Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuç mu? yine negatifAyy inşallah ağızın bal yesinnn.. Peki sende sonuç nedir?
Aynen canım.. Allahtan ümit kesilmez :)sonuç mu? yine negatifAllah istemeyince olmuyor işte...sağlık olsun ama
yine de yola devammmm :)
Öyle ümit kesilmez.Aynen canım.. Allahtan ümit kesilmez :)
tedavin hayırlı olsunKızlarr iğne tedavisine başladık gonal.f. Sizde ne var ne yok?
Merhaba arkadaşlar.
Ben 23 temmuz adet oldum ve 27 temmuz iğne tedavisine başladım (Menagon).
10 günlük tedaviyi 5 günde yaptırdım, çünkü yurt dışında oturduğum için, ve az zamanım vardı, geri gitmeliydim Hollandaya.
3 Ağustos çatlama iğnesi vuruldum..
Karnım çok kötü ağrıyor, bi ara mide bulantısı vardı ama karın ağrısı halen var ve halen adet olmadım!
Pazartesi kan testi yapıldı ve yine negatif çıktı, ama ne biliyim
Doktor demişti her ay düzenli adet olacaksın, yani 28 temmuz Son adet günüm, o günden itibaren sayılıyordu..
Normalde ben 1,5 ayda bir adet oluyordum, fakat bu nerdeyse 2 ay oluyor..
Yakın olsaydı giderdim doktora, ama malesef yurt dışında oturuyorum.
Bu konuda bilen biri varmı?
İnşallah allah hepimizin dualarını kabul eder!!!
adetin son gününden değil adetin ilk gününden itibaren sayılır bir sonraki adetin ilk gününe kadar
yani senin bugün 48. gün olmuş
zaten 1,5 ayda (yani yaklaşık 45 günde) adet oluyormuşun
daha 2 ay (60 gün) olmamış
bu arada adet oldun mu?
10 günlük tedaviyi 5 günde yaptırdığın için mi böyle oldu ki?
bence karın ağrısı ve mide bulantısı da ondan olmuş olabilir
kısa sürede fazla hormon yüklemesinden
adet döngünün kafası dönmüş olabilir :)
Aminnnn hepimizinnnnn :) sen nasılsın?tedavin hayırlı olsun
bol kaliteli yumoşlu olsun
kucağını doldursun inşallah :)
bence de kesinlikle görüşYok halen adet olmadım, ve gittikçe karnim daha çok agriyor, yarın türkiye deki doktoru arayacağım..
Bencede adam dozu çift yapınca hormonlarım iyice bozuldu...!
Bakalım ne diyecek.. Çünkü bu hiç normal birsey değil...
Doktorunla görüş hemen canımYok halen adet olmadım, ve gittikçe karnim daha çok agriyor, yarın türkiye deki doktoru arayacağım..
Bencede adam dozu çift yapınca hormonlarım iyice bozuldu...!
Bakalım ne diyecek.. Çünkü bu hiç normal birsey değil...
amin :)Aminnnn hepimizinnnnn :) sen nasılsın?
İyiyim sağol heyecanlanmadım bu konuda taş kesildim bişi hissetmiyorum.. Bir tek ümidim var :) 5 günden sonra belli olcak herşey.. Sen dr ye ne zaman gitcen?amin :)
ben iyiyim sağol 4-5 gün sonra adet bekliyorum
sen nasılsın heycanlandın mı ?
1 Tane doktor'a git canım beğenmiyorsan Değiştir fazlada değiştirmek iyi değil.. Nerede yaşıyorsun?Burdaki doktorlar zaten diyor, başka ülkede tedavi görünce, orda devam etmelisin... Çünkü adamın baştan dediği gibi bu tedavinin riski olabiliyor... Bende ondan korkuyorum...
Ev doktorum demişti karın ağrısı kalırsa kesinlikle jinekologa git.. Bakalım yarın ariyim önce, ama bende gerçekten çok stres yaptım, hergün düşündüm acaba hamilemiyim, bide gecikince dedim kesin hamileyim, idrar ve kan testi yaptım, ikiside negatif çıktı...