İğneli saldırıya uğradım resmen!!!

zillikedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
1.575
3.089
133
merhabalar
Geçtiğimiz cumartesi bir poliklinikte lazer kontrolüne gittim. Yarım saat beklemem gerektiği söylenildi beklerken bir doktor bilgi vermek istediğini söyledi. Burun dolgusu filan anlatıyordu kendileri. Benim burnunla bir sorunum yoktu. Kendisi israfla foto çekip bakın burası söyle olur filan dedi. Bende beni rahatsız etmiyor ama foto üzerinden bir programla gösterirseniz olucak değişimi bakarım dedim. Ben öyle bir program kullanıyordum ama gelin gösteriyim size dedi. Bi çırpıda bunuma iğneleri ardı sıra yaptı. Şok oldum. Ben size olmak istiyorum demedim neye göre böyle bişey yapıyorsunuz dedim. Ayağa kalktım midem bulandı başım döndü. Yatın yok iyi olucak filan derken önüme aslında operasyon yapılmadan önce imzalatılan kağıdı getirdiler. İmzalamıyorum bunu operasyondan önce getirmeliydiniz dedim. Doktor nerde dedim başka bir operasyondaymış geldi iki resim çekti şimdi şiş inince güzel olucak filan dedi. Resmen rezalet bir haldeyken çıkmam için ödeme yapmamı söylediler senedi imzaladım çıktım.parası pulu umrumda değil. Hiç bir sorunu olmayan burnum resmen yamuk şuan. 1 hafta sonrasına kontrol var ben çok mutsuzum. Normalde böyle aptal bir duruma düşmem ama o gün sabah üzücü bir durum yaşamıştım.
Şimdi sürekli midem bulanıyor. Burnum acıyor Penisiline alerjim var .. sizce bu yüzden mi?
Bu işlem geri alınabilir mi
Polisimi gitmeliyim hastaneye mi bir akıl verin bana...

merhabalar
Geçtiğimiz cumartesi bir poliklinikte lazer kontrolüne gittim. Yarım saat beklemem gerektiği söylenildi beklerken bir doktor bilgi vermek istediğini söyledi. Burun dolgusu filan anlatıyordu kendileri. Benim burnunla bir sorunum yoktu. Kendisi israfla foto çekip bakın burası söyle olur filan dedi. Bende beni rahatsız etmiyor ama foto üzerinden bir programla gösterirseniz olucak değişimi bakarım dedim. Ben öyle bir program kullanıyordum ama gelin gösteriyim size dedi. Bi çırpıda bunuma iğneleri ardı sıra yaptı. Şok oldum. Ben size olmak istiyorum demedim neye göre böyle bişey yapıyorsunuz dedim. Ayağa kalktım midem bulandı başım döndü. Yatın yok iyi olucak filan derken önüme aslında operasyon yapılmadan önce imzalatılan kağıdı getirdiler. İmzalamıyorum bunu operasyondan önce getirmeliydiniz dedim. Doktor nerde dedim başka bir operasyondaymış geldi iki resim çekti şimdi şiş inince güzel olucak filan dedi. Resmen rezalet bir haldeyken çıkmam için ödeme yapmamı söylediler senedi imzaladım çıktım.parası pulu umrumda değil. Hiç bir sorunu olmayan burnum resmen yamuk şuan. 1 hafta sonrasına kontrol var ben çok mutsuzum. Normalde böyle aptal bir duruma düşmem ama o gün sabah üzücü bir durum yaşamıştım.
Şimdi sürekli midem bulanıyor. Burnum acıyor Penisiline alerjim var .. sizce bu yüzden mi?
Bu işlem geri alınabilir mi
Polisimi gitmeliyim hastaneye mi bir akıl verin bana...
Yok artık oha.. İlk defa duydum böyle bir şey.. Doktor olduğunu söyleyen o kişinin adını biliyorsanız hemen şikayette bulunun.. Önceki ve sonraki hallerini gösterin.. Bence cezasını çekmeli..

Yok artık oha.. İlk defa duydum böyle bir şey.. Doktor olduğunu söyleyen o kişinin adını biliyorsanız hemen şikayette bulunun.. Önceki ve sonraki hallerini gösterin.. Bence cezasını çekmeli..
Yaptığı işlemi ve kullandığı malmeyin yazdırıp imzasını aldım. Ama öğün orda ne diye polisi çağırmadım bilmiyorum. Midem bulantısı baş ağrısı çok kötü bi haldeydim.

Sana senin isteğin olmadan işlem yapılmış.
Hayır neden imzalıyorsun ki?
Resmen şok oldum bu nasıl bir doktor?
Neye göre böyle hareket etti?
Nasıl hemen burnunla ilgili işlem yaptı.
Ay resmen ben şok
Sadece para için öderim lanet olsun size dedim . Ama İnan'ını hiç iyi değildim ordan çıkarken

Yaptığı işlemi ve kullandığı malmeyin yazdırıp imzasını aldım. Ama öğün orda ne diye polisi çağırmadım bilmiyorum. Midem bulantısı baş ağrısı çok kötü bi haldeydim.
Direk savcılığa direk.. Sonuç iyi de olsa kötü de olsa rızanız olmadan size öyle bir müdahalede bulunamaz kimse..

Böyle bir işleme dair imza attınız mı?
Kesinlikle hastane sorumlusu müdürü neyse hemen gidin görüşün.
Şikayetlerinizi olayların nasıl geliştiğini anlatın.
Başınız felan da dönüyor.
Lütfen hemen hemen gidin görüşün.

Direk savcılığa direk.. Sonuç iyi de olsa kötü de olsa rızanız olmadan size öyle bir müdahalede bulunamaz kimse..
İspatlamak için yalnızca operasyon öncesi imzalatılan şeyi imzalamadım. Ama bu yeterli olur mu bilmiyorum

Gereken ve istediğim yapılmazsa soluğu savcılıkta alırım. Bu işin peşini bırakmam bu işlem için bir randevu önden bir test veya izin belgesi dair yok. Deyin.

Hastaneyi neden birbirine katmadin? Sorumlularini cagirtsaydin. Dilekce tutanak yazdirirdin. Polis bile cagirirdim ben kabul etmedigim islemi zorla yaptiriyorlar diye.

Durduk yere simdi neyin ödemesini yapacaksiniz boyle sacma sey mi olur?

Nerede yaptirdiysaniz ifşa edin gazetecilere. Haber yapsinlar. Ceza alsinlar. Gerekirse kapatilsin orasi. Asla susmayin bu duruma.

Şok oldum. Hemen şikayette bulunun. Ekşi sözlük yazarı tanıdığınız var mı, bunu rezalet başlığı olarak açsın ciddi bir skandal var ortada. Insanlar gitmesin bu yere. Kamuoyu oluşunca para konusunda da geri adım atarlar belki.

Gereken ve istediğim yapılmazsa soluğu savcılıkta alırım. Bu işin peşini bırakmam bu işlem için bir randevu önden bir test veya izin belgesi dair yok. Deyin.
Yarın polikliniğe gidip dolguları aldırabilecek miyim diye sormak istiyorum memnun kalmazsanız eritip alabiliriz demişti
Yoksa direk savcılığa mı gidiyim bilmiyorum.

İspatlamak için yalnızca operasyon öncesi imzalatılan şeyi imzalamadım. Ama bu yeterli olur mu bilmiyorum
İfşa edin hakkaten.. Haber kanallarına gazetelere verin.. İnternette yayın.. Ve mutlaka şikayet olın.. Bize de söyleyin neresi orası..? Bilelim..

Hastaneyi neden birbirine katmadin? Sorumlularini cagirtsaydin. Dilekce tutanak yazdirirdin. Polis bile cagirirdim ben kabul etmedigim islemi zorla yaptiriyorlar diye.

Durduk yere simdi neyin ödemesini yapacaksiniz boyle sacma sey mi olur?

Nerede yaptirdiysaniz ifşa edin gazetecilere. Haber yapsinlar. Ceza alsinlar. Gerekirse kapatilsin orasi. Asla susmayin bu duruma.
Cidden öyle şok oldum mide agrısı baş agrısı ne yaşadım bilmiyorum cidden. Gelince uyumuş kalmışım bugünde sonuç rezalet.

O imzaladığınız şey izin kağıdı.İşlemin bilginiz ve onayınızın dahilinde yapıldığını ispatlıyor.

Şikayet etseniz de sonuç çıkmaz.

Ben anlamadım.Deli mi bu doktor?Bir de o burnunuzu dezenfekte ederken, iğneyi hazırlarken niye müdahale etmediniz?

Yaptığı muhtemelen dolgu maddesidir.İlacı var onun.İsterseniz uygularlar erir ya da 1 yıla kendi erir.

Acıması doğal ama başdönmesi falan psikolojik olabilir.

Ya bu neyin kafasi ticarethanemi orasi saglik kurumumu ne demek burun operasyonu .
Hem burunla olgili bir derdiniz olsa bile bakal dukani gibi gelmisken yapalim denilmezki on haziligi belirli bir gune randevusu olur valla sastim kaldim.
Baska bir doktora gidin mideniz bulaniyormus bana anlattigibizbyer hic guvenilir gelmedi daha gecenlerde dudagini kaybetmek uzere olan bir hemsireyi izledik.
Sok oldum yani anlatilanlara

Back
X