İftiraya uğramak :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Herkese meraba kızlar beni öyle saçma birşeyin içine koydularki anlatamam .Ben küçük bir yerde yaşıyorum buralıyım zaten ve çalışıyorum yaşadiğim yerdede çok iyi bir konumda olan beyfendi var ancak kendisiyle toplu bir yemek dışında selamlaşmam dahi yok.Konu şu her ne olduysa o yemekten sonra oldu orda bile adamla merabalaşma dışında hiçbir muhabbet olmadi çok kalabalikti zaten.Güya ben bu kişiyle sevgiliymişim ve orda burda geziyormuşum bende duyunca bana gelip zaten sordular varmı böyle birşey kimin haddineyse oda ayrı bir mevzu( bazilarida bana cesaret edemeyip iş arkadaşlarıma sormus onlar dedi banada) yok dedim çokda sinirlendim hatta böyle bir hafta süresince arayanlar felan çok ilginç bir şekilde .neyse dedim kapanır konu nasılsa sonrasında birşey duymadim(aradan iki üç ay geçti) .Ïki gün önce bir tanıdık geldi tatil nasıldı dedi tatile gitmişsiniz birlikte ya resmen şoka uğradım dedimki ya kim çıkarıyor bunları anlamıyorum valla herkes sizi konusuyor dedi kızlar okadar çaresiz kaldimki kime ne diycemki kim çıkarıyor bilmiyorum napcağmi bilmiyorum yapacak birşey de yok aslında. Bu bahsettiğim kişinin de haberi hiç yok ona kimse cesaret edip diyemez kafama takmak istemiyorum ama çok kötü bir durum ha gerçekten böyle birşey olsada konuşulsa neyse ama yok yani iftira gerçekten çok kötü birşey ya kimseyi inandiramamak elbetteki birileri için yaşamıyoruz ama hiç hoşbir durum olmadi yinede sadece kendime günlerdir şunu soruyorum acaba ben neyapabilirim şu durumda

Ben olsam gider o beyefendiyle konusur, bu dedi-kodulara son koymasini isterdim. Onun da bilmeye hakki var, sonucta o da iftiraya ugramis. Bazi insanlarla sert sekilde konusmasi lazim yoksa bu dedi-kodu bitmez.

Ben olsam gider o beyefendiyle konusur, bu dedi-kodulara son koymasini isterdim. Onun da bilmeye hakki var, sonucta o da iftiraya ugramis. Bazi insanlarla sert sekilde konusmasi lazim yoksa bu dedi-kodu bitmez.
Bunuda düşündüm hatta bi arkadaşımdan akil istedim dediki çok saçma olur konuşman ne diycen adam bizi yakistirmislar napalim mi diyceksin dedi

Kim neden bunu yapsinki bide ben o kişiyle iletisime geçmem yani konum olarakta baya ağir bir konumda diyemem
Mahalle arası atılan iftiralar biraz eskilerde kaldı bence
Şimdi daha tasarlanıp kurgulanmış iftiralar duyuyoruz
Ayrıca o adam gerçekten ağır konumda ise onun haberi olmadan böyle kötü iftirada bulunamazlar

Mahalle arası atılan iftiralar biraz eskilerde kaldı bence
Şimdi daha tasarlanıp kurgulanmış iftiralar duyuyoruz
Ayrıca o adam gerçekten ağır konumda ise onun haberi olmadan böyle kötü iftirada bulunamazlar
Garibime giden herkes duyduysa bu adam nasıl duymuyor tepkisiz çünkü yada oda duydu ben gibi umursamadimi bilmiyorum

Dedikoduyu adam kendi çıkarıyor. Ben de yaşamıştım. Ben birisiiyle çıkınca o konu geçmişte kaldı. Başka türlü yapacak birşey yok. Geçmiş olsun.

küçük bir yerde 2 yıl yaşadım konuştuğum her insanla dedikodum yapılıyordu.İlla ki o adamdan kaynaklandığını düşünmeyin küçük yerlerin kaderi bu galiba
sadece size bu laftarı taşıyanlara hadlerini bildiri n ki bir daha sizi böyle huzursuz edemesinler

Aynen öyle sadece bu konu çok uzadi

Garibime giden herkes duyduysa bu adam nasıl duymuyor tepkisiz çünkü yada oda duydu ben gibi umursamadimi bilmiyorum

Dedikoduyu cıkarıp bilinc altına sokan zaten o adam denilen kisi.
Kendisi cesaretli olup acılamıyor milletin agzıyla ona gitmeni istiyor. Yada tamamen ruhu bozuk hasta seninle yapmadıgı seyleri yapıyormus gibi o anlatıyor. Ben olsam afedersin gider agzına ederdim.
Senin ona neler söylendigini duyan cevrede aynı seyleri söylemeye cesaret edemezdi o adam denilen kiside böyle bir yalana cevrenin ortak olmayacagını bildigi rezil oldugu icin üstünden prim vermeye cesaret edemezdi. Cok safsın insanları kendin gibi sanmamanı diliyorum...

Bilmiyorumki bende gözü olsa zaten bana derdi ama niye buna gerek duysunki sizce
Benim durumumda benimle olmayacağını biliyordu. Yani benim istemeyeceğimi. Biraz hava atıyordu birazda ona gideceğim konu yaratıyordu. Sizin durumu bilmiyorum. Etraftaki insanlar boş dedikodu yapmaz. Sadece ekler, üretir ama mutlaka biri ateş yakmıştır. O adam değilse, sizi kıskanan biridir. Şuna emin olun bu dedikoduyu biri körüklüyor.

Size söyleyenlerden kimden duyduklarini sorun her kes diyerek geçiştirmelerine izin vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…