Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.16 amh ve endomeytrozisProblem beydi sizin. Ben de amh 0.93 bu ay Fsh 12 çıktı. Ben de gonal f 150 merional 150 kullanıyorum. Sizinki benimkine oranla epey fazla doz olarak. Hakkımızda hayırlısı
Amin inşaallah..kullandıgınız vitamin vs var mıAmh dfarkiymis. Allah kucağınıza almayi nasip etsin. Benim yarin ilk kontrolüm var hakkımızda hayirlisi
Hayırlı olsun Amh kaç çıktı sizin?Bende bugün başladım ignelere gonal f 225 merional 75 ikiside göbekten
İmom kullanıyorum şimdilik. İlk muayene bugün. Bana şans dileyinAmin inşaallah..kullandıgınız vitamin vs var mı
Bol şansİmom kullanıyorum şimdilik. İlk muayene bugün. Bana şans dileyin
Ben ham halini kullanıyorum egricayır markaMerhaba tedaviniz hayırlı olsun. Ben de endometriozis nedeniyle gebe kalamıyorum Eylülde tedavim başlayacak şimdilik yumurta kalitesi için dhea kullanıyorum. Arı sütü aldım ama işe yarıyor mu bir de nasıl kullanılıyor balla karıştırılıp mı?
Teşekkür ederim. 3 folukul gördü şimdilik. Cuma yeniden kontrol. Sizin ne zaman kontrolunuzBol şans
İlk kontrol cumartesiTeşekkür ederim. 3 folukul gördü şimdilik. Cuma yeniden kontrol. Sizin ne zaman kontrolunuz
Amh niz kaç follikul sayınızBenimde cumartesi kontrolüm
Adetin 2 günü 11 tane vardı amh 2.02 benimAmh niz kaç follikul sayınız