- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Sağlığı yerinde olsun da cnm 1 haftadan birsey olmaz inşllahPrenses hala bir hafta geriden geliyor kuzum . Nazlı nazlı bakalım.İnşaallah fark açılmaz. Şu an 25 haftanın içindeyim yani. Senin de olmuş bayağı. Gündüzleri okul akşamları yemek iş güç derken bi koşturmacadır gidiyor canım. Sen nasılsın prensin nasil
İlk baslarda hiç gecmiyordu zaman bana . Senin iki çocuk olunca hızlı gecmistirSağlığı yerinde olsun da cnm 1 haftadan birsey olmaz inşllah
Masallah zaman ne cabuk geçiyor daha dun gibi hamileligi konuşuyorduk simdide bebisleri
Izne ayirlmadinmi cnm?
Bizde 19 haftalik olduk cok sukur cnm prenste iyidir insllah yeri rahat27 de detaylimiz var insllah
Sağlıkla kucagimiza aldigimiz gunleride görürüz
Aynen cnm iki cocuk olunca bazen hamileligu bile unutuyorumİlk baslarda hiç gecmiyordu zaman bana . Senin iki çocuk olunca hızlı gecmistirİzni mümkün olduğunca sonlarda kullancam canım. Gidebildigim kadar gitcem inşaallah. Detaylıda bebeğin her yerine bakıyolar dimi canım. Kalp, böbrek, kafatası vs . Ben onu devlette yaptım da özeldeki dokturuma demedim daha onu yaptigimi . Yoksa o da radyoloji bölümünden sıra al dedi. Hafta içi gidince ultrasona girdiğimi soylicem. Devlette de bir hafta geride dendi ama bebekte bi sıkıntı yoktu şükür.
Amin canım inşaallah. Bu sefer de bana bebek için tüyolar verirsin artıkAynen cnm iki cocuk olunca bazen hamileligu bile unutuyorum
Ben gem devlete hem ozele gidiyorum cnm devlette yapilacak detayli ozeldeki doktoruma soyledim tamam dedi raporunu mesajla gönderirsin dedi
Evet kuzum bebegin her organina bakiliyor teker teker insllah bu surecide hayirla atlatirim
Sukur kuzum bebeğin sikinti yokmus zaten 3 hafta kadar bir gerilik olunca ozaman sikinti insllah saglikla gelir prenses annesi
Cnm devlete bakildiysa gerek yok özeleAmin canım inşaallah. Bu sefer de bana bebek için tüyolar verirsin artıkben devlete muayene için bi defa tek gittim ondan da ultrasondan baktılar bebeğin her yerine. O zaman özelde detayliya gerek yok . Zaten dünya kadar para alıyolar bizden. O da eksik olsun
Bana radyoloji için 300-350 civarı mi ne dedi. Ama devlette para ne alaka. Hiç duymadım benCnm devlete bakildiysa gerek yok özele
Ozelde para cok 600 tl basliyor nerdeyse gerci benim devlette gittigim doktorda parali ama kayit actirdigim icin almayacak para
Elimden geldigi kadar yardimci olurum kuzum
Üniverste hastanesi cnm gittigim doktor doç.ondan galiba 450 gibi birsey dedi ordaki bayanBana radyoloji için 300-350 civarı mi ne dedi. Ama devlette para ne alaka. Hiç duymadım ben
Valla az da değilmiş . Ne kadar vercen peki sen?Üniverste hastanesi cnm gittigim doktor doç.ondan galiba 450 gibi birsey dedi ordaki bayan
Vermeyecem kuzum ben devamli gittigim icin doktor almiyor disardan gelen hastalardan aliyormus galibaValla az da değilmiş . Ne kadar vercen peki sen?
O zaman iyiymis. Bizim burda kadın dogumu görsen Suriyelilerden geçilmiyor zaten ve ne ilgi ne bişey. BerbatVermeyecem kuzum ben devamli gittigim icin doktor almiyor disardan gelen hastalardan aliyormus galiba
Ayy cnm onlar her yerdeler mübarek iyice alıştılar ulkemize nolacakO zaman iyiymis. Bizim burda kadın dogumu görsen Suriyelilerden geçilmiyor zaten ve ne ilgi ne bişey. Berbat
Aynen canım . Yarın kontrolüm var inşaallah iyidir bebisimAyy cnm onlar her yerdeler mübarek iyice alıştılar ulkemize nolacak
Canımmm. İyiyim çok şükür . Prenses geriden geriden takip ediyor hala günlerini
Bende iyiyim cnm cok sukur kizlarla uğraşıyorum küçük okula gitti gideli heo hastalanıyor geçen hafta ben giriptim sukur yeni yeni düzeldimCanımmm. İyiyim çok şükür . Prenses geriden geriden takip ediyor hala günlerinisen nasılsın napiyosun. Herhangi bi sıkıntı yoktur umarım
Ya yok ne az kalması daha 31. HaftadayimBende iyiyim cnm cok sukur kizlarla uğraşıyorum küçük okula gitti gideli heo hastalanıyor geçen hafta ben giriptim sukur yeni yeni düzeldim
Prenses hanimin yavaş yavaş büyümeyi tercih ediyor demekkisağlıklı olsunda yavas büyüsün
Hayirla sağlıkla kucaklarimiza alalim yavrularimizi inşallah
Ya senin cok az kalmis prensese kavuşmanaheycan yaklaşıyordur
Teşekkürler canımYa yok ne az kalması daha 31. Haftadayimçok geçmiş olsun canım. Ben de okula git gel nasıl geçiyor zaman bilmiyorum. Sen en son ne zaman gittin doktora. Bi sıkıntı yok değil mi
Ya geçen hafta zaten burun etlerim şişti anlatamam o nasıl bir şeydi . Doktor dedi çok kotu olmuş. İlac yazdı zor bela geçti. Hiç nefes alamıyordum. Şimdi iyiyim şükür. Bu ayın sonuna kadar gidebilirsem gidicem canım. İzin ne kadar doğumdan sonraya kalsa o kadar iyi.. valla sen ucuncu çocukla nasıl yorulursun . Ben buna bile korkuyorum nasıl yaparım diyeTeşekkürler canımaman dikkat et canim kendine grip hamilelikte çok zor oluyor
İzne ayrilmadin mi?
Ekim 16 gittim canim bu ayinda 16 giderim insllahşükür bir sikintimizi yok cnm hersey yolunda
Canim ben hem anne yani hemde buyuyen besik almistim buyuyen besik yatti kizim ama kullanilisli degildi anne yani besik guzel oluyor oda 6 aya kadar yatabiliyor sinrasinda oyun parki beşik alabilirisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?