CANIM BENİM TEDAVİM BİRAZ UZADI RAHİM KALINLAŞMADIĞI İÇİN EMBRYOLAR DONDURULDU REGL OLUNCA HİSTEROSKOPİ YAPILACAK SONUCUNA GÖRE TEDAVİYE DEVAM EDİLECEKrüya meleğim senın tedavi nasıl gıdıyor ne aşamadasınız canım?
CANIM BENİM TEDAVİM BİRAZ UZADI RAHİM KALINLAŞMADIĞI İÇİN EMBRYOLAR DONDURULDU REGL OLUNCA HİSTEROSKOPİ YAPILACAK SONUCUNA GÖRE TEDAVİYE DEVAM EDİLECEK
kızlar ben dün dr dan geldim igne tedavisi ile 3 yumurtam olmuş 3 de güzel gelişiyorlar dedi ctesi tekrara gidecegiz catlama ignesi için sanırım ama işin garip terafı yumurtalar iyi oldugu için ikiz ve ücüz olma riskin var dedi dr şuan kafam karmakarışık oldu
kızlar ben dün dr dan geldim igne tedavisi ile 3 yumurtam olmuş 3 de güzel gelişiyorlar dedi ctesi tekrara gidecegiz catlama ignesi için sanırım ama işin garip terafı yumurtalar iyi oldugu için ikiz ve ücüz olma riskin var dedi dr şuan kafam karmakarışık oldu
ben tüp bebek tedavisi geçirdim. ilkinde 2yumurta oluştu. 8i döllendi ama tutunamadılar. ikincide de 41 yumurta gelişti 20si döllendi. 10u donduruldu embriyoların. ve güzel sonuç hamileyim 4 aylık oldu. iğne tedavisi boyunca 3er kilo aldım yani 6 kilo. ama hamileliğimde daha almadım . kilo problem değil yeterki kucağımıza bebeklerimizi alabilelim...
niye bıraktın ki canım keşke dewam etseydin.eskiden bende öyle yapıyordum onu bırakıp ona onu bırakıp ona ama bi sonuç alamadım.şuan kararlıyım dewam..inş.allah yardımcımız olur herkes adınamerhaba evet bende klomen kullandım ama 3 ay değil altı ay altı ayda en fazla yumurta sayım 4 oldu. 6 ay bittikten sonra iğne tedavisine geçtik ilk ay dört yumurta oluştu ve tedaviyi yarıda kestim. allah isteyen herkeze versin tabi banada
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm........
ben tüp bebek tedavisi geçirdim. ilkinde 2yumurta oluştu. 8i döllendi ama tutunamadılar. ikincide de 41 yumurta gelişti 20si döllendi. 10u donduruldu embriyoların. ve güzel sonuç hamileyim 4 aylık oldu. iğne tedavisi boyunca 3er kilo aldım yani 6 kilo. ama hamileliğimde daha almadım . kilo problem değil yeterki kucağımıza bebeklerimizi alabilelim...
ya kızlar ben,
ilk iğnelerimi yaptırdım, gonalf 225 vurdu her gün ve buna ramen 3 yumurtam gelişti. bu ay regl ıldum. doktor baktı biraz dinlen dediç. tekrar iğne kullanma dedi. rahimde çatlamış yumurtalar varmış çünkü. sizlere sormak istediğim. 225 lik gibi yüksek bir doz kullandığım halde az yumurtanın gelişmesi. diğer arkadaşları okuduğumuzda 10-20 gibi yumurtalardan bahsediyorlar. bu nasıl oluyor? sigara kullanıyorum bu arada . artık bıraksam mı diye düşünmeye başladım. bildiğim kadarı ile yumurtlamada etkisi varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?