O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
canım eğer kulandığın menagonsa yumurtaların gelişmeye bilir isterswn puregonu dene çünkü hekimler menagon konusunda karasız kalıyor...
canım benim ilk aşılama olacak. 9. günde yapılan ölçümde 12 ve 10 mm 2 yumurta var dedi ama gelişmemiş diye 2 iğne daha verdi bakalım ptesi gidecem ölçüme tekrar zaman daralıyo
hayırlısı inşallah canım... bence yumurtaların gelişimi gayet güzel neden öyle dedi ki ...sen hangi iğneyi kullanıyorsun? hakkında allah en güzelini versin inşallah... pzt herşey daha güzel olacak emin ol... dualarım seninle..:CüvCüv::Saruboceq:
hayır canım ya ben puregon kullanıyorum.......
canım iyi moral verdin bana tşk ederim.ben menogon iğne yaptırıyom 75 lik.inşallah akşam iyi haberlerle gelirim.aklım hep aşılamada kendimi işe veremiyom.bugün 11. günüm sabah hafif lekelenmem varıdı.acaba kontrollerdenmi kaynaklandı bilmiyom ki hani rahimden kontrol yapılıyorya..ondandır dedim
aaaaaaa ilk defa senden duyuyorum.......hayret bişey neyse olur inaşallah.......
canım ya ruh halin stresli sakın stres yapma iyi haberlerle gelirsin inşallah ... kendini işe verirsen bu dönemi daha rahat geçirirsin... bende yarın dr a gideceğim inşallah yumişlerim gelişmiştir rabbim ne olur nasip et...... hepimize hayırlısını sağlıklısını ver... canım ya lekelenme dediğin gibi olabilir kendini kastıysan muayene sırasında belki oradaki kılcal damarlar falan kanamıştır...... canım ne olur sakin olmaya bak herşeyin hayırlısını dile....haberlerini bekliyorum...:ecrin_bebekpuyorumnanaktan:CüvCüv:
canım dün aksam tekrar doktora gittim ve yumişler 14,2 ve 12 olmuşlar. bundan sonra daha hızlı gelişecek dedi doktor. çarşamba bi daha kontrole gidecem 13. günüm olacak çarşamba .bakalım hakkımızda hayırlısı . sen ne yaptın haberler nasıl???
Erzurumda görev yapıyom.trabzonluyum.hayaller değilmidir bizi yaşatan yarına bağlayan.sakın hayal kırıkları seni yıldırmasın. canım ya inşallah hayallerinin gerçek olduğu günüde görürsün. burada daha önce yazmıştım bi arkadaşın 16 yıl sonra bebeği oldu tüp bebek ve ikincisi arkasına geldi 1yıl geçtikten sonra süpriz oldu. bazen dualarımızın kabul edilme zamanı gecikiyor diye düşünüyom. ama rabbim o kadar büyükki mutlaka biz kullarınında dualarını kabul edecektir.
bu arada sana bi sır vereyim. benim nedense samimi arkadaşlarımın hepsinin ismi özlem.özlem ismini severim kızım olursada adını özlem düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?