- Konu Sahibi purpleon12
-
Ben de pcosum
Testler yanıltır ama şöyle yanıltır;
LH yüksek ise sürekli pik çıkar ya da koyu çıkar.
Femara kullanıyorsan birşeylerin yolunda gitme ihtimali çok yüksek.
Bence gün aşırı ilişki yerine nokta atışı ilişkiyi tavsiye ederim.
Evet ben öyle hamile kaldım.
Femara kullandım ilk denememde çatlatma iğnesi ile denedim olmadı.
İkinci denememde iğne istemedim. Kendi çatlasın dedim ovülasyon testi ile takip ettim.
Testim koyulaşana kadar ilişki olmadı spermleri harcamak istemedim çünkü eşimin 4 günlük sperm sonucu iyi çıkmıştı.
4 günlük ara verdim ve tam 3 gün üst üste ilişki oldu pik zamanı. O ay hamile kaldım.
Aslında koyulaştı pik oldu sanıp acele ettim. Halbuki 2 gün üst üste ilişki daha iyi olurdu (pik ve çatlama günü) ama yine de tuttu.
Reglim bugün bitti tavsiyeni dinleyip ovülasyon testine başlayacağım bende yarın hangi saatlerde nelere dikkat ederek uyguladın testi çünkü hiç pil görmediğim için yanlış yaptığımı düşünüyorum Allah kucağına almayı nasip etsin tüm isteyenlereBen de pcosum
Testler yanıltır ama şöyle yanıltır;
LH yüksek ise sürekli pik çıkar ya da koyu çıkar.
Femara kullanıyorsan birşeylerin yolunda gitme ihtimali çok yüksek.
Bence gün aşırı ilişki yerine nokta atışı ilişkiyi tavsiye ederim.
Evet ben öyle hamile kaldım.
Femara kullandım ilk denememde çatlatma iğnesi ile denedim olmadı.
İkinci denememde iğne istemedim. Kendi çatlasın dedim ovülasyon testi ile takip ettim.
Testim koyulaşana kadar ilişki olmadı spermleri harcamak istemedim çünkü eşimin 4 günlük sperm sonucu iyi çıkmıştı.
4 günlük ara verdim ve tam 3 gün üst üste ilişki oldu pik zamanı. O ay hamile kaldım.
Aslında koyulaştı pik oldu sanıp acele ettim. Halbuki 2 gün üst üste ilişki daha iyi olurdu (pik ve çatlama günü) ama yine de tuttu.
Amiiinnn inşaAllahReglim bugün bitti tavsiyeni dinleyip ovülasyon testine başlayacağım bende yarın hangi saatlerde nelere dikkat ederek uyguladın testi çünkü hiç pil görmediğim için yanlış yaptığımı düşünüyorum Allah kucağına almayı nasip etsin tüm isteyenlere
Ay çok sevindimEvet hamileyimçok şükür
Sizde mi Femara kullandınızAy çok sevindimben hala bekliyorum
Mesajlarımın altından yorumla diyerek yazarsan bana bildirim düşer. Tesadüfen görüyorum yazdığınıAçıklamaların için çok teşekkür ederim son birşey sormak istiyorum yumurtlama döneminde belirtilerin oldu mu ve gebelik testini ne zaman yaptın
Merhaba ben femara ovitrelle kullandım beraber tutmadı eşimin sperm problemi var femarayı adetin kaçıncı günü aldınız acaba normal 3. Veya 5. Günü mü ?Merhabalar,
İki kere femara ve ovitrelle ile denemesi olmuş ve olumsuz sonuçlanmış biriyim. Üçüncü denemede biraz moral bozukluğunun etkisi ile de femara içtim fakat ne doktora gittim ne iğne vuruldum. Sonra baktım ki çift çizgi. Sanırım ümitsizliğe kapılıp, boşvermişliğe bağladım fakat hayatımın sürprizini aldım.
Bekleyenlere moral olması dileklerimle.
