kadercim ben sana demistim sen hamile kalican diyeeee... cok sevindim canim insallah allah tamamini erdirsin, aynurun basina neler geldi bilmiyorsunuz, bugun hastaneden ciktim, 3 gün önce sancilarla ambulansla urolog hastanesine götürdüler, böbrek tasi düsürüyormusum hic aklima bile gelmezdi dogrusu, kanimda hcg yüksek cikti, burda nasil hesapliyorlar bilmiyorum ama normal kadinda 5 oluyormus bende 7 cikti, aksama kadar kadin dotorundan sonuc beklendi ve en sonunda doktor emriyo daha olusmamis dedi ve negatif sayalim ve seni bu agridan kurtaralim dedi, tomografi, falan bide cisimizi yaptigimiz yerden böbreklere kadar hortum soktular ama tasi düsüremediler, sadece tas oynayip agri vermesin diye boru gibi bisey koydular, ayin 2 sinde ameliyat olucam, kizlar ne zor biseymis tuvalete gitmeye korkuyorum hep kan geliyor. ist ablamda o nasil tedavi öyle böbreklerine zararmi verdiler yoksa niye hala kan geliyor diyor, simdi cocugu falan unuttum önemli olan saglik ve saglimiz diyorum kizlar.. kadercim sonuclari yaz bize ok opt
Kader, gebeliğin ne kadar bir de. Belirtilerin başladıysa neler ve ne zaman başladı, yazar mısın canım.
kader anlatsana biraz hemen aşılama sonrası ne gibi değişiklikler oldu sende ???
başka forumlarda anlattım siz beni boşadınız hepiniz kısım bende kendi kendimemi konuşcam burda allah allahh...mesela geçen hafta 2 kesecik vardı bu hafta 5 kese gözüküyorr yaaaa ne anlatayım??
başka forumlarda anlattım siz beni boşadınız hepiniz kısım bende kendi kendimemi konuşcam burda allah allahh...mesela geçen hafta 2 kesecik vardı bu hafta 5 kese gözüküyorr yaaaa ne anlatayım??
baştan sona okudum bu topiği bende 2 gündür iğneye başladım yumurtalama takibi yapılıyor gonal f 450 ile 75 lik doz kullanıyorum duruma göre dozunu ayarlıcaz.ilk defa kullandığım için heyecanlıyım.
ben 7 aydır istiyorum bebiş ama olmyor aslında 3 ayını verimli geçirdik bununda önceden bilmiyordumki yumurtlama günümüymüş falan kısa zamanda çok şey öğrendim başıma gelince:)
neyse geçen ayda tedaviye başladık rahim filmi falan çekildi hiçbir sorun yok zaten adetlerimde çok düzenlidir hormon testelerimde iyi.eşiminde spermiyogramını yaptırdık 71 milyon çıktı dr gebelik oluşumu için engellik bir durum yok normal dedi ama mükemmel demedi bizde vitamin takviyesi istedik keçi boynuzu kürü falanda yapıyoruz bakalım ne olacak.bizim kuyrukluların performansı görecez :) ilk aydan belkide olmaz devam etmek isterim ama bu iğne çok pahalı tanesi 360 lira 3 tane verdi göçeltti bizim kerata daha gelmeden bizi :)
dua ediyorum okuyan ne olur bikere dua etsin benim içim çok ihtiyacım var
rabbim hepimize yaşatsın anneliği.
yazdıklarınızdan baya bilgilendim teşekkür ederim çok şey öğrendim bu kk dan :)))
inşallah canımm allah gönlüne göre verir vede çok aratmaz..söyliyceğim şey şu stres yapma takıntı yapma..ben klomen tedavisinde yaptım yumurtlama günümü bile hesapladım ona göre ilişkiye gireyim derece bile aldım kendime hergün vücut ısımı ölçeyim diyee olmadıı olmadı..olmucakta zanettim...ama iğnelerde boşverdim olursa olur olmazsa da hayrı yoktur dedim hergün uyandığımda allahım haırlıysa olsun benim için hayırsızsa olmasın dedim gözümü açar açmaz..vee olmaz diyee alıştırdım kendimi büyük bir hayal kırıklığına uğramamak için..dediğim gb doktorum o kadar iğne ilaç masrafı oldu gel ilk aşılamayı deneyelim dedi en fazla yüzde 30şans dedi ihtimal bile vermedim..vee geçen hafta 2 di buhafta 5tane kesecik varr..onları görmek bile çok tuhaf bir duygu..şimdi kalp atışarı heyecanına kaptırdım kendimi hepsi ayrı bir mutlulukmuş..annem dioki şimdi bana bak kızım çocuğun olsun hiç bişey umrunda olmucak varın yoğun o olcak herşeyde onu düşüncen diyee..allahım herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin inşallah..
amin inşallah Allah razı olsun.tavsiyelerine uyacam insan ister istemez stres yapıyor amayapmamaya çalışıyorum hatta doktoruma bu tarz sitelere girmicem diye söz verdiğim halde bak hala burda sürtüyorum :)))) ama napıyım merak ediyorum bide bulunduğum şehirde yalnız yaşıyorum eşim hep işte başka konuşacak hiçkimsede yok artık duvarlarla konuşacam o derece :))) elimden geldiğince farklı şeyler yapmaya çalışıyorum rahatlamak için geçen aylara göre daha rahatım çünkü anladımki bu işte sabır gerek beklemek gerek vakti gelmeden olmuyor.bu yolda yaşanılanlar hep aynı sanırım rabbim ne zaman nasip ederse beklicem onu.
senin adına da çok sevindim inşallah saglıkla alırsın bebişlerini kucagına .evet annen çok haklı tadını çıkar bu duygunun.kendine ve bebeklerine iyi bak.hoşçakal.
gonal f 450 likti benimde..ilk2gün 150 vuruldum sonra 225e çıkardı sonrada böyle oldu iştehh canımm yawww....benimki şimdi 5taneyi görünce fazla verdi doktor diyo
bende 4 gün 75 vurulucam 5.gün tekrar dozunuy ayarlıcak doktor.
ya 5 tane çok hoşuma gitti benim
ya düşünsene hayatınız komedi olur :)))
birde kaç gün vuruluyor acaba bu iğne senin kaçıncı gün çatlatma iğnen olmuştun tabi senin aşılama birde o var.acaba istediği büyüklüğe geliceye kadarmı devam edecem bilmiyorum.5.günden itibaren hergün bakacam dedi yumurtalara.acaba kaç tane yumurtam olacak çok merak ediyorum.gerçi birsürü olsa ne olur önemli olan bitanesi döllensin yeter.ama gönlümdende birden fazla geçmiyor degil ne yalan söyleyim dua ederkende öyle dua ediyorum
valla baya bi komedi olur canım da...ama baya bi paranda olması lazım düşünsene bez alıyon bi paket hergün bitiyoooo..ertesi gün tekrar alıyon...yada bi oda yapıyosun bez odası süt mama odası orda sadece stok yapıp onları koyabiliyorsun:))dediğim gb ben ctesi ilk iğnemi vuruldum ptesi sabahı ilk ultrasona girdim ve sonra gün aşırı girdim..ertesi hafta ctesi günü 18-20mm e ulaştılar..pazar günü çatlatma iğnemi vuruldum..eğer çok maliyetli gelmezse sende aşılama yaptır..valla ulrasona gire çıka yumurtaların gelişimin bende öğrendim..en son gittiğimde zaten kocaman kocamandılar...ve halada kocaman var bi kaçtane..iğnelerin etkisi sürüyormuş..karnım 5aylık hamile gibi şiş..gonal f vurulurken bi problem yok ağrı sızı felan ama.çatlatma iğnesinden sonraki batmalar ve sancılar baya baya oluyor..doktorun istenilen büyüklüğe erişilince çatlatma aşamasına geçiyor anlıycağın inşallah seninkide kolay tepki verir..ama 5gün yaptıktan sonra ultrason saçma değilmi??dozajın az diyemi ilk ultrasonu 5gün sonra çekcek anlamadım(
günaydın beşiz annesi :))) 2 kişiyken birden 7 kişi olcaksınız tabi masraflı olmazmı hemde nasıl Allah kolaylık versin.
bende hiç bilmiyorumki bugün 4.günüm yarın 5.yi olmadan bakacakmış.belki dediğin gibi dozajdandır.sen sanırım 150 yle başlamıştın ben de 75.duruma göre artırıcak artıracak beninkinide .ama şimdi bile yumurtalıklarımda agrılar var iğnenin etkisi demekki çatlatma iğnesini olunca asıl batmalar başlıcak desene.gerekenden fazla büyürsede olmuyormuş herşey boşa gider.aslında bende aşılama düşündüm bukadar iğneye para harcamışken bari aşılama olayım diye zaten aşılama tek başına iğne kadar maliyetli değil .ama doktor olmaz dedi şansımız yüksek bundada dedi artık bende bişey diyemedim.
senin normalde yumurtlaman reglin düzenlimiydi neden birden 150 ile başladı işini garantiye almak istemiş doktor belli :)) sonuç beşiz :)))
yok canımm benim adetler hep düzensizdi..diane35 kullanırdım sonra baskı yapmış yasmin kullanıyodum onlarla düzenli geliyodu..bıraktımmı 6ay felan gelmezdi yani bende bırakmazdım sürekli kullandım takii bebek isteyinceye kadar..aşılamada da aynı işlemler aynı masraflar olcağı için benimki kendisi dedi valla..kader bu kadar masraf yaptık boşuna gitmesin..ilk şansımızı deneyelim diye..iyikide denemişiz..bidaha o iğneler masraf kara kara düşünüyodum olmazsa diyee..daha eczaneye borcumuz var düşün..çnk aynı işlemlerden gene geçcekmişim bende kabul ettim en azından ilk şansımı deneyim dedim..doktorunun sürekli seni kontrol etmesi çok önemli canımm..şimdi bile ben her hafta ultrasona gidiyorum millet bu nee diyoo sinir oluyom sanki ben çok meraklıyım..ikide bir kontrolmu olurmuş müdürüm felan laf ediyoo takmamaya çalışıyom ama elimdede değil..patronun kız kardeşi herşey numara felan diyo çıldırtıyor beni..aayy vallaa inasanlara ne bişi söylemeye geliyo nede söylememeye...söylemesem nasıl olcak kontrollerim...söylüyom laf yiyomm..çokk zorr vallaaa yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?