- 18 Mart 2017
- 2
- 0
- 86
- Konu Sahibi renkliruyalar
-
Yakın kız arkadaşımla küstükten sonra herkese beni kötülemesi benimle ilgili tüm sırları yaymışsa ve çarpıtarak anlatmışsa ortak çevredeki insanlar da bana tavır almışsa ne yapmalıyım? Anlattığı şeyler gerçek değil bu arada iftra atarak kendine göre anlatıyor, çarpıtıyor her şeyi beni kötülemek için
Eğer gerçekten iftiraysa gepsi ile iletişimimi sonsuza kadar keserdim. Bana iftira atan ve bana inanmayan kimse veni haketmiyor. Sen hiç bir şey yapma eninde sonunda ortaya çıkar herseyYakın kız arkadaşımla küstükten sonra herkese beni kötülemesi benimle ilgili tüm sırları yaymışsa ve çarpıtarak anlatmışsa ortak çevredeki insanlar da bana tavır almışsa ne yapmalıyım? Anlattığı şeyler gerçek değil bu arada iftra atarak kendine göre anlatıyor, çarpıtıyor her şeyi beni kötülemek için
ortak çevredeki insanlar da bana tavır almışsa ne yapmalıyım
Ortak çevreniz eğer size değer veren kişilerden oluşuyorsa gelir birde sizi dinlerdi direkt yakın arkadaşınızın, sizin görüşünüze göre iftira ve çarpıtmalarına gözü kapalı inanmazlardı, bence yapacak hiçbir şey yok tepki verip gidip bir şeyleri açıklamaya , anlatmaya ve inandırmaya çalışmayın sizi dinleyip inanmak isteyen er ya da geç gelir size sorar tavır almazYakın kız arkadaşımla küstükten sonra herkese beni kötülemesi benimle ilgili tüm sırları yaymışsa ve çarpıtarak anlatmışsa ortak çevredeki insanlar da bana tavır almışsa ne yapmalıyım? Anlattığı şeyler gerçek değil bu arada iftra atarak kendine göre anlatıyor, çarpıtıyor her şeyi beni kötülemek için
Kim ona inanıyorsa zaten sizi tanımıyor demektir. Boş verin önünüze bakın. Gün gelir hesap döner.Yakın kız arkadaşımla küstükten sonra herkese beni kötülemesi benimle ilgili tüm sırları yaymışsa ve çarpıtarak anlatmışsa ortak çevredeki insanlar da bana tavır almışsa ne yapmalıyım? Anlattığı şeyler gerçek değil bu arada iftra atarak kendine göre anlatıyor, çarpıtıyor her şeyi beni kötülemek için
çevrendeki insanlarda onun kadar,sil hepsini önüne bak kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsin hiç biri aşını vermiyorYakın kız arkadaşımla küstükten sonra herkese beni kötülemesi benimle ilgili tüm sırları yaymışsa ve çarpıtarak anlatmışsa ortak çevredeki insanlar da bana tavır almışsa ne yapmalıyım? Anlattığı şeyler gerçek değil bu arada iftra atarak kendine göre anlatıyor, çarpıtıyor her şeyi beni kötülemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?