İnşaAllah sen de dahil buradaki tüm arkadaşlarımın gönlünden geçen en kısa zamanda sağlıkla hayırla kolaylıkla nasip olsunAy çok sevindimben hala bekliyorum
Amin amin inşallahİnşaAllah sen de dahil buradaki tüm arkadaşlarımın gönlünden geçen en kısa zamanda sağlıkla hayırla kolaylıkla nasip olsun
Hayır,ovulasyon testiyle takip ediyorum ben kendimi yumurtlama ve çatlama görüyorum. Doktorumda vermedi hiçSizde mi Femara kullandınız
Merhaba canım dediğin gibi adetimden sonra hemen ovulasyona başladım ama şöyle bi durum dar sat den ilk bi kaç gün daha koyu çıktı ve giderek silikleşiyor tam tersi olması gerekmez miydi fotoda koydum bi bakar mısın altta ilk yaptım üstü son yaptığım sıra böyle aşadan yukarı gidiyorMesajlarımın altından yorumla diyerek yazarsan bana bildirim düşer. Tesadüfen görüyorum yazdığınıyoksa haberim olmayacaktı.
Yumurtamın çatlayacağı akşam yani ovülasyon testimin pik olduğu gece göğüs uçlarımda ufacık bir hassasiyet başladı ve ertesi sabahtan itibaren şiddetlendi. Bir de tek taraflı kasık sancısı oldu. Çatlayacağını anlamıştım.
Göğüs ucu hassasiyetim adet günüme kadar devam edince şüphelendim. Normalde geçerdi ve adet olacağımı anlardım. O gün bugündür hala acıyor 13.haftama girdiğim halde hala göğüs ucu acıyor.
Gebelik testini çatlamanın ertesi günü saymaya başlayarak tam 11.gün yaptım aşırı silik çizgi çıktı çoookk ama çok silikti. Ertesi gün kan verdim adete 2 gün kala. 80 küsür birşey çıktı.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinEvet hamileyimçok şükür
İleri hareket %50Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinbir sorum olucak cevaplarsanız sevinirim ileri hareket ne kadar dı sizde acaba ve ne zamandır çocuk düşünüyordunuz ? Benim eşimin ileri hareket %30 sizce değeri nasıl ? Bu ay femara klomen kullandım bakalım bekliyorum bata 10 gün kaldı
Çok teşekkür ederim canımİleri hareket %50
Yavaş hareket %20
Yerinde hareketli %8
Hareketsiz %20 yazıyor şimdi baktım test sonucuna.
Güzel duanı için teşekkür ederim
İnşaAllah en kısa zamanda size de nasip olsun başka sorunuz olursa seve seve cevaplarım
Evet haklısın tam tersi olmalıydı.Merhaba canım dediğin gibi adetimden sonra hemen ovulasyona başladım ama şöyle bi durum dar sat den ilk bi kaç gün daha koyu çıktı ve giderek silikleşiyor tam tersi olması gerekmez miydi fotoda koydum bi bakar mısın altta ilk yaptım üstü son yaptığım sıra böyle aşadan yukarı gidiyor
Şuan ilacın 11.günü bu kadar silik olması tüm Umutlarımı bitirdi sanırım bu ayda negatif geçecek senin bu günlerde çizgin belirgin miydiEvet haklısın tam tersi olmalıydı.
Sen birkaç gün daha devam et belki adetten dolayı bir yükselme olmuştur bilmiyorum öyle birşey mümkün mü ama birkaç gün daha devam et bakalım nasıl çıkacak
Atayım istersen hamile kaldığım ayki ovülasyon testleriniŞuan ilacın 11.günü bu kadar silik olması tüm Umutlarımı bitirdi sanırım bu ayda negatif geçecek senin bu günlerde çizgin belirgin miydi
Çok erkenÇok teşekkür ederim canımhamilelik belirtileri yaşadın mı ? Benim bata 10 gün var şuan çok mı erken belirti için
Ben saatlere pek dikkat etmiyorum gün içinde öğleden sonra veya gece yapıyorum ondan farkeden mi ki iki saat falan sıvı almıyorumAtayım istersen hamile kaldığım ayki ovülasyon testlerini
Bekliyorum cnm teşekkürlerÇok erkenbu akşam ilk fırsatta belirtilerimi yazacağım bi başlık açıcam oradan detaylı bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?