Aşılama iğne kullandığı halde yumurtası gelişmeyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi akşamlar özlemcim.senin kaçıncı günün bugün.kaç gün kaldı.belirtin varmı hiç

canım ya ben bu hesabı yapamayacağım çünkü en son pzt gitmiştim daha çatlamamışlardı o nedenle bilemiyorum inşallah tutunur da belirti verir.. ben ilki 8 haftalık olana dek hiçbir şey hissetmemiştim bir de bu var yani.......... senin ne gibi belirtilerin var...opuyorumnanaktan

:CüvCüv:
iyi akşamlar özlemcim.senin kaçıncı günün bugün.kaç gün kaldı.belirtin varmı hiç

ben aşılama olmadım canım o nedenle çatlatma iğneside kullanmadım senin belirtilerin varsa ve paylaşırsan sevinirim....

:CüvCüv:

ben aşılama olmadım canım o nedenle çatlatma iğneside kullanmadım senin belirtilerin varsa ve paylaşırsan sevinirim....

slm tatlım
bende çatlama iğnesi oldum sadece.bugün benim eğer çatlama gününden sayarsak 10.günüm bir gün sonra sayarsak 9. günüm.bende belirti yok gibi tatlım.ilk hafta kasık ağrım çok olmuştu,yürürken dahi acıyodu .şimdi o ağrılar yok. çok tuvalate gidiyotum günde 7-8 kere.normalde 1-2 kere giderdim.dün idrar testi yaptırdım.silk çizgi çıktı.8.günü kan testi yaptırdım.hcg 2.72 çıktı.erken yaptım biliyorum ama canım durmadı.olursada rabbim hayırlısı ile versin hepimize.kasıklarım da ara ara sancım var.adet sancısı gibi değil farklı.inan ki şu 3 gün adet olmamamk için dua ediyorum her tuvalate gidişimde şükür olamadım diyorum. sen de hiç belirti yokmukaydirigubbakcemile5

canım ya inşallah olmuştur ve güzel haberini burada alırım... yalnız çatlatma iğnesi hamile kadın idrarı içeriyor ve vücuttan 10-12 günde atılıyor o nedenle sen testi biraz erken yapmışsın.... ya bendede bel ve sırta vuran bir ağrı var ama bu yıl 1. sınıfları okutuyorum çok ayakta kalıyorum ve neredeyse hiç oturmuyorum o nedenle belki bu yüzdendir diye pek önemsemiyorum sonuçta heveslenip üzülmekte var... ben adet olana dek bekleyeceğim bu kez... geçen aşlamamda benimde 14. gün 4.78 falan çıktı ama negatif dediler 5 ve altı öyleymiş yada geç yerleşirse olurmuş ve ben o aşılamamda da çatlatma olamadım çünkü muayeneye gittiğimde çatlamış ve aşılama öyle yapılmıştı...bende senin için dua edeceğim inşallah peşpeşe olur....opuyorumnanaktan:CüvCüv::ecrin_bebek:

teşekkür ederim tatlım ya.evet canım durmadı erkan yaptım tahlili güzelim.biliyorum aslında 8-9 gün belli olmayacağını veya çatlatma iğnesi hamile kadın idrarı içerdiüini.çokta umursamadım yani.sevinmedim.şu pazartesiyi bekliyorum.asıl sonuç o zamn artık.rabbim herkese sağlıklı sıhatli bebekler versin.benim 10 tane yumurtam vardı.hepsi çatladımıki.çatlamamış olsaydı şu an bu kadar rahat olmazdım herhalççatlama iğnesi vurulduktan sonra 1 hafta ağrım olmuştu.sonra geçti.maşallah:kedi:

gelecekler inşallah bebişlerin sen hiç canını sıkma.... o kadar yumiş veren rabbim birine de can verir inşallah benimde çoktu o nedenle çatlatma yapmadı e2 de yüksek çıktı... iptal oldu o yüzden... normal deniyoruz işte allahım bizede nasip etsin inşallah...:CüvCüv::ecrin_bebek:

kızlar bu gün 25. gün ve bende lekelenme var tutmadı galiba bu ayda ya ...)))

kızlar bu gün 25. gün ve bende lekelenme var tutmadı galiba bu ayda ya ...)))

canım ya umutsuzluk yok belki yerleşme kanamasıdır... sonuçta böyle birşey var değil mi? kalbini ferah tut tatlım sen.......opuyorumnanaktan

dsm sen nasılsın canım var mı bir değişiklik........... senden de güzel haberler bekliyorum....

dsm sen nasılsın canım var mı bir değişiklik........... senden de güzel haberler bekliyorum....

iyiyim tatlım.bekliyoruz öyle işte.ya bugün eşime idrar testi için tahlil aleti aldırdım.o silik çigi çıkmadı.bakalım artık hayırlısı.kasıklarımda bazen çok hafif batıntı oluyo.sende belirtiler var mı canım

hayırlısı inşallah canım ya ben senden ümitliyim valla .... bekle sabret biraz 14. gün kan testini yaptır kesin sonucu al tatlım.... bende hiç birşey yok bilemiyorum valla... kimi yok göğüslerim şişti yok uçları ağrıyor acıyor kimi karnımda çizgi oluştu kimi sırtım belim ağrıyor bulantı var uyku hali var diyorlar ne bileyim bende yok gibi... tamam belim sırtım ağrıyor ama bugün evi altını üstüne getirip temizledim ondandır :) uykum var ama erken kalktım:) yani bende böyle .........:CüvCüv::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…