- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Bana cumartesi direk gonal f 900 50 lilik ile başladı yarın 5.yi vurcam perşembe kontrolFemara istenilen boyuta ulaşmayınca aşılamayı igne ile deneyelim dedi doktorum, siz hangi igneyi hangi doz da kullandiniz sonucu ne oldu?
İnşallah büyür, suan kac mm olmus igneye baslatti. Birde ne kadar odediz igneye?Ben bugün gittim doktora, 5 gün femara kullandım büyümemişti, doktor gonalf yazdı 37.5 kullanacağım 4 gün ve cumartesi kontrole gideceğim umarım büyür
Ne güzelBana cumartesi direk gonal f 900 50 lilik ile başladı yarın 5.yi vurcam perşembe kontrol
Yok canım 900 ml var içinde insilün gibi sen doktor kaça getr vur diyosa öyle vuruyon 1300 tl iğnesi çok içinde ilaç baya kalır yada perşembe büyümezse doz artrrNe güzelpeki ne kadara aldiniz iğneyi kac tane var icinde 5 mi
Canım 1400 lira ama bazı doktorlar rapor çıkartıyor benim olduğum hastanede çıkartılmıyormuş onu bir sor rapor olursa 300 liraya alıyorsun aşağı yukarı, şu an 11mm dediİnşallah büyür, suan kac mm olmus igneye baslatti. Birde ne kadar odediz igneye?
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınCanım 1400 lira ama bazı doktorlar rapor çıkartıyor benim olduğum hastanede çıkartılmıyormuş onu bir sor rapor olursa 300 liraya alıyorsun aşağı yukarı, şu an 11mm dedi
Kaç iğne de 11 mm olmuş ki kaçlık vurdunzCanım 1400 lira ama bazı doktorlar rapor çıkartıyor benim olduğum hastanede çıkartılmıyormuş onu bir sor rapor olursa 300 liraya alıyorsun aşağı yukarı, şu an 11mm dedi
Merhaba canm, benım yumurta sayısı fazla cıktı bugun, dozu artırdık, 75ten 87.5 oldu, cuma kontrol var yıne, umarım hepsı büyümez, iptal olacak bu gıdısle, bilmiyorum belki tüpe dönerYok canım 900 ml var içinde insilün gibi sen doktor kaça getr vur diyosa öyle vuruyon 1300 tl iğnesi çok içinde ilaç baya kalır yada perşembe büyümezse doz artrr
Ay allah ımm ya hiç büyümez ya çok büyüt hakkında hayırlısıMerhaba canm, benım yumurta sayısı fazla cıktı bugun, dozu artırdık, 75ten 87.5 oldu, cuma kontrol var yıne, umarım hepsı büyümez, iptal olacak bu gıdısle, bilmiyorum belki tüpe döner
İyice tuhaflastıkAy allah ımm ya hiç büyümez ya çok büyüt hakkında hayırlısı
Sadece 5 günlük femara ile anca bu kadar büyüdü, daha bugün vurmaya başladımKaç iğne de 11 mm olmuş ki kaçlık vurdunz
Yok canım 900 ml var içinde insilün gibi sen doktor kaça getr vur diyosa öyle vuruyon 1300 tl iğnesi çok içinde ilaç baya kalır yada perşembe büyümezse doz artrr
Benim iki aydir büyüyordu femara ile ama bu ay 13 de kaldi. Arada olabilir dedi doktor adet olunca ikinci gun kontrol sonra igne baslicaz dedi bakalim nasil olacak. Raporu sordum evet nufus kayit örneğini getirmen yeter dediler bakalim insallah raporla alirim baya yuksek cunku bin tl bile çok suanCanım 1400 lira ama bazı doktorlar rapor çıkartıyor benim olduğum hastanede çıkartılmıyormuş onu bir sor rapor olursa 300 liraya alıyorsun aşağı yukarı, şu an 11mm dedi
Merhaba canm, benım yumurta sayısı fazla cıktı bugun, dozu artırdık, 75ten 87.5 oldu, cuma kontrol var yıne, umarım hepsı büyümez, iptal olacak bu gıdısle, bilmiyorum belki tüpe döner
benim iki kere buyumustu ilkinde coklu gebelik olur diye iptal etti ikincisindede cok buyudu dedi hadi bu sefer deneyelim denedik sonuc maalesef negatifti ucuncusunde ilaci piyasadan kaldirmislar Baska igne denedik 25 gune yakin buyumedi ve suan regl bile olmadimİyice tuhaflastıkbuyusün mü büyümesin mi kafalar allak bullak oldu, bi arkadsım böyle asılama ıcın baslamıstı, tüp yaptılar suan gebe belkı benım de oyle olur.. Bakalım cuma netleşir
Benim de geçen ay büyümüştü ama bu ay 11 de kaldılar, bir de pco var bende ve hepsi birden büyümeye çalışıyor sanki adamakıllı 1 tane büyüdü de diğerleri de kendi kafasına büyümeye çalışıyorBenim iki aydir büyüyordu femara ile ama bu ay 13 de kaldi. Arada olabilir dedi doktor adet olunca ikinci gun kontrol sonra igne baslicaz dedi bakalim nasil olacak. Raporu sordum evet nufus kayit örneğini getirmen yeter dediler bakalim insallah raporla alirim baya yuksek cunku bin tl bile çok suanrabbim emeklerimizi bos cikartmasin inşallah burdan guzel haberlerinizi bekliyorum
Benım İlk asılamada tek yumurta vardı, tuttu ama 9 haftalık dusuk yaptım.. Bu sefer yumurta sayısı fazla gıbı, dozu artırdık bakalım ne olcakbenim iki kere buyumustu ilkinde coklu gebelik olur diye iptal etti ikincisindede cok buyudu dedi hadi bu sefer deneyelim denedik sonuc maalesef negatifti ucuncusunde ilaci piyasadan kaldirmislar Baska igne denedik 25 gune yakin buyumedi ve suan regl bile olmadim
Tedaviyi iptal etmenizi onermem eger ikiz istiyorsaniz
Ya harika insallah bu seferde tutar bu kacinci denemen pekiBenım İlk asılamada tek yumurta vardı, tuttu ama 9 haftalık dusuk yaptım.. Bu sefer yumurta sayısı fazla gıbı, dozu artırdık bakalım ne olcak
2. Deneme cnm, doktorum tüp bebek yapmak ıstemıyor, ilk aşılama tutunca yine tutar diyor.. Yanı ınsallahh tutarYa harika insallah bu seferde tutar bu kacinci denemen pekibenim hic tutmadi gerci bir kez denedim ama
2. Deneme cnm, doktorum tüp bebek yapmak ıstemıyor, ilk aşılama tutunca yine tutar diyor.. Yanı ınsallahh tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?