Iğne Tedavisiyle Kaç Yumurtaniz Oluştu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben dün dr dan geldim igne tedavisi ile 3 yumurtam olmuş 3 de güzel gelişiyorlar dedi ctesi tekrara gidecegiz catlama ignesi için sanırım ama işin garip terafı yumurtalar iyi oldugu için ikiz ve ücüz olma riskin var dedi dr şuan kafam karmakarışık oldu

CANIM BENİM TEDAVİM BİRAZ UZADI RAHİM KALINLAŞMADIĞI İÇİN EMBRYOLAR DONDURULDU REGL OLUNCA HİSTEROSKOPİ YAPILACAK SONUCUNA GÖRE TEDAVİYE DEVAM EDİLECEK

canım hiç duymadım nedir HİSTEROSKOPİ bilgi verdimi doktorun

canım hadı gözün aydın işallah hamiş haberinide verirsin burdan hep beraber seviniriz...

niye kafan karışıyo negüzel işte tabi üçüze bakmak zor ama ikiz güzel yav boşver hayırlısı olsun takma kafana inşallah gönlüne göre olura.s.

ben tüp bebek tedavisi geçirdim. ilkinde 2yumurta oluştu. 8i döllendi ama tutunamadılar. ikincide de 41 yumurta gelişti 20si döllendi. 10u donduruldu embriyoların. ve güzel sonuç hamileyim 4 aylık oldu. iğne tedavisi boyunca 3er kilo aldım yani 6 kilo. ama hamileliğimde daha almadım . kilo problem değil yeterki kucağımıza bebeklerimizi alabilelim...

maşallah maşallah sana da bebişine de Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

niye bıraktın ki canım keşke dewam etseydin.eskiden bende öyle yapıyordum onu bırakıp ona onu bırakıp ona ama bi sonuç alamadım.şuan kararlıyım dewam..inş.allah yardımcımız olur herkes adına

tebrikler meliş,

sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmeni dilerim.

ilk aşılaman mıydı? bende yatıracağım umarım senin gibi hemen tutar uğraştırmaz bizi.

tekar tebrikler canım

Allah tamamına erdirsin melisciğim .Çok sevindim .Mutlu haber duymak çok güzel.Sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle,kucağınada almayı nasip etsin rabbim.

Hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah

ya kızlar ben,
ilk iğnelerimi yaptırdım, gonalf 225 vurdu her gün ve buna ramen 3 yumurtam gelişti. bu ay regl ıldum. doktor baktı biraz dinlen dediç. tekrar iğne kullanma dedi. rahimde çatlamış yumurtalar varmış çünkü. sizlere sormak istediğim. 225 lik gibi yüksek bir doz kullandığım halde az yumurtanın gelişmesi. diğer arkadaşları okuduğumuzda 10-20 gibi yumurtalardan bahsediyorlar. bu nasıl oluyor? sigara kullanıyorum bu arada . artık bıraksam mı diye düşünmeye başladım. bildiğim kadarı ile yumurtlamada etkisi varmış.

Hayirli Olsun Kullandigin Ignenin Adini Yazarmisin Canim.nasil Hamile Kalldin Lütfeeennnnnnnnnn

ya ben de 225 gonal f kullandım ama sag tarafa etkı ememıs cok cnm sıkkın sadece sola kaldık ((

8 yumurtası olan arkadaşım çok olmuş konuyu açalı ama çoğul yumurtlamadan bi tek burda bahsedilmis bende öyleyim suan 8 yumurta var ama benim çok ağrım var yardım edin normalmi bu ben çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…