İğneli saldırıya uğradım resmen!!!

yok artık ya hadi soktu iğneyi diyelim normalde kıpırdanmaz imzalar falan atılmasaymış bağırsaydınız pek inanamadım açıkcası

Ne yanı boylemı gelıstır hersey sızı zorla mı bu opr. soktular :oha:

Arkadaşım da burun dolgusu yaptırdı. Yarım saat sürdü işlem ve çok acı vericiydi. İşlem bittikten sonra kız çok fena oldu, başı dönmeye başladı ve burnu da iyi görünmüyordu. Doktor 1 hafta sonra dolgunun oturacağını söyledi. Hakikaten 1 hafta sonra birden burnu güzelleşti, 1 sabah uyandığında burnu kalkık durmaya başlamıştı. Madem işlem yapıldı biraz bekleseniz mi? Bir de yarım saatlik ve acı verici bir işlem nasıl izniniz olmadan yapıldı? Neden kalkıp gitmediniz ki? Basiret bağlanması dedikleri bu olsa gerek. İstese de insan karşı koyamıyor ya bazen, öyle oldu sanırım.

Çok saçma değil mi anlattıklarınız sadece bilgisayardan burnunuzu nasıl olacağına bakmak için çağırıyor ve bir çırpıda siz farketmeden göz açıp kapayıncaya kadar nasıl iğne yapabiliyor burnunuza anlamadım adam iğneyi cebinde mi taşıyor da hemen çıkarıp yapıyor? iğne hazırlarken ne yapıyorsunuz istemiyorum diyemediniz mi hem senet imzalatmak da nesi? çok saçma gerçekten.

Arkadaşım da burun dolgusu yaptırdı. Yarım saat sürdü işlem ve çok acı vericiydi. İşlem bittikten sonra kız çok fena oldu, başı dönmeye başladı ve burnu da iyi görünmüyordu. Doktor 1 hafta sonra dolgunun oturacağını söyledi. Hakikaten 1 hafta sonra birden burnu güzelleşti, 1 sabah uyandığında burnu kalkık durmaya başlamıştı. Madem işlem yapıldı biraz bekleseniz mi? Bir de yarım saatlik ve acı verici bir işlem nasıl izniniz olmadan yapıldı? Neden kalkıp gitmediniz ki? Basiret bağlanması dedikleri bu olsa gerek. İstese de insan karşı koyamıyor ya bazen, öyle oldu sanırım.
Nerde yaptırdı :D

Bugün yapılan işlemi ve kullanılan maddeyi uzman bir doktora gidip danıştım. Şükürler olsun ki dolgu maddesi iyi imiş ve eritiyebiliyormuş işlemden sonra 1 ay içinde eski haline kavuşulabiliniyormuş. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Malesef işlemi yaparken hastayı düşünmeyen işlem yapmak Gaye'si dışında hiç bir amacı olmayan insanlara denk gelmişim. Şuan hala şiş ama geri dönüşünün olması beni inanılmaz mutlu etti. İşlem yaptırmak için beklememİz ve burnumun inmesi gerekiyormuş.
Yapılan işlemin alel acele olması durumunun sık sık yaşandığını insanların Çan'ının hiçe sayıldığını söyledi. İşlem öncesi prosedür olarak bişey imzalatmak zorunda değillerimis. Benim ispatlayabileceğim bir durum yok malesef.kendi aptallığıma pişmanlığıma üzülmekten başka.
Doktor yapılan işlemin bir tarafın diğer tarafa göre daha az dolgulu olduğunu söyledi. İstenirse şişlik indikten sonra ek yapılabilirmiş. Ben zaten tamamen eritip kurtulmak istiyorum. Eritmek çok kolay bir işlem dedi.Burnumda bomba taşıyor gibi hissediyorum. Bununla asla uzun süre yaşayamam. Kabullenemiyorum.
Bu tür işlemleri tam donanımlı bir hastanede olmalı. Ama insanız aldanıyoruz. Ben bir poliklinikte oldum. İşlemi yapan doktor ama bu durumda dahi sıkıntı yaşadım.
Size tavsiyem asla biran boşluğunuzdan faydalanmalarına izin vermeyin.

Yukarıda da bir arkadas yazmış insanın basireti bağlanıyor demek ki Herkesin başına çok ani şeyler gelebilir ve öyle kalakalırız
Sonra da keşke şunu yapsaydim vs. Deriz

Back
X