• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftiraya uğramışsanız

renkliruyalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
2
0
86
Yakın kız arkadaşımla küstükten sonra herkese beni kötülemesi benimle ilgili tüm sırları yaymışsa ve çarpıtarak anlatmışsa ortak çevredeki insanlar da bana tavır almışsa ne yapmalıyım? Anlattığı şeyler gerçek değil bu arada iftra atarak kendine göre anlatıyor, çarpıtıyor her şeyi beni kötülemek için

Hicbir sey yapmayin. İt urur, kervan yurur.

Yakın kız arkadaşımla küstükten sonra herkese beni kötülemesi benimle ilgili tüm sırları yaymışsa ve çarpıtarak anlatmışsa ortak çevredeki insanlar da bana tavır almışsa ne yapmalıyım? Anlattığı şeyler gerçek değil bu arada iftra atarak kendine göre anlatıyor, çarpıtıyor her şeyi beni kötülemek için

Eğer gerçekten iftiraysa gepsi ile iletişimimi sonsuza kadar keserdim. Bana iftira atan ve bana inanmayan kimse veni haketmiyor. Sen hiç bir şey yapma eninde sonunda ortaya çıkar hersey

Çevreniz ortaksa arkadaşınızın anlattiklarina neden tamah ediyorlar.
Biri de çıkıp : "bizim tanıdığımız kız böyle şeyler yapmaz,onun hakkında bu şekilde konuşma" diyemiyor mu ?
Neden körü körüne inanıyorlar,yahut sana neden sormuyorlar ?
Demek ki düşündüğünüz ölçüde arkadaşları değilsiniz.
Demek ki arakadas çevreniz de b.k,en yakınınız olduğunu dusundugunuz arkadasinizda.
Bu nedenle hem b.ktan çevrenizden hemde b.ktan arkadaşlarınızdan uzak durun derim.

Ortak çevreniz eğer size değer veren kişilerden oluşuyorsa gelir birde sizi dinlerdi direkt yakın arkadaşınızın, sizin görüşünüze göre iftira ve çarpıtmalarına gözü kapalı inanmazlardı, bence yapacak hiçbir şey yok tepki verip gidip bir şeyleri açıklamaya , anlatmaya ve inandırmaya çalışmayın sizi dinleyip inanmak isteyen er ya da geç gelir size sorar tavır almaz👍🏻

Birisi benim hakkımda gerçek dostlarıma dedikodu yaparsa o laf bana asla gelmez, duyurmazlar. Ben duymadan, bilmeden gerekeni yaparlar. Bu olaylar size ulaşıyorsa muhtemelen etrafınızda dostunuz yok. Dedikodu yapanda, yapılmasına müsaade eden de sizin yakininiz degildir, söylediklerinin sizin için önem taşımamasi gerekir.

Gerçek dostlar sizin hakkınızda kötü konuşulmasına müsade etmezler ve bunu yayana itibar etmezler.
Ben konusunu dahi açmazdım. Bir laf var. “Falanca senin hakkında kötü konuşmuş”, “Kendi amel defteridir, istediği gibi yazar” diye.

Kim ona inanıyorsa zaten sizi tanımıyor demektir. Boş verin önünüze bakın. Gün gelir hesap döner.

Bence iftira atan o arkadaşa bi sorun ,neden böyle yaptığını.
Diger kisilerde eger onun lafına bakıp size cephe alıyorlarsa zaten gerçek arkadaş değiller onları umursamayın ama iftira ve haksızlığa uğramak basit şeyler değil,
Ben olsam o iftiracıya unutamayacagi bi ders verirdim

çevrendeki insanlarda onun kadar,sil hepsini önüne bak kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsin hiç biri aşını vermiyor

Hiç birini de önemsemeyip ilişiğinizi kesin. Sonrası kenardan ilahi adaleti izlemek ve çekirdek çitlemek olsun

Back
X