- 30 Mart 2022
- 7.081
- 4.717
- 123
- Konu Sahibi purpleon12
-
Pik olana kadar gündüz aynı saatte yapsan daha iyiBen saatlere pek dikkat etmiyorum gün içinde öğleden sonra veya gece yapıyorum ondan farkeden mi ki iki saat falan sıvı almıyorum
Atayım istersen hamile kaldığım ayki ovülasyon
Femara sonrası adet gecikmesi olabilir mi sende oldu mu kaç günde oldun gebelikten önce ben ilk defa iğnesiz kullandığım için bilmiyorum şuan geldi aklıma kusura bakma çok soru sordum sana ama tecrübenden yararlanmak için soruyorum :)Atayım istersen hamile kaldığım ayki ovülasyon testlerini
Benim ikinci femara denememdi. İlki iğneli ikincisi iğnesizdi. İkincide hamile kaldığım için adet tarihi veremiyorumFemara sonrası adet gecikmesi olabilir mi sende oldu mu kaç günde oldun gebelikten önce ben ilk defa iğnesiz kullandığım için bilmiyorum şuan geldi aklıma kusura bakma çok soru sordum sana ama tecrübenden yararlanmak için soruyorum :)
Valla beklemek çok zor ve karışık durumlar yumurtalama olcak mi ne zaman Çaltıcak gebelik olur mu olmazsa adet ne zaman olur bir sürü soru işareti Allah kimseye yaşatmasın gerçekten belirsizlikler insanı yoruyor bi nebze stresimi senle paylaştım çok iyi oldu çok teşekkür ederim sonucu seninle paylaşıcam muhakkak çok sağolBenim ikinci femara denememdi. İlki iğneli ikincisi iğnesizdi. İkincide hamile kaldığım için adet tarihi veremiyorumilkinde de çatlatma iğnesinin 16 ya da 17.günü adet oldum diye hatırlıyorum ama her çatlama sonrası önceki ahlarda 14.gün adetim gelir ya 13.gün ya 14.günde
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Valla beklemek çok zor ve karışık durumlar yumurtalama olcak mi ne zaman Çaltıcak gebelik olur mu olmazsa adet ne zaman olur bir sürü soru işareti Allah kimseye yaşatmasın gerçekten belirsizlikler insanı yoruyor bi nebze stresimi senle paylaştım çok iyi oldu çok teşekkür ederim sonucu seninle paylaşıcam muhakkak çok sağol
1,5 sene önce dış gebelik geçirdim evliliğim ilk aylarıydı gebelik belirtilerini az çok biliyorum çok erken öğrenmiştim bende ama maalesef kötü bi durum yaşadım ondan beri uğraşıyorum rahim filmi çekilmişti bi sorun çıkmadı çatlatma iğnelerini de o aylarda denemiştim tutmadı önümüzdeki ay femara son hakkım olacak sonrası tüp bebek tedavisi umarım hiç gerek kalmaz o süreçlereSeni o kadar iyi anlıyorum ki.
Asıl sen sağolistediğin zaman yaz,istersen özelden yaz hiç sorun değil.
Başlık açıp belirtilerimi de yazdım az önce.
Oradan da fikir alabilirsin
İnşaAllah gerek kalmasın. İyi düşünelim iyi olsun. Biraz olsun şu stresi atmaya çalışın üzerinizden1,5 sene önce dış gebelik geçirdim evliliğim ilk aylarıydı gebelik belirtilerini az çok biliyorum çok erken öğrenmiştim bende ama maalesef kötü bi durum yaşadım ondan beri uğraşıyorum rahim filmi çekilmişti bi sorun çıkmadı çatlatma iğnelerini de o aylarda denemiştim tutmadı önümüzdeki ay femara son hakkım olacak sonrası tüp bebek tedavisi umarım hiç gerek kalmaz o süreçlere
Merhaba canım test yapmaya devam ediyorum gittikçe koyulaşıyor bu gün en koyu rengi gördüm sende bakar mısın bi pik olmuş muSeni o kadar iyi anlıyorum ki.
Merhaba canım test yapmaya devam ediyorum gittikçe koyulaşıyor bu gün en koyu rengi gördüm sende bakar mısın bi pik olmuş muSeni o kadar iyi anlıyorum ki.
En sağdaki en son yaptığın mıMerhaba canım test yapmaya devam ediyorum gittikçe koyulaşıyor bu gün en koyu rengi gördüm sende bakar mısın bi pik olmuş mu
Merhaba,Merhaba canım test yapmaya devam ediyorum gittikçe koyulaşıyor bu gün en koyu rengi gördüm sende bakar mısın bi pik olmuş mu
EvetEn sağdaki en son yaptığın mı
Merhaba,
Bugün tik olmuş mutlaka günleri değerlendirin.
Gecesini değerlendirdim bu gece misafirlikteyiz yarın akşama kadar kaçırmış olmam umarımMerhaba,
Bugün tik olmuş mutlaka günleri değerlendirin.
Dün gece mi değerlendirdiniz yani.Gecesini değerlendirdim bu gece misafirlikteyiz yarın akşama kadar kaçırmış olmam umarım
EvetDün gece mi değerlendirdiniz yani.
Pik olmuş ama saat 8-9 arası yeniden yap bakayım
Merhaba,Pik olmuş ama saat 8-9 arası yeniden yap bakayım
Silik çıkarsa çatlamış yumurtan
Mutlaka ilişki olsun çatlayınca
Ya çok teşekkür ederimMerhaba,
Daha önce sizle muhabbet etmiştik. Çok sevindim adınıza sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Ben 6 aydır hala denemedeyim.
Bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum 8. Haftada.
Merhaba canım şimdi eve geldim testi yaptım t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıkmış henüz daha çatlama olmamış sanırım sabahkinden çok daha koyu bi bakar mısınPik olmuş ama saat 8-9 arası yeniden yap bakayım
Silik çıkarsa çatlamış yumurtan
Mutlaka ilişki olsun çatlayınca
Evet pik dediğimiz şey tam olarak bu.Merhaba canım şimdi eve geldim testi yaptım t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıkmış henüz daha çatlama olmamış sanırım sabahkinden çok daha koyu bi bakar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?