İG de ilk adımı adan kadın olmak

Bu mecrada sizin gibi ağzına gelen her şeyi yazıp ima edip sonra lafı çevirenlere tabiki had bildiricem. Bugun ona yazdığınız yorumu yarın bana öbür gün başkasına yzarak Psikolojik şiddet uygulayamazsınız. Yeter be. Her önüne gelen klavyeyi alan yazıyorda yazıyor.

Ben bayağı yüksek takipçili bir hesabın storysine geçenlerde cevap verdim. Sonra yazışmaya başladık. Güzel sohbetti dedik birbirimizi yaşadığımız şehirlere davet ettik bitirdik. Bir kaç gün sonra o benim storyme cevap verdi ve yatana kadar mesajlaştık. Ve artık açıkça flört ediyordu. Demem o ki kafalar uyduysa, muhabbet sardıysa o size yazar...

işte ben de böyle olsun istiyorum ama bakalım..

Çok sinirli gördüm sizi.memurun biri hoslandiginiz doktoru elinizdenmi aldı nedir

İşte en doğru yaklaşım bu aslında. Bekleyen olmamak gerekiyor. Bekletebildiğimizde kazanacağız. Ama insanın içi kaynıyor böyle durumlarda. O yüzden bekletemiyorlar

Laf çeviren falan yok. Ne dediysem o.

Ne yazacağıma karışanlara tabii ki had bildiririm

Çok sinirli gördüm sizi.memurun biri hoslandiginiz doktoru elinizdenmi aldı nedir
Yok yaa. Doktor arkadaşlar bayaa dalga geçiyor da böyle instoştan yürüyenlere. Kezban falan diyorlar. Ondan. Konu sahibi o duruma düşmesin diye. Yoksa elimden kimse sevgilimi alamadı maşallah bugüne kadar

Canım sen kendinle kıyaslama, erkekler asla hayır demez niye desin, belki ekmek çıkar diye :))

Yok yaa. Doktor arkadaşlar bayaa dalga geçiyor da böyle instoştan yürüyenlere. Kezban falan diyorlar. Ondan. Konu sahibi o duruma düşmesin diye. Yoksa elimden kimse sevgilimi alamadı maşallah bugüne kadar
Aman bu erkeklerinde okumuşu, yakışıklısı hiç çekilmiyor.hemen kezbani yapistiriyolar.kendileri de Kamil o zaman

Arkadaslar ben mi çok evhamliyim.instadan istek atan çok kişi oluyor.aklıma direk sapık mi manyak mi yalancı mi yada ayni anda kac kisiyle konusuyor diye geliyor ..kimseye guvenesim gelmiyor
dogrusunu yapıyorsunuz bende bu yuzden dogru bulmuyorum tanımadıgımız ınsanlarla ınternet uzerınden bag kurmaya
sosyal arkadaslık olur ama dostluk aşk falan tehlıkelı ısler yuz yuze bakıp bırlıkte zaman gecırdıklerımızı bıle yeterınce tanımıyorken tamamen karsımızdakının vıcdanına merhametıne bırakıyoruz bıze aktardıgı kendıyle ılgılı tum bılgılerı

buyuk rısk

Aynen her ne kadar insanda yalnizlik bosluk duygusu olsa da kolay yolu tum bu riskleri göze alıp tercih etmemek lazım.

Belki kısmetin odur ya da değildir keşke dememek için iyi yaptın yazdın niye yadırgayalım ki sonuçta evlenelim dememişsin.çok üsteleme ondanda bekle biraz inşallah Allah gönlüne göre versin

Önce bir yakından görün derim. Belki yakından gördüğünüzde fikriniz değişebilir çünkü fotoğraflar insanı yanıltabiliyor.
Buluşma işine kadarda arada storysine ya da dm den msj atmanızda bir sakınca yok bence. Onda da birşey varsa zaten o da sessiz kalmayacaktır.

en son 4 hafta önce konuşmusuz.. son attığım story de görmemiş.. dikkatini çekemiyorum belli ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…