- Konu Sahibi pembemacarons
-
Bu mecrada sizin gibi ağzına gelen her şeyi yazıp ima edip sonra lafı çevirenlere tabiki had bildiricem. Bugun ona yazdığınız yorumu yarın bana öbür gün başkasına yzarak Psikolojik şiddet uygulayamazsınız. Yeter be. Her önüne gelen klavyeyi alan yazıyorda yazıyor.Konumu hoşuma giden diyince herhalde 36-42 kuzey paralellerinden bahsetmiyor konu sahibi.
Doktor olduğumu nerden çıkardınız
İstediğim yorumu yaparım. Tıpkı sizin yaptığınız gibi. Beğenmiyorsanız sizi pışpışlayan şakşakçılarla görüşün hesabınızı kapatıp
işte ben de böyle olsun istiyorum ama bakalım..Ben bayağı yüksek takipçili bir hesabın storysine geçenlerde cevap verdim. Sonra yazışmaya başladık. Güzel sohbetti dedik birbirimizi yaşadığımız şehirlere davet ettik bitirdik. Bir kaç gün sonra o benim storyme cevap verdi ve yatana kadar mesajlaştık. Ve artık açıkça flört ediyordu. Demem o ki kafalar uyduysa, muhabbet sardıysa o size yazar...
Çok sinirli gördüm sizi.memurun biri hoslandiginiz doktoru elinizdenmi aldı nedirEvet. Yoğun biri olarak bana ısrarla yazıldığında hep cinnet geçirmişimdir. O yazmalı.
İnstoştan dr sevgili kovalamak?? Bana doğru gelmiyor. Bir sürü tip yazıyor bizim dr arkadaşlara. Mesleğine ve parasına ilgi duyduğunuz o kadar belli ki. Bir de eli yüzü düzgünse "dr koca arayan öğretmen kız, dr koca arayan memur kız, dr koca arayan ev kızı" modu olarak yorumlanan dünya kadar kız yazıyor. Siz de onlardan birisiniz işte. Mesleği hoşunuza gittiyse kendiniz doktor olsaydınız. O kazansın ben yiyim demektense.
İşte en doğru yaklaşım bu aslında. Bekleyen olmamak gerekiyor. Bekletebildiğimizde kazanacağız. Ama insanın içi kaynıyor böyle durumlarda. O yüzden bekletemiyorlarYa ciddi şekil de bunu yaptığım bir kaç arkadaşım var o kadar güzel kızlar ki süründüren hanzoları gördükçe deliriyordum aynen bu dediğiniz gibi bir durum oldu çocuk yazınca ne yapayım diye soruyordu bana mesajı ne zaman yazacağını ne yazacağını bile söylüyordum sonuç hep başarılı oldu benim ki bir yöntem değil içgüdüsel bir şey aslında ama olması gereken bence bu kadınların en büyük handikapı tezcanlı olmaları sabırsızlık hemen olsun sevgi aşk kelebekleri filan ben sadece deneyimlerimi göstermeye çalıştım erkekler nasıl rahat niye biz olamayalım ? Bir kere başarınca bunu devamı geliyor zaten
Laf çeviren falan yok. Ne dediysem o.Bu mecrada sizin gibi ağzına gelen her şeyi yazıp ima edip sonra lafı çevirenlere tabiki had bildiricem. Bugun ona yazdığınız yorumu yarın bana öbür gün başkasına yzarak Psikolojik şiddet uygulayamazsınız. Yeter be. Her önüne gelen klavyeyi alan yazıyorda yazıyor.
Çok sinirli gördüm sizi.memurun biri hoslandiginiz doktoru elinizdenmi aldı nedir
Aynı şeyi düşünüyorumSiz ilk adımı atmışsınız zaten ama karşılık görmemişsiniz. İstese her türlü devam ettirirdi sohbeti. Ben olsam daha üstelemezdim.
Yani direkt ona atifta bulunmakla ilgisini ceken bir sey paylaşmak arasindaki cizgi inceişte nasıl mesela siz olsanız ne atarsınız
Canım sen kendinle kıyaslama, erkekler asla hayır demez niye desin, belki ekmek çıkar diye :))çok fazla aktif değil sosyal medyada story falan da hemen bakmaz. ama bunu ben yazdığımda da dedi.
yalan söylüyor olsaydı hiç tanımadığı bir kadına neden nöbetertesiyim kusura bakma şimdi gördüm desin. direk takippten çıkıp senle mi uğrasıcam diyebilirdi ben mesaj attığımda. yni ben gneelde konuşmak istemzsem her kim olursa olsun derim yazma diye.
Aman bu erkeklerinde okumuşu, yakışıklısı hiç çekilmiyor.hemen kezbani yapistiriyolar.kendileri de Kamil o zamanYok yaa. Doktor arkadaşlar bayaa dalga geçiyor da böyle instoştan yürüyenlere. Kezban falan diyorlar. Ondan. Konu sahibi o duruma düşmesin diye. Yoksa elimden kimse sevgilimi alamadı maşallah bugüne kadar
dogrusunu yapıyorsunuz bende bu yuzden dogru bulmuyorum tanımadıgımız ınsanlarla ınternet uzerınden bag kurmayaArkadaslar ben mi çok evhamliyim.instadan istek atan çok kişi oluyor.aklıma direk sapık mi manyak mi yalancı mi yada ayni anda kac kisiyle konusuyor diye geliyor ..kimseye guvenesim gelmiyor
Aynen her ne kadar insanda yalnizlik bosluk duygusu olsa da kolay yolu tum bu riskleri göze alıp tercih etmemek lazım.dogrusunu yapıyorsunuz bende bu yuzden dogru bulmuyorum tanımadıgımız ınsanlarla ınternet uzerınden bag kurmaya
sosyal arkadaslık olur ama dostluk aşk falan tehlıkelı ısler yuz yuze bakıp bırlıkte zaman gecırdıklerımızı bıle yeterınce tanımıyorken tamamen karsımızdakının vıcdanına merhametıne bırakıyoruz bıze aktardıgı kendıyle ılgılı tum bılgılerı
buyuk rısk
Benim kocam mühendis ve nobetli çalışıyor .her zamanMühendis nasıl nöbete kalıyor?
hahahaha :)İG Instagram mıymış? Peki benim İG'yi İlk Gece olarak yorumlamamHele konuyu "İlk Gece için ilk adımı atan kadın olmak" şeklinde düşünmem Atın beni denizlere
en son 4 hafta önce konuşmusuz.. son attığım story de görmemiş.. dikkatini çekemiyorum belli ki..Önce bir yakından görün derim. Belki yakından gördüğünüzde fikriniz değişebilir çünkü fotoğraflar insanı yanıltabiliyor.
Buluşma işine kadarda arada storysine ya da dm den msj atmanızda bir sakınca yok bence. Onda da birşey varsa zaten o da sessiz kalmayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?