İG de ilk adımı adan kadın olmak

hep soylerım sevgılısı varmı yok mu evlı mı degıl mı bılmedıgınız kısıler bır sohbet muhabbet onceden tanısıklık yok hırlı mı hırsız mı bellı degıl ekleyıp konusmanız aslında dogru degıl

hanımefendi tüm yorumları okumadan muhaletliğe soyunmuşsunuz. daha kaç defa yazacağım? madem sevgilisi var o zaman o beni takip edip yazmama müsade etmesin? ben evli veya sevgilisi olan birini mi taciz edeceğim bu yaşta?

An la ta maz sın böylelerine.
Onlara göre baştan çıkaran ayartan kadındır onların kocaları sevgililleri evli veya nişanlı olduğunu belirtmese de olur ama sen düşüneceksin o adamın düşünmediğini senin düşğnmeni bekler bu zihniyettekiler sonrada aldatılırlarsa da kocam zorla aldattı ayağına yatarlar.

benım yazdıklarım sızın anladıgınız kadardır tabı.

ben evlılerı bastan cıkarmayın mı dedım ? anlatamazsınız boylelerıne demıssınız de ben nasıl bırıyım kı anlatamıyorsunuz anlamadım
konu acılmıs sadece konuyu okudum ve yazdım gecen gunde bırı boyle bırıne yazmıstı adam evlı cıkmıstı onda da demıstım ıyıkı adamın evlı oldugunu yakaladın kız yakalamasa haberı olmayacak adam kandıracak ustune de bu konuyu okudum yazdım sız nıye boyle dedınız kı sımdı ?

yazdıklarınız oraya çıkıyor ama imayı yapıp karşınızdaki böyle anlıyor demeyin.
su yazdıgımdan evlı erkeklerı tacız ettıgınızı ıma ettıgım bırsey goremedım ?

yazdıklarınız oraya çıkıyor ama imayı yapıp karşınızdaki böyle anlıyor demeyin.
Bana da aynısını demişti ve ben dinlemeyip takip etmiştim ben de ilk adımı atmayı düşünüyordum iyi ki de atmadım sadece takip ettim sonra evli olduğunu öğrendim aynı yorumu bana da yaptı kötü bir niyet yok yani . Siz bekar olduğundan eminsiniz ondan sorun da yok

Çekirgen olayım yetiştir beni

yaaa o sızdınız degıl mı dogru cok tesekkur ederım gercekten
bır anda saldırıya ugradım ve cok sasırdım da yorumunuzu gorunce sevındım dogru sızın konunuzdu onda da aynı yorumu yapmıstım halbukı benım aklımdan gecen kendı hemcınsım baska bırsey dusunmemıstım gercekten

Adımınızı atmış, ilginizi göstermişsiniz. Sizinle konuşmak gerçekten hoşunuza gitmişse, o kişinin de size adım atması gerekiyor. Bekleyin bir süre.

Çekirgen olayım yetiştir beni
Ya ciddi şekil de bunu yaptığım bir kaç arkadaşım var o kadar güzel kızlar ki süründüren hanzoları gördükçe deliriyordum aynen bu dediğiniz gibi bir durum oldu çocuk yazınca ne yapayım diye soruyordu bana mesajı ne zaman yazacağını ne yazacağını bile söylüyordum sonuç hep başarılı oldu benim ki bir yöntem değil içgüdüsel bir şey aslında ama olması gereken bence bu kadınların en büyük handikapı tezcanlı olmaları sabırsızlık hemen olsun sevgi aşk kelebekleri filan ben sadece deneyimlerimi göstermeye çalıştım erkekler nasıl rahat niye biz olamayalım ? Bir kere başarınca bunu devamı geliyor zaten

hahahah ben de öğrenciniz olmayı isterim
Zevkle konu erkekleri süründürmekse en sevdiğim şey olduğundan aşırı mutlu olarak yardımcı olurum hem de :) geçenler de telefon da bir arkadaşa böyle nasıl coşarak anlattıysam eşimin gözlerini açık beti benzi atmış gördüm :) elinde fincan donmuş kalmış adam

yazık adama
en son konuşmanın üzrinden 4 hafta geçmiş yazmayayım o zaman?

yazık adama
en son konuşmanın üzrinden 4 hafta geçmiş yazmayayım o zaman?
Ona öyle kötü davranmadım ya :) eşimden önce çok fenaydım ama yani 4 hafta çok uzun bir süre hiç mi müsait zamanı olmadı ki olmuştur bu durum da dikkatini çekmen lazım ama yazarak değil erkekler görsel varlıklar maalesef ilk etapta dış görünüşten etkileniyorlar baya arkadaşlarınla bir proje gibi düşünüp profosyonele yakın kendini en güzel hissettiğin fotoğraflarını seri şekilde instaya atmalısın video da olabilir gezerken ne bileyim arkadaşlarınla bir klüpte içip dans ederken mutluluk ve neşe saçan video ve resimler olsun yani çok istiyorsan bu kişiyi uğraşmalısın ama o uğraştığını anlamamalı

Konumu hoşuma giden diyince herhalde 36-42 kuzey paralellerinden bahsetmiyor konu sahibi.

Doktor olduğumu nerden çıkardınız

İstediğim yorumu yaparım. Tıpkı sizin yaptığınız gibi. Beğenmiyorsanız sizi pışpışlayan şakşakçılarla görüşün hesabınızı kapatıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…