İğnelere başladım..bismillah

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.118
328
648
Bugun gonal f 300 merional 150 vuruldum bu süre içinde tavsiye edecginiz neler var bitkisel bişeler almıcam arı sutune devam ama

Problem beydi sizin. Ben de amh 0.93 bu ay Fsh 12 çıktı. Ben de gonal f 150 merional 150 kullanıyorum. Sizinki benimkine oranla epey fazla doz olarak. Hakkımızda hayırlısı

Amh dfarkiymis. Allah kucağınıza almayi nasip etsin. Benim yarin ilk kontrolüm var hakkımızda hayirlisi

Amh 6.48 hiç bir sorun yok sebebsiz infertilite gonalf 125 iki gün arayla 310 -380 -1136-2800 e 2 çıktı doktor ilacı keselim dedi 2 gündür kullanmiyorum ama bir gün arayla 3600 4800 e 2 çıktı benim yumoşları uyarıyor çabuk lucrin 20 vuruyorum 5 düştük cuma toplam var

26 27 tane yumoş var inslaah hepimizin tedavisi çok güzel gece bu yıl hamiş yılı olsun hepimiz için :KK200: :dua:

Bende bugün başladım ignelere gonal f 225 merional 75 ikiside göbekten

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun. Ben de endometriozis nedeniyle gebe kalamıyorum Eylülde tedavim başlayacak şimdilik yumurta kalitesi için dhea kullanıyorum. Arı sütü aldım ama işe yarıyor mu bir de nasıl kullanılıyor balla karıştırılıp mı?

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun. Ben de endometriozis nedeniyle gebe kalamıyorum Eylülde tedavim başlayacak şimdilik yumurta kalitesi için dhea kullanıyorum. Arı sütü aldım ama işe yarıyor mu bir de nasıl kullanılıyor balla karıştırılıp mı?
Ben ham halini kullanıyorum egricayır marka

Tedavin hayırlı olsun inşallah harika sonuçlar alırız 🙏Bende son iğnem olan çatlatma iğnesini yaptım 🙏 Cuma sabah OPU var 🤲🏻

Back
X