedi kızlar okadar çaresiz kaldimki kime ne diycemki kim çıkarıyor bilmiyorum napcağmi bilmiyorum yapacak birşey de yok aslında. Bu bahsettiğim kişinin de haberi hiç yok ona kimse cesaret edip diyemez kafama takmak istemiyorum ama çok kötü bir durum ha gerçekten böyle birşey olsada konuşulsa neyse ama yok yani iftira gerçekten çok kötü birşey ya kimseyi inandiramamakelbetteki birileri için yaşamıyoruz ama hiç hoşbir durum olmadi yinede sadece kendime günlerdir şunu soruyorum acaba ben neyapabilirim şu durumda
Yok kesinlikle arama durumu olmazda ancak yazabilirm oda tabi cevap verirmi şunu yazabilirim birşey konuşmak istiyorum önemli bir mevzu müsait olunca dönebilirmisiniz diyeKonusarak halletsin daha iyi olur. Yazarken duygu gecıremeyız karsıya. Arama sansın yok mu
Şüphelendiğim biri var ama eğer o kisiyse o yapacağını yapti artık ortaya lafi atti ble buranın insanida dedikoducu şuan malzemeyi aldilar hikâye yaziyorlar hergün demekkisana getirene kimden duyduğunu soracaksın, sonra o kişiye kimden duyduğunu soracaksın ve dedikoduyu ortaya atanı bulacaksın..
o zaman faceden yada ınstargamdan bir duyuru yap...Şüphelendiğim biri var ama eğer o kisiyse o yapacağını yapti artık ortaya lafi atti ble buranın insanida dedikoducu şuan malzemeyi aldilar hikâye yaziyorlar hergün demekki
Hayır onun inisiyatifine bırakma.Yok kesinlikle arama durumu olmazda ancak yazabilirm oda tabi cevap verirmi şunu yazabilirim birşey konuşmak istiyorum önemli bir mevzu müsait olunca dönebilirmisiniz diye
Peki yazınca adam bana ben napabilirim derse bide o var ne yazacağımı inanin bilmiyorum.bi arkadaşımda diyorki o sana niye yazmıyor yazip diyo ne diyceksin hakkımızda dedikodu çıkmış napalimmiHayır onun inisiyatifine bırakma.
Direkt yaz mevzuyu.
Musaıt olunca dönün filan deme.
Özelden yazdım:)Dedikoduyu cıkarıp bilinc altına sokan zaten o adam denilen kisi.
Kendisi cesaretli olup acılamıyor milletin agzıyla ona gitmeni istiyor. Yada tamamen ruhu bozuk hasta seninle yapmadıgı seyleri yapıyormus gibi o anlatıyor. Ben olsam afedersin gider agzına ederdim.
Senin ona neler söylendigini duyan cevrede aynı seyleri söylemeye cesaret edemezdi o adam denilen kiside böyle bir yalana cevrenin ortak olmayacagını bildigi rezil oldugu icin üstünden prim vermeye cesaret edemezdi. Cok safsın insanları kendin gibi sanmamanı diliyorum...
Aynı arkadaşınız benzer bir duruma uğrasa, gidip adama çotonk diye böyle diyecek belli ki. Yanlış yorum.Bunuda düşündüm hatta bi arkadaşımdan akil istedim dediki çok saçma olur konuşman ne diycen adam bizi yakistirmislar napalim mi diyceksin dedi
Yazdıklarınız çok mantıklı bakalim cesaret edip yazabilirmiyimAynı arkadaşınız benzer bir duruma uğrasa, gidip adama çotonk diye böyle diyecek belli ki. Yanlış yorum.
Adamla iletişime geçin, adamın haberi olmadan iftiraya uğruyor bu çok çirkin.
Mesafeyi koruyarak, "... Bey, sizinle beni rahatsız eden bir konuda konuşmak istiyorum. Her ne kadar nereden, nasıl çıktığını anlamasam da; sizin ve benim bir ilişkim olduğunu hatta tatile beraber gittiğimizde ilgili seviyesiz bir dedikodu dönüyor. Açıklama yapmama rağmen ardını kesemedim. Rica etsem siz de müdahalede bulunur musunuz? Konu ikimizi kapsadığı için, sizden rica etmek durumunda kaldım. " demeniz gayet yerinde ve çözüm odaklı olacaktır.
Adam konuşsa bile bu lafların biteceğinin garantisi yok, çünkü bunu yapan belli ki kalbinden kötülük akan biri. Kılıf uydurup devam ettirebilir.
Yazın yazın, korkmayın o da annesinden 9 aylık doğdu siz de. Sizin rahatsız olduğunuz bir durum söz konusu.Yazdıklarınız çok mantıklı bakalim cesaret edip yazabilirmiyim
Valla ne desem bilemedim durumun gercekten zor.Peki yazınca adam bana ben napabilirim derse bide o var ne yazacağımı inanin bilmiyorum.bi arkadaşımda diyorki o sana niye yazmıyor yazip diyo ne diyceksin hakkımızda dedikodu çıkmış napalimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?