Iğne Tedavisiyle Kaç Yumurtaniz Oluştu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kizlar Ben 3 Ay Klomen Kullandintan Sonra Bu Ay Iğne Tedavisine Geçtim Ve 8 Adet Yumurtam Oluştu çokmu Bilmiyorum Tecrübelerinizi Paylaşirsaniz çok Sevinirim 14.01.2008 De Aşilamam Yapildi 29.01.2008 Sonuç Belli Olacak Aranizda Iğne Tedavisinden Sonra Bu Kadar Yumurta Sayisina Ulaşan Varmi Veya Hamile Kalan Varmi Kizlar Nolur Yarrdim Edin Meraktan çildiracam

slm.bişiy sorucam.klomen ile kaç yumurta oluşuyordu.bende kullanmıştım sadece 1yumurta oluşuyordu benim klomenle.şuan bana aşılama olacak bende korkuyorum iğneylede fazla yumurta oluşmaz ise diye...

Ddm Canim Klomenle Ilk Ay 2 Yumurta Oluştu Ikinci Ay 3 Yumurta Oluştu Aşilama Yapildi Olmadi Be Ay Iğnelerden Sonra 8 Yumurta Oluştu Canim Senin Sorunun Neydi Canim

bendede pkos var klomenle hiç gelişmedi ama iğneyle 2 yumurtam gelişti venormal yolla hamile kaldım ve oğlusum oldu birde bir tuutu ..ikizdi ama biri gelişmedi..

Canimbendede Ayni Sorun Var Ama Bende Yumurtlama Oluyo Gebelik Olmuyo

bendede pkos var klomenle hiç gelişmedi ama iğneyle 2 yumurtam gelişti venormal yolla hamile kaldım ve oğlusum oldu birde bir tuutu ..ikizdi ama biri gelişmedi..

NE GÜZEL CANIM YA ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İŞALLAH

merhaba bende klomen kullandım ama fayda sağlamadı. 5 ay kullandım. pko luyum. doktor diğer ay iğne tedavisine başlayalım dedi. hem hsg çekilecek hemde iğne vurulacağım. siz kaç iğne vuruldunuz. göbekten mi vuruluyor. bunlar hormon iğneleri olduğundan kilo almaktan cok korkuyorum. zaten fazlam cok. hayırlısı olsun.insallah kavusuruz bebeklerimize

canım bende klomen kullandım olamadı iğne tedavisi ile iki yumurtam oluştu ve hamıleyım

canım ben 75 'le başladım en son gün 125 yaklaşık iki hafta göbekten vurdum ama korkulacak bışey yok inankı acı hissetmıyosun bu iğneler malesef kilo aldırıyor ve şişkinlik yapıyor sonuçta hormon iğnesi ama katlanmak gerek sonra verirsin nasılsa işallah tedavinden olumlu sonuç alırsın hepimiz alırız

canım bende klomen kullandım olamadı iğne tedavisi ile iki yumurtam oluştu ve hamıleyım

canım allah kucağına almayı nasip etsin çok güzel işallah bende bu müjdeyi sizinle paylaşabilirim

2yumurta gelişipte hamile kalan arkadaşlar size nasıl bi tedavi uygulandı.ben glucophage kullanıyorum 2aydan beri.aşılamamı oldu sizinde

Canim önemli Olan Kaç Yumurta Oluştugu Değil Kaliteli Yumurta Oluşmasi Yani 20 Tane Olmuş Ama Kaliteli Oluşmamişsa Hiç Bir Anlami Yok çok Yumurta Olmasinin Bildiğim Kadariyla
BENİM 7 YUMURTA OLUŞTU VE 5 TANESİ KALİTELİ OLARAK DÖLLENDİ DONDURULDU

arkadaşlar aranızda iğne tedavisinde 2 den fazla yumurtası oluşan olmadımı niye benim 8 tane yaaaaa bu başarımı yoksa olmaması gereken bişeymi ???

rüyameleğim şimdi gördüm canım benim tüp bebek değil iğne tedavisinden sonra aşılama yapıldı aslında ondadnda korkuyorum ya 4 tane 5 tane döllenirse benimde 8 sağlıklı yumurtam vardı aşılama olduğu için senın kı gıbı mudahale yapılıp dondurulamıyor anlıycan kafam çok karışık olmasa diye korkuyorum olursa birkaçtanesinde döllenme olursa korkuyorum karışık duygular içindeyim ilgine çok teşekkür ederim canım

Slm Ben Yeni üye Oldum
Ben çok Acilar çekerek çocuk Sahibi Oldum.allah Seninde Dileğini Kabul Eder. Umarim Herşey Yolunda Gider.

canım ellerine yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın annelık zor ama benim canım feda birkerecik hamilesin deseler inan bende çok acı çekiyorum umarım dileyen isteyen herkese nasip eder yüce allahım

senin sorunun neydi kış güneşi aramıza hoş geldin

CANIM BENCE STRES YAPMA DOKTORLAR NE YAPTIGINI BİLİYORDUR HAYIRLISI İNŞALLAH TUTUNURLAR SANA HEM ÇOĞUL GEBELİKLERDE FAZLASINI SONLANDIRIYORLAR ENDİŞELENME:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…