İğne olmadan femara ile gebelik haberimi sonunda aldım

Ben saatlere pek dikkat etmiyorum gün içinde öğleden sonra veya gece yapıyorum ondan farkeden mi ki iki saat falan sıvı almıyorum
Pik olana kadar gündüz aynı saatte yapsan daha iyi
Ben gündüz 3-4 arası yapıyordum
Pik yakaladıktan sonra gece de yaptım çatlamayı kaçırmamak içim

Atayım istersen hamile kaldığım ayki ovülasyon
Atayım istersen hamile kaldığım ayki ovülasyon testlerini
Femara sonrası adet gecikmesi olabilir mi sende oldu mu kaç günde oldun gebelikten önce ben ilk defa iğnesiz kullandığım için bilmiyorum şuan geldi aklıma kusura bakma çok soru sordum sana ama tecrübenden yararlanmak için soruyorum :)

Benim ikinci femara denememdi. İlki iğneli ikincisi iğnesizdi. İkincide hamile kaldığım için adet tarihi veremiyorum ilkinde de çatlatma iğnesinin 16 ya da 17.günü adet oldum diye hatırlıyorum ama her çatlama sonrası önceki ahlarda 14.gün adetim gelir ya 13.gün ya 14.günde

Valla beklemek çok zor ve karışık durumlar yumurtalama olcak mi ne zaman Çaltıcak gebelik olur mu olmazsa adet ne zaman olur bir sürü soru işareti Allah kimseye yaşatmasın gerçekten belirsizlikler insanı yoruyor bi nebze stresimi senle paylaştım çok iyi oldu çok teşekkür ederim sonucu seninle paylaşıcam muhakkak çok sağol

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Asıl sen sağol istediğin zaman yaz,istersen özelden yaz hiç sorun değil.
Başlık açıp belirtilerimi de yazdım az önce.
Oradan da fikir alabilirsin

1,5 sene önce dış gebelik geçirdim evliliğim ilk aylarıydı gebelik belirtilerini az çok biliyorum çok erken öğrenmiştim bende ama maalesef kötü bi durum yaşadım ondan beri uğraşıyorum rahim filmi çekilmişti bi sorun çıkmadı çatlatma iğnelerini de o aylarda denemiştim tutmadı önümüzdeki ay femara son hakkım olacak sonrası tüp bebek tedavisi umarım hiç gerek kalmaz o süreçlere

İnşaAllah gerek kalmasın. İyi düşünelim iyi olsun. Biraz olsun şu stresi atmaya çalışın üzerinizden son çarem gibi düşünmeyin.

Merhaba canım test yapmaya devam ediyorum gittikçe koyulaşıyor bu gün en koyu rengi gördüm sende bakar mısın bi pik olmuş mu

Eklentiler

• IMG_0643.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba canım test yapmaya devam ediyorum gittikçe koyulaşıyor bu gün en koyu rengi gördüm sende bakar mısın bi pik olmuş mu

Eklentiler

• IMG_0643.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 49
Pik olmuş ama saat 8-9 arası yeniden yap bakayım
Silik çıkarsa çatlamış yumurtan
Mutlaka ilişki olsun çatlayınca
Merhaba,

Daha önce sizle muhabbet etmiştik. Çok sevindim adınıza sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Ben 6 aydır hala denemedeyim.
Bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum 8. Haftada.

Ya çok teşekkür ederim mutlaka konuşmuşuzdur çok kişiyle konuştuğum için isim hatırlayamadım ama daha önce olduysa yine olur canını sıkma. Öncesinde beslenmeye dikkat etmen lazım. Sıkıntılı gebelikse vitaminlerde falan eksiklik var mı baktır
Benim D vitamini çok düşüktü
Ve tiroid hastasıymışım

Pik olmuş ama saat 8-9 arası yeniden yap bakayım
Silik çıkarsa çatlamış yumurtan
Mutlaka ilişki olsun çatlayınca
Merhaba canım şimdi eve geldim testi yaptım t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıkmış henüz daha çatlama olmamış sanırım sabahkinden çok daha koyu bi bakar mısın

Eklentiler

• IMG_0673.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba canım şimdi eve geldim testi yaptım t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıkmış henüz daha çatlama olmamış sanırım sabahkinden çok daha koyu bi bakar mısın
Evet pik dediğimiz şey tam olarak bu.
Sanırım bugün yada yarın çatlar
Bugün mutlaka yine yap
Silik çıkması lazım artık piki gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…