• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli epilasyon formuna giremiyorum

Cennet571

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
60
1
98
Arkadaşlar dün akşamdan beri iğneli epilasyon formuna giremiyorum bütün formlar açılıyor sadece o form açılmıyor sizlerde de mi öyle oluyor yardım edin lütfen açıldı gibi oluyor tekrar ana sayfaya geliyor neden acaba

ben de dün bir derdim var bölümüne giremiyodum tıklayınca indirme işlemi görünüyodu sayfa açılmıyodu

Ben hala giremiyorum bir bilginiz var mı orayı hergün takip ederim ama açılmıyor :( ne yapmam gerekiyor bir bilginiz var mı sizde epilasyon formu açılıyor mu

Ben hala giremiyorum bir bilginiz var mı orayı hergün takip ederim ama açılmıyor :( ne yapmam gerekiyor bir bilginiz var mı sizde epilasyon formu açılıyor mu

bilmiyorum ki yöneticiye mesaj at istersen
bence akşama filan düzelir seninki de

Arkadaşlar dün akşamdan beri iğneli epilasyon formuna giremiyorum bütün formlar açılıyor sadece o form açılmıyor sizlerde de mi öyle oluyor yardım edin lütfen açıldı gibi oluyor tekrar ana sayfaya geliyor neden acaba

lazer yaptırsana canım ıgnelı cok eskı yontem

İğneli epilasyon çok eski bir yöntem ama güvenilir bir yöntem lazeri yüz bölgesine önermiyorlar çoğaltıyor ve olmayan yerlerden kıl çıkartıyormuş vücut için lazeri tavsiye ediyorlar canım

Ay Allah senin iyiliğini versin. Bende korkuyorsun ve formuna giremiyorsun anladım. :1:

İğneli hakkında bir bilgim yok ama lazeri önerebilirim.

Teşekkür ederim canım tavsiyen için ama ben forma giremiyorum bir sorun var herhalde anlamadım ne yapsam acaba bazı arkadaşlar giriyor diyor ama ben hala giremiyorum siz girebiliyor musunuz iğneli epilasyon formuna

Back
X