- 12 Nisan 2019
- 24.208
- 38.422
- 598
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
İlkinde de gonalf 450, bunda da gonalf 450.. Ama bugun dozu artırdık, Gonalf300 alıcam yarın.. İnsallahh teke de razıyımInsallah tutar bu defadaben ikiz cok istiyordum o yuzden iptal ettigim icin pismanim peki Hangi igneyi denedin aceba
Ayy insallah olur ya hayirlisiylaİlkinde de gonalf 450, bunda da gonalf 450.. Ama bugun dozu artırdık, Gonalf300 alıcam yarın.. İnsallahh teke de razıyım
Aklıma hep sey gelıyor Hanı tup bebekte 2 koyuyorlar 3 cıkıyor..benımde asılama da öyle bişey olur mu kiAyy insallah olur ya hayirlisiylaYani olsunda tek bir ikiz farketmez
Ayy insallah biri surpriz yumurta olurAklıma hep sey gelıyor Hanı tup bebekte 2 koyuyorlar 3 cıkıyor..benımde asılama da öyle bişey olur mu kiüçüz dogururken çatladı derler belkı
Harika olur, dukkanı kapatırım sonsuza kadarAyy insallah biri surpriz yumurta olurnasil guzel olur ajjajaja catlama ama ucuz dogsun ya instada birini takip ediyorum 3uz kizlari oldu icim gidiyor harika
Hayırla olsun ve tutsun canımİyice tuhaflastıkbuyusün mü büyümesin mi kafalar allak bullak oldu, bi arkadsım böyle asılama ıcın baslamıstı, tüp yaptılar suan gebe belkı benım de oyle olur.. Bakalım cuma netleşir
Yinede iyi büyümüşSadece 5 günlük femara ile anca bu kadar büyüdü, daha bugün vurmaya başladım
Bir tasla 3 kus nasip olsun insallahHarika olur, dukkanı kapatırım sonsuza kadar
Hayırlısı inş rapor çıkartrsnBenim iki aydir büyüyordu femara ile ama bu ay 13 de kaldi. Arada olabilir dedi doktor adet olunca ikinci gun kontrol sonra igne baslicaz dedi bakalim nasil olacak. Raporu sordum evet nufus kayit örneğini getirmen yeter dediler bakalim insallah raporla alirim baya yuksek cunku bin tl bile çok suanrabbim emeklerimizi bos cikartmasin inşallah burdan guzel haberlerinizi bekliyorum
Hayırla olsun ve tutsun canım
Aminn kızlar insallahBir tasla 3 kus nasip olsun insallah
Guzel haberlerini bekliyorum
Gonalf ile mi gebelik sağladınızBen bugün gittim doktora, 5 gün femara kullandım büyümemişti, doktor gonalf yazdı 37.5 kullanacağım 4 gün ve cumartesi kontrole gideceğim umarım büyür
EvetGonalf ile mi gebelik sağladınız
Günlük kaç mg vuruldunuz acaba :)
37.5 vurulmuştum canımGünlük kaç mg vuruldunuz acaba :)
Ya bende şuan okadar vuruluyorum kaç gün kullanımda yumurtanız ne boyuttayken çatlatma iğnesi vuruldunuz çok soru sordum hakkınızı helal edin37.5 vurulmuştum canım
Canım helal olsun, ben çok zayıfım 1.73 boy, 48 kilo, ilk kullandığımda 75 vuruldum ve aşırı yumurta gelişti ohss oldum. Sonra 50 vuruldum hiç yumurta gelişmedi. Daha sonra doktor 37.5 vuralım gerekiyorsa 30 gün vuralım illa ki gelişir dedi, adetin 2. Gününden itibaren 5 gün femara içtim ve gelişmeyeceğini bile bile içirdi doktor yumurtalıkların uyarılsın dedi sonra adetin 7. Gününden 12. Gününe kadar da 37.5 vuruldum ve ilk defa 2 yumurta gelişti. 14. Gün de aşılama yapıldıYa bende şuan okadar vuruluyorum kaç gün kullanımda yumurtanız ne boyuttayken çatlatma iğnesi vuruldunuz çok soru sordum hakkınızı helal edin
Teşekkür ederim geri dönüş için sağlıcakla kucağına al inşallahCanım helal olsun, ben çok zayıfım 1.73 boy, 48 kilo, ilk kullandığımda 75 vuruldum ve aşırı yumurta gelişti ohss oldum. Sonra 50 vuruldum hiç yumurta gelişmedi. Daha sonra doktor 37.5 vuralım gerekiyorsa 30 gün vuralım illa ki gelişir dedi, adetin 2. Gününden itibaren 5 gün femara içtim ve gelişmeyeceğini bile bile içirdi doktor yumurtalıkların uyarılsın dedi sonra adetin 7. Gününden 12. Gününe kadar da 37.5 vuruldum ve ilk defa 2 yumurta gelişti. 14. Gün de aşılama yapıldı
Amin canım inşallah, her zaman sorabilirsinTeşekkür ederim geri dönüş için sağlıcakla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?