E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
rüyameleğim doktor biraz bahsetti iğneyle oluyomuş galıba kalbini durduruyorlarmış ne korkunç değilmi mücadele ediyosun çocuğum olsun diye birsürü çocuğun olacağını duyuyorsun ve onları öldürüyorsun allah yardımcımız olsun hepimizin sizler varya 4 yıllık arkadaş dost gibisiniz sizi çok seviyorum umarım hepimiz üzüntülerimizi paylaştığımız şu sitede en yakın zamanda sevinçlerimizide paylaşırız canım işallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini .....
bende yakın tarihte pregon la başladık tedaviye 200 dozla aldım ilacı ve tedavi 11 gün sürdü tabi ekinde diğer iğneler var 11 ci gün toplama yapıldı ve 17 tane çok güzel yumurta toplandı çok kalıteli 15 şi döllendi en iyi 3 tanesi transfer yapıldı ama ben gebelik testi yapmama 1 gün kala bebeşlerim tutunamayıp bıraktılar beni onları kaybettim inş. sizler mutlu sonuçlar la bizleri sevindirsiniz senağlama
bende yakın tarihte pregon la başladık tedaviye 200 dozla aldım ilacı ve tedavi 11 gün sürdü tabi ekinde diğer iğneler var 11 ci gün toplama yapıldı ve 17 tane çok güzel yumurta toplandı çok kalıteli 15 şi döllendi en iyi 3 tanesi transfer yapıldı ama ben gebelik testi yapmama 1 gün kala bebeşlerim tutunamayıp bıraktılar beni onları kaybettim inş. sizler mutlu sonuçlar la bizleri sevindirsiniz senağlama
zümracım herşeyin hayırlısı hepimizin bir derdi var önemli olan çözümü olan dertler olsun allah önce sağlık sonra bebiş versin hepimize....
rüyameleğim bizi bizden başka anlayacak kimse yok malesef şimdi benim aşılamamın 10. günü kanda belli olmazmı sencegebelık olup olmadığı
sabır canım sabır az kalmış bak 5 gün nedirki hadi hayırlısı merakla bekliyorum sonucunu sende stres yapma emi canımRyameleğim 29 Nda Yaptir Dedi Doktor Ama Merek Işte Galiba Haklisin Canim Varsa Eninde Sonunda ögrenicez Zaten
arkadaşlar aranızda iğne tedavisinde 2 den fazla yumurtası oluşan olmadımı niye benim 8 tane yaaaaa bu başarımı yoksa olmaması gereken bişeymi ???
klomenin başarı şansı az diye biliyorum fakat ilk etepta onu uyguluyorlar.hapla hamile kalan sayıda oldukça az zaten.Kızlar bende bu klomen banamı yaramadı diye düşünüyodum, bende aşılamamın birinde hiçbir ilaç kullanmadım 1 yada 2 yumurtam vardı ikinci aşılamada ve yumurta takiplerinde 3-4 ay kadar klomen kullandım (ama en düşük dozlarda kullandım kist yaptığı için) yine 1 yada 2 yumurta güzel gelişiyodu, demekki klomende bi sorun varmış desenize, iğne kullansaydım aşılamalarda olurmuyduki acep kafama takıldı bak şimdi:uhm: neyse iş işten geçti zaten
merak eetim canım aşılamada mı? kaçıncı gündü? benim de 6 tane oldu ama en çok 2 tanesi gelişti.
Kızlar bende bu klomen banamı yaramadı diye düşünüyodum, bende aşılamamın birinde hiçbir ilaç kullanmadım 1 yada 2 yumurtam vardı ikinci aşılamada ve yumurta takiplerinde 3-4 ay kadar klomen kullandım (ama en düşük dozlarda kullandım kist yaptığı için) yine 1 yada 2 yumurta güzel gelişiyodu, demekki klomende bi sorun varmış desenize, iğne kullansaydım aşılamalarda olurmuyduki acep kafama takıldı bak şimdi:uhm: neyse iş işten geçti zaten
CANIM BENİM MERAKLA VE HEYECANLA BEKLİYORUM HAYIRLI SONUCU BAK 1 GÜN DAHA GİTTİ NE KALDIKİ ŞURDA 29 NAa.s.rüya meelğim desteğin için saol işallah güzel haber alırım da butun bu sıcacık yüreği sevgi dolu olan kk arkadaşlarımla özellikle senınle paylaşırım bu sevincimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?