İğrenç bir aldatma hikayesi

Tabi ki affetmek barışmak gibi bir şey mümkün değil. O artık benim sevip aşık olduğum adam değil. Onu artık istemem, bakarken iğrenirim , tiksinirim, ömrüm boyunca da kapanmaz bu yaşadıklarım. Artık yoluma onsuz devam edeceğim bundan eminim ve kararlıyım ama içinde bulunduğum ruh durumu neden diye malesefsorguluyor hala. Hemen hazmedilmiyor bunca şey .Ev ve araba benim üstüme,onun adına olan bir kredi var ,onu paylaşalım diyor . Gerekirse dava süreci uzun olsun , yıpratıcı olsun ama ben o krediyi ödemeyeceğim, onu bu haltları yemeden düşünecekti. 1 yıldır cocuğumun rızkını kadınla yerken düşündü mü bu krediyi nasıl ödeyeceğim diye . Otel odalarında metresiyle para yemeye benzemez bu işler. 1 yıldır iki kuruş para getirirdi,bense onun 2, 3 katı maaş alırdım.senin maaşın neden bu kadar düştü derdim, performanslarımı tutturamıyorum o yüzden kuru maaş alıyorum derdi. Şimdi anlıyorum ki benden para kaçırıyormuş. O metresiyle para yerken ben evi tek başıma geçindiriyormuşum. Ben bu adamla neden anlaşmaya varayım? Benim yaşadığım şeylerin yanında ev , araba nedir ki ,bunlar mı hafifletecek acımı, bunlar mı geri getirecek insanlara olan güvenimi inancımı. Maddi manevi tazminat da talep ettik, boşanma davalarımız sonuçlanınca sevgilisine de tazminat davası açacağım. Aldatacak kadar cesur olan insan bunlara da katlanacak.

Kadının kocasıyla irtibat halindeydik. Avukatım ses kaydını onlara vermememi istedi. Ben de adama istersen davanda şahit olurum, WhatsApp kayıtlarını, fotografları , bütün delilleri paylaşırım ama ses kaydını veremeyeceğim kendi davamızda kullanacağız, avukatım öyle istedi dedim o da o günden sonra hiç aramadı. Belki bana karşı da güveni sarsıldı ama ben hiçbir şeyden haberi olmayan bir adamı uyandırdım, eline fotograf, mesajlar verdim daha ne yapabilirim 😔 bütün iyi niyetimle yardımcı oldum, e bende kendi davamı düşünmek durumundayım.

Bazen inş. Evlenirler diyorum. Herhalde onlara verilecek en büyük ceza bu olur. İkisi de layığını bulmuş olur . sadece onlara değil zalimden yana olan herkese en büyük ders olur. Kaynanam da o büyük büyük konuşmalarını kocasının altından alıp oğluna gelin yaptığı kadınla bir güzel yutmuş olur. Ben görmek istiyorum ama bana görmek nasip olsun ya da olmasın Allah'ın adaleti şaşmaz bunu düşününce içim o kadar ferahlıyor ki . İnanıyorum artık bu kadar haksızlık, kötülük yapan , pislik insanlar eninde sonunda ödeyecekler bedelini , bir gün bir vesileyle çıkacak karşılarına yaptıkları bılıyorum
Sonuna kadar gidin asla pes etmeyin. Herkes ettiğini çekmeli.
 
Avukatınız haklı. O kadınla görüşüyor mutlala. Evi kaptırma diyecek kadar arsız olan kadın şimdi de araba madem onda kalacak yarısını ödesin madem diye gazlıyordur. Küçücük çocuğun rızkını otel odalarında evli adamlarla yiyen pislikten herşey beklenir. Kocanız denecek insan müsvettesine zaten söylenecek hiç bir şey yok. Dediğiniz gibi keşke evlenseler ikisi de birbirinden karakter yoksunu. Çok uyumlular. Ana sizi çok takdir ettim gerçekten çok güçlüsünüz inşallah hep böyle kalırsınız. Allah yardımcınız olsun.
 
Konu sahibi nasılsın?


Kızlar bugün boşandım. Ev, araba bende kaldı, krediyi ödeyecek durumum yok diye diretince kredinin yarısı sayılmaz ama bir an önce bitsin diye 20 bin lira da para vereceğim şeklinde anlaştık . Çekişmeliyle onu süründürmek istediğimden emindim ama benim de yıllarım heba olacaktı, değer miydi bu adam için.

Kadının kocasına mesaj attım , ne yaptınız merak ettim diye. Geri dönüp aradı, çekişmeliye dönse çok uzayacaktı, bir an önce kurtulmak istedim bu kadından, evi yarı yarıya paylaştık, geçen hafta anlaşmalı olarak boşandık dedi. Siz barışmış olabilirsiniz diye seni aramadım dedi. Kadın son ana kadar ayrılmayalım , affet diye yalvarmış. Benimki hiç affet barışalım demedi , yanındakinin akıl vermesinden sanırım. Kocasına bunları yapan bana neler yapmaz demiyor da hala o kadına tutulmuş gidiyor . Belki o yanındaki tekmeyi basınca bir gün pişman olacaktır , ama bu kapı artık ona kapandı.

Daha iyiyim, iç huzuruma tam olarak kavuşmuş olmasam da biraz olsun rahatlamış, sırtımdaki kamburdan kurtulmuş hissediyorum ama ahım hiç değişmiyor. Bana yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler, eğer azıcık adalet varsa bu ahlaksızların yaptığı yanlarına kalmasın. Çok ağır şeyler yaşadım , ancak televizyonlarda hayretle izleyebileceğim şeyler benim başıma geldi .
Doktor terapime devam ediyorum, hafif bir ilaç kullandırıyor ve kitap önerilerinde bulunuyor. Kendinizi onu ihmal mi ettim, ilgilenmedim mi diye suçlamayın. Bu bir karakter meselesi, siz dört dörtlük de olsaydınız sizi aldatacaktı. Onun bahaneleriyle kendinize yüklenmeyin dedi. İlk kez sizin mi başınıza geliyor, erafınızdakileri düşünün dedi , etrafımda , ailemde , arkadaşlarımda düşünebileceğim hiçbir örnek bulamadım hele ki böyle ağır bir şekilde .Neden ben demeyin, cevabını bulamazsınız dedi . Belki de bu benim sınavımdı, Allahım herkesi bir şekilde sınıyor, beni de hayırsız bir kocayla sınadı . Arkadaşlarım hiç yalnız bırakmıyor, ailem sürekli destek oluyor. Onlarla , oğlumla zamanımı geçiriyorum,işe gidip geliyorum, Allah'a sığınıyor, bol bol dua ediyorum,kitap okuyorum, İstemeyerek yogaya gidiyorum, doktorum şu an hiçbir şeyden zevk almayacaksın, ama zevk almasan da lütfen yap dedi. Yaşadığım sürece tıp dilinde yas süreci deniyormuş . Şok- inkar - depresyon - çıkış diye aşamaları varmış. Ben şu an depresyon aşamasındaymışım. Yani atlatmaya çok az kalmış. Bu şekilde anlatıyor doktor . Ruhsal durumum karmakarışık . Bir gün ohh bu pisliklerden kurtuldum, beni kandıramadılar ya her şeyi çarşaf çarşaf ortaya döktüm ya deyip kendimi mutlu güçlü hissederken diğer gün hala nasıl yaptın bunu, nasıl kıydın 8 yılımıza , nasıl bu kadar profesyonel yalanlar söyledin diyorum. Ama doktorumun söylediğine göre tüm bunlar normalmiş. Sağlam kafayla duygusallığı bırakıp mantık çerçevesinde düşündüğümde bi insan karısını 1 yıldır kandıracak şekilde nasıl böyle senaryolar yapar, yalanlar söyler diyorum,hala ağzım açık kalıyor. Ya gerçekten çok iyi oyuncu ya da asıl o şizofren olmalı . Hatırladıkça tiksiniyorum, oğluma mutlu bir aile ortamı sağlayamadım diye üzülüyordum ya zamanında bu zihniyetteki adam oğluma ne verebilir, ne kazandırabilir ,onur ,ahlak , haysiyet gibi değerleri mi öğrenecekti babasından ! Haftasonları 1, 2 saat gezdirmeye çıkarıyor, yalnızca bu kadar.

Rehberimden onu, kadını, kayınvalidemi ve sık görüştüğüm teyzelerini sildim. Bu şekilde ne onlar benden haberdar oluyor ne ben onlardan.
Şirkette söylentiler yayılmış , müdürü istifaya zorlamış, o da benim söylediğimi düşünüyor ama istifa etmedi , hala orda çalışıyor , neden ne oldu bilmiyorum çok bilmek , ilgilenmekte ıstemıyorum. Böyle şeyler gizli kalır mıydı keşke onu düşünseydi...

Bundan sonrası için bol bol oğlumla zaman geçirmek, ruhumu iyileştirmek ,eskisi gibi hayattan zevk alabilmek istiyorum. İnsanlara karşı kaybettiğim güven duygumu yeniden kazanmak, dünyanın kötü bir yer olmadığına , iyi insanların da olduğuna ,iyi insanların kazandığına ,kötü insanların kendi pisliklerinde yok olduğuna inanmak, Allah'ın adaletinin şaşmayacağını görmek istiyorum.
 
Bence çok iyi yapmışsınız kendiniz için bir an önce bitirmekle ki karlı cikmissiniz herseye rağmen .bundan sonraki hayatınız çoook güzel olur inşallah evladinizla huzurlu bir ömür dilerim size :)) yanlız anlamadigim birsey var bunlar sevgili ise şu an kadın nasıl kocasına yalvarabiliyor? Bu ne değişik bir kadın böyle Allah herkese ahlak ve akıl fikir versin
 
Yaşadığın şey o kadar ağır ki, gerçekten sana ve acına en önemlisi bu duruşuna büyük saygı duyuyorum.

Fakat böyle sonuçlanan evliliklerin çok iyi gittiğine inanmıyorum ben, yani ya bişeyler bitmiştir bi tarafta yada sıkıntılar vardır. Ama bu kimseye aldatma hakkını ve karşındaki insanı böyle iğrenç bi şekilde kandırma hakkını vermiyor. Madem gönlün kaydı, eşine olan sevgin bitti evet bitebilir evet başkasına aşık olabilirsin,ama kandıramazsın. O zaman bitir evliliğini bak yoluna. Ne hakkın var bunları yaşatmaya ya.

Ben onların kötü şeyler yaşıcağını ve pişman olucaklarını falanda düşünmüyorum demekki gerçekten bişiler varki gözleri bu kadar kararmış ve bu riskleri almışlar diyorum. Yanlış anlaşılmasın iyi yapmışlar demiyorım asla.

Ama sen o kadar mutlu olll kiii ve seni gerçekten sevecek bir adamla ol inşallah. Canımmm bütün kalbimle diliyorum bunu senin için.
 
Bence çok iyi yapmışsınız kendiniz için bir an önce bitirmekle ki karlı cikmissiniz herseye rağmen .bundan sonraki hayatınız çoook güzel olur inşallah evladinizla huzurlu bir ömür dilerim size :)) yanlız anlamadigim birsey var bunlar sevgili ise şu an kadın nasıl kocasına yalvarabiliyor? Bu ne değişik bir kadın böyle Allah herkese ahlak ve akıl fikir versin


Sevgili mi bilmiyorum ama ben öyle tahmin ediyorum. Neden görüşmesinler ki artık ne engelleri kaldı, ikisi de eşinden ayrıldı. Kocam olacak adamın da evliliğinin yıkılması umrunda olmadı, bu kadar gamsız olmasının nedeni yine o kadındır diye düşünüyorum. Bu saftrik adam kadına aşık olmuş, kadınınsa önceliği eşi, eğer kocasını kandırıp evliliğini kurtarabilirse kurtarmanın , olmuyorsa da bu adamı da elinden kaçırmamanın derdinde anladığım kadarıyla.
 
Kızlar bugün boşandım. Ev, araba bende kaldı, krediyi ödeyecek durumum yok diye diretince kredinin yarısı sayılmaz ama bir an önce bitsin diye 20 bin lira da para vereceğim şeklinde anlaştık . Çekişmeliyle onu süründürmek istediğimden emindim ama benim de yıllarım heba olacaktı, değer miydi bu adam için.

Kadının kocasına mesaj attım , ne yaptınız merak ettim diye. Geri dönüp aradı, çekişmeliye dönse çok uzayacaktı, bir an önce kurtulmak istedim bu kadından, evi yarı yarıya paylaştık, geçen hafta anlaşmalı olarak boşandık dedi. Siz barışmış olabilirsiniz diye seni aramadım dedi. Kadın son ana kadar ayrılmayalım , affet diye yalvarmış. Benimki hiç affet barışalım demedi , yanındakinin akıl vermesinden sanırım. Kocasına bunları yapan bana neler yapmaz demiyor da hala o kadına tutulmuş gidiyor . Belki o yanındaki tekmeyi basınca bir gün pişman olacaktır , ama bu kapı artık ona kapandı.

Daha iyiyim, iç huzuruma tam olarak kavuşmuş olmasam da biraz olsun rahatlamış, sırtımdaki kamburdan kurtulmuş hissediyorum ama ahım hiç değişmiyor. Bana yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler, eğer azıcık adalet varsa bu ahlaksızların yaptığı yanlarına kalmasın. Çok ağır şeyler yaşadım , ancak televizyonlarda hayretle izleyebileceğim şeyler benim başıma geldi .
Doktor terapime devam ediyorum, hafif bir ilaç kullandırıyor ve kitap önerilerinde bulunuyor. Kendinizi onu ihmal mi ettim, ilgilenmedim mi diye suçlamayın. Bu bir karakter meselesi, siz dört dörtlük de olsaydınız sizi aldatacaktı. Onun bahaneleriyle kendinize yüklenmeyin dedi. İlk kez sizin mi başınıza geliyor, erafınızdakileri düşünün dedi , etrafımda , ailemde , arkadaşlarımda düşünebileceğim hiçbir örnek bulamadım hele ki böyle ağır bir şekilde .Neden ben demeyin, cevabını bulamazsınız dedi . Belki de bu benim sınavımdı, Allahım herkesi bir şekilde sınıyor, beni de hayırsız bir kocayla sınadı . Arkadaşlarım hiç yalnız bırakmıyor, ailem sürekli destek oluyor. Onlarla , oğlumla zamanımı geçiriyorum,işe gidip geliyorum, Allah'a sığınıyor, bol bol dua ediyorum,kitap okuyorum, İstemeyerek yogaya gidiyorum, doktorum şu an hiçbir şeyden zevk almayacaksın, ama zevk almasan da lütfen yap dedi. Yaşadığım sürece tıp dilinde yas süreci deniyormuş . Şok- inkar - depresyon - çıkış diye aşamaları varmış. Ben şu an depresyon aşamasındaymışım. Yani atlatmaya çok az kalmış. Bu şekilde anlatıyor doktor . Ruhsal durumum karmakarışık . Bir gün ohh bu pisliklerden kurtuldum, beni kandıramadılar ya her şeyi çarşaf çarşaf ortaya döktüm ya deyip kendimi mutlu güçlü hissederken diğer gün hala nasıl yaptın bunu, nasıl kıydın 8 yılımıza , nasıl bu kadar profesyonel yalanlar söyledin diyorum. Ama doktorumun söylediğine göre tüm bunlar normalmiş. Sağlam kafayla duygusallığı bırakıp mantık çerçevesinde düşündüğümde bi insan karısını 1 yıldır kandıracak şekilde nasıl böyle senaryolar yapar, yalanlar söyler diyorum,hala ağzım açık kalıyor. Ya gerçekten çok iyi oyuncu ya da asıl o şizofren olmalı . Hatırladıkça tiksiniyorum, oğluma mutlu bir aile ortamı sağlayamadım diye üzülüyordum ya zamanında bu zihniyetteki adam oğluma ne verebilir, ne kazandırabilir ,onur ,ahlak , haysiyet gibi değerleri mi öğrenecekti babasından ! Haftasonları 1, 2 saat gezdirmeye çıkarıyor, yalnızca bu kadar.

Rehberimden onu, kadını, kayınvalidemi ve sık görüştüğüm teyzelerini sildim. Bu şekilde ne onlar benden haberdar oluyor ne ben onlardan.
Şirkette söylentiler yayılmış , müdürü istifaya zorlamış, o da benim söylediğimi düşünüyor ama istifa etmedi , hala orda çalışıyor , neden ne oldu bilmiyorum çok bilmek , ilgilenmekte ıstemıyorum. Böyle şeyler gizli kalır mıydı keşke onu düşünseydi...

Bundan sonrası için bol bol oğlumla zaman geçirmek, ruhumu iyileştirmek ,eskisi gibi hayattan zevk alabilmek istiyorum. İnsanlara karşı kaybettiğim güven duygumu yeniden kazanmak, dünyanın kötü bir yer olmadığına , iyi insanların da olduğuna ,iyi insanların kazandığına ,kötü insanların kendi pisliklerinde yok olduğuna inanmak, Allah'ın adaletinin şaşmayacağını görmek istiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çok mutlu olursunuz. Çocuğunuza haksızlık ettiğinizi sakın düşünmeyin onun psikolojisi için bana kalırsa en iyisini yaptınız.. Böyle adamlara ne denir bilmiyorum utanmaz arlanmaz okurken içim ürperdi. Şükredin Allah sizi ondan kurtardı.. Çocuğunuzun babasıyla görüşmesi nasıl olacak onu merak ettim mahkemede karar verildi mi
 
Sene2011 Sene2011 şu kadının eski kocasıyla evlenseniz bir de tam kapak olur bunlara :)

Cesaretiniz için sizi tebrik ediyorum. Yıllar sonra dönüp geriye baktığınızda iyi ki de boşamışım bu şerefsizi diyeceksiniz. Sineye çekmediğiniz için herşeyi ustalıkla ortaya döküp bu ikisini rezil ettiğiniz için cesaretinize hayran kaldım. Yaşınız da daha çok gençmiş bundan önünüzde mutluluk dolu upuzun bir yol var. İnsanlara olan güveninizi tekrar kazanacaksınız iyi insanlar hala var merak etmeyin siz yeter ki hep böyle cesaretli olun :) :KK200:
 
Sevgili mi bilmiyorum ama ben öyle tahmin ediyorum. Neden görüşmesinler ki artık ne engelleri kaldı, ikisi de eşinden ayrıldı. Kocam olacak adamın da evliliğinin yıkılması umrunda olmadı, bu kadar gamsız olmasının nedeni yine o kadındır diye düşünüyorum. Bu saftrik adam kadına aşık olmuş, kadınınsa önceliği eşi, eğer kocasını kandırıp evliliğini kurtarabilirse kurtarmanın , olmuyorsa da bu adamı da elinden kaçırmamanın derdinde anladığım kadarıyla.
bende mart ayında boşandım ama senin yaşadıkların çok ağır Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum ven de aynı süreci yaşıyorum depresyon asamasindayim ben de hiç haber almıyorum ama beni çok üzen eski kayinvalidemi gören bir tanıdık fiziken çökmüş çok kötü halde olduğunu söyledi benim yuvam yıkılmış hayallerin bitmiş inan umrumda olmadı vardır bunda da hayır diyorum sınav diyorum katlanmaya dayanmaya çalışıyorum
 
Konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum. Tahminimce 1 yıldır ayakta uyutuluyormuşum. O kadar kırgın,üzgün,tükenmiş durumdayım ki . Bir hafta geçti ama acım hiç azalmıyor.
Eşimle 4 yıllık evli , 8 yıllıkta birlikteliğimiz vardı. Çocuk olana kadar her şey iyiyken çocuk 1 yaşına geldikten sonra, eve geç gelmeye, konuşmamaya, yatmamaya, beni sürekli terslemeye başladı . Telefonundan aşk sözleri, sevgiliye şiirler, koç ve ikizler burcunun cinsel uyumu gibi bir şeyler arattığını yakaladım , hepsini birer bahane bulup geçiştirdi.o gözümde o kadar saf , temizdi ki yalanlar söyleyeceğine hiç ihtimal vermedim, herkesin imrenerek baktığı bir evlilikti.üniversiteye gider gitmez gözüm onla açılmıştı, nasıl ona ihanet benim için çok uzak bir düşünceydiyse o da aynısını düşünür sanardım. Sırayla telefona şifre koymaya, alyans takmamaya, bebeği bile dışlamaya başladı.
Bizimki bir aşk evliliği olduğu,beni ne kadar cok sevdiğini bildiğim için asla aldatmaz dedim. Ne kadar safmışım! Sonra boşanma kelimesi ortaya atıldı, boşanalım , ya da ben ayrı eve cıkayım,biraz ayrı kalalım demeye başladı. Daha bir kaç hafta öncesine kadar hiçbir sorunumuz olmadığı için kabul etmedim sen bunalmıssın dedim, bir sorunumuz yok neden boşanıyoruz, boşanırsak bu cocuk ne olacak dedim . Ben de bu sürede hem iş hayatıyla uğraşıyor, hem onu bunaltmamak için tek başıma çocuğun sorumluluklarını almıs debeleniyor, bir taraftan da gel evlilik terapistne gidelim gel tatile çıkalım diye çırpınıyordum. Hiçbir şeye karşılık vermiyordu.

Birgün beni bugün müdür Çoruma gönderiyor yarın geleceğim diye aradı. Orası sende değil ki neden gidiyorsun dedim yeni bir arkadaş alındı, ona işi öğretmeye gidiyorum dedi Müdürü göndermek istiyor, ama o isteksiz gibi davranıyor bana da. Ben de aynı dönem, bi tarafta bebeğime sağdığım sütleri elime almış otobüsle işten eve gelme derdindeyim. Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi geldi eve. Birkaç gün sonra bahsettiği gün kredi kartından Trabzon'da araç kiralama şirketinde işlem yapıldığını gördüm. Maillerini karıştırdım akşam iş çıkışı 19:00 uçağıyla gidiyor,ertesi sabah 5 te dönüyor. Yani sadece bir geceyi geçirmek için Trabzona gitmiş. Akşam olduğunda sen ne işler karıştıyorsun diye sordum, sonuna kadar inkar etti, en son çok bunalmıştım, ordaki arkadaşlarımla içmeye gittim, sen izin vermezdin diye sana söylemedim dedi. Konu yine bir şekilde kapandı, ben iyice şüphelrnmiştim, bir şeyler yakalamak için uğraşmaya başladım.Birgün bir telefon konuşmasını yakaladım, aşkım ,canım ,bebeğim, dün gece hamile kalmış olabilir misin, dün ne güzel yanında uyuyakalmışım,bugün ilaç alacak mısın gibi konuşmalar geçiyor, karşı tarafta boşanması, evi bana vermemesi için dolduruşa getiriyor. Beni kimle aldatıyorsun dedim inkar etti, ne zamanki konuşmaları duydu öyle anlatmaya başladı. Aramızda hiçbir şey geçmedi,gönül ilişkisi değildi, sen beni çok ihmal ettin sadece dertleşiyorduk, kalbimde sen oldun o bir heyecandı bitti gitti, hamile misin benle ilgili olan bir şey değil kocası bebek istiyor o yüzden konuşulan bir şey diye saçmaladı. Sizin şirketten mi dedim hayır dedi. Yüzleştir o zaman beni dedim, direndi ,istemedi , sonucunda ertesi gün beni bir yere götürüp alelade, bakımsız bir kadınla oturttu. Bağırdım çağırdım kadın gitti. Ben tabi ki inanmadım, bu işin peşini bırakmadım. Kendisiyse işte yüzleştirdim, her şeyi anlattım temizlendim havasına girdi . aldattığı Kadının kim olduğunun peşine düştüm,şirket mailinden mesai dışında şirketteki Tuğçe adlı bir kıza açsana bi telefonu diye mail attığını gördüm. Şirket arkadaşlarıyla da açsana diye emir kipiyle konuşmaz. Özel mailinden başka bir gün hastane tahlil sonuçlarını yine aynı kızın mailine gönderdiğini gördüm. Telefon görüşmesinde kız bugün şurayı çalışacağım diye bir hastanenin ismini veriyordu. Sorup soruşturup adı geçen yeri kim çalışıyor onu öğrendim. Her şey o kızı gösteriyordu. Kocam olacak adam arkadaş ayağına Instagram'a bu kızla olan fotoğraflarını da eklemişti, yok dedim metresinin fotografını ekleyecek kadar da akılsız değildir, arkadaşıdır dedim bir türlü inanmak istemedim. Birkaç haftaya kalmadı eve 17 bin liralık kredi kartı borcu getirdi, evet cok açıldım farkındayım dedi, bunaltmamak için yine bir şey söylemedim , ödedik. Bizim hayatımızda eskiye göre her şey yolundaymış gibi görünüyordu, evde sıcacık bir ortam oluşmuştu, ben yemek hazırlıyor, o cocukla balkonda kitap okuyordu, ilgiliydi, evde kavga gürültü yoktu, dışarı çıktığımızda elele tutuşuyorduk, eve geldiğinde beni öpüyordu, şakalaşıyorduk ,geleceğe dönük planlar yapıyor,ramazan bitsin de söyle yapalım böyle yapalım diye planlar yapmaya başlamıştık, Ramazan bayrami için tatil satın almıştık. Bayramdan önceki pazar günü ben tatil alışverişi için dışarı çıkmıştım, o ise evde kadınla mesajlaşıyormuş. Mesajlarını yakaladım, bu defa canım , aşkım demiyorlar ama hala görüşüyorlar. Kadın bundan fotograf istiyor, neden böyle kızarmışsın beni görüp heyecanlandın mı diyor, bende şezlongta güneşleniyorum diyor kadın . O sırada kocasıyla kaşta tatildelermiş, hiçbir şey olmamış gibi Kocasıyla tatil yapıyor, bir yandan da sevgilisiyle konuşuyor. Resmen kadını dönüşümlü kullanıyor! Kadın beni soruyor, aralarında eğlenmek için lakap takmışlar demek ki , benim için "hatçe" nerde diyor. Kocam olacak adam da alışverişe gitti diyor. İşte bu gibi iğrenç yazışmalar geçiyor ve kadın en başından beri şüphelendiğim Tuğçe şirket ismiyle kayıtlı. Sorduğumda bütün mesajları silip öyle bir konuşma olmadı , kimseyle mesajlaşmıyorum, seni aldatmıyorum diye diretti, yani gözlerimle gördüğüm halde gözlerime değil onun yalanlarına inanmamı bekledi. En sonunda da işin içinden çıkamayınca benden boşanacakmış, boşanmıyorum ,deyip darp etti. Polise gidip şikayetçi oldum,darp raporu aldım,evden uzaklaştırıldı.
Kadının zavallı kocasına ulaşmak istedim, bir taraftan da doğru mu yapıyorum ya bana inanmazsa, karımı neyle suçluyorsunuz derse, başıma bela alırsam diye düşünüyorum. Adamı aradım kaşta tatildelerdi ,bildiklerimi, kanıtlarımı, her şeyi paylaştım, neyse ki şahit olduğum her şeyi delil niteliğinde kayıt altına almıştım. O da büyük bir yıkım yaşadı ,karısıyla konuştuğunda itiraf etmiş, ama aramızda cinsellik geçmedi demiş. Ertesi gün apartopar kaştan buraya döndüler. Kocasıyla bir de yüzyüze oturduk, bütün parçaları birleştirdik, hamile misin konuşmalarının geçtiği hafta adam şehir dışındaymış. Yani kadın kocam olacak yılanı evine attı. Trabzon olayının olduğu gün de kızın trabzonda toplantısı varmış, aynı gün kızın doğumgünüymüş , o pislikte kadına doğumgünü sürprizi yapmak için taa oraya gidiyor. Çok zoruma gidiyor, hadi beni düşünmüyorsun ama küçücük bebeğinin rızkından çalıp onu ilgisiz, babasız bırakıp zamparalık peşinde koşmak nasıl bir vicdan? Biz iki aldatılan elimizdekileri birleştirip avukatın yolunu tuttuk, avukat ağır kusur içerdiğinden ev,araba, tazminat, nafaka her şeyi alabileceğimi söyledi, diretirse araç takip sistemi ve trabzondaki mobeselerden her şeyin ortaya cıkacağını, bir de işlerinden olacağını söyledi. Ama bu bile öfkemi dindirmeye yetmiyor. Ogünden beri çocupumuzu görmüyor. Parka, dışarı götürüyorum ,aileleri görüyorum, Allahım bir ömür nasıl alcm bu cocuğun sorumluluğunu, tek başıma nasıl yetiştircm yavrumu, boynu bükük kalmayacak mı diyorum. Sonra böyle onursuz bir babası olacağına hiç olmasın diyorum. Bi taraftan hala bunu bize nasıl yaparsın, nasıl kıydın diye içimde onu sorguluyorum, 1 yıldır nasıl bir senaryonun içindeymişim, nasıl fark etmemişim diye kendime kızıyorum, yapılanlar, konuşmalar, inkarlar aklıma geliyor tiksiniyorum
Şu an ikisi de bize ev kaptırmamak için inkