Aşılama İgneli aşılama da hangi igne ile yumurta buyuttunuz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım 900 ml var içinde insilün gibi sen doktor kaça getr vur diyosa öyle vuruyon 1300 tl iğnesi çok içinde ilaç baya kalır yada perşembe büyümezse doz artrr
Merhaba canm, benım yumurta sayısı fazla cıktı bugun, dozu artırdık, 75ten 87.5 oldu, cuma kontrol var yıne, umarım hepsı büyümez, iptal olacak bu gıdısle, bilmiyorum belki tüpe döner

Ay allah ımm ya hiç büyümez ya çok büyüt hakkında hayırlısı
İyice tuhaflastık buyusün mü büyümesin mi kafalar allak bullak oldu, bi arkadsım böyle asılama ıcın baslamıstı, tüp yaptılar suan gebe belkı benım de oyle olur.. Bakalım cuma netleşir

Yok canım 900 ml var içinde insilün gibi sen doktor kaça getr vur diyosa öyle vuruyon 1300 tl iğnesi çok içinde ilaç baya kalır yada perşembe büyümezse doz artrr

Canım 1400 lira ama bazı doktorlar rapor çıkartıyor benim olduğum hastanede çıkartılmıyormuş onu bir sor rapor olursa 300 liraya alıyorsun aşağı yukarı, şu an 11mm dedi
Benim iki aydir büyüyordu femara ile ama bu ay 13 de kaldi. Arada olabilir dedi doktor adet olunca ikinci gun kontrol sonra igne baslicaz dedi bakalim nasil olacak. Raporu sordum evet nufus kayit örneğini getirmen yeter dediler bakalim insallah raporla alirim baya yuksek cunku bin tl bile çok suan rabbim emeklerimizi bos cikartmasin inşallah burdan guzel haberlerinizi bekliyorum
Merhaba canm, benım yumurta sayısı fazla cıktı bugun, dozu artırdık, 75ten 87.5 oldu, cuma kontrol var yıne, umarım hepsı büyümez, iptal olacak bu gıdısle, bilmiyorum belki tüpe döner

İyice tuhaflastık buyusün mü büyümesin mi kafalar allak bullak oldu, bi arkadsım böyle asılama ıcın baslamıstı, tüp yaptılar suan gebe belkı benım de oyle olur.. Bakalım cuma netleşir
benim iki kere buyumustu ilkinde coklu gebelik olur diye iptal etti ikincisindede cok buyudu dedi hadi bu sefer deneyelim denedik sonuc maalesef negatifti ucuncusunde ilaci piyasadan kaldirmislar Baska igne denedik 25 gune yakin buyumedi ve suan regl bile olmadim
Tedaviyi iptal etmenizi onermem eger ikiz istiyorsaniz

Benim de geçen ay büyümüştü ama bu ay 11 de kaldılar, bir de pco var bende ve hepsi birden büyümeye çalışıyor sanki adamakıllı 1 tane büyüdü de diğerleri de kendi kafasına büyümeye çalışıyor bu yumurtalara sinir oluyorum

Benım İlk asılamada tek yumurta vardı, tuttu ama 9 haftalık dusuk yaptım.. Bu sefer yumurta sayısı fazla gıbı, dozu artırdık bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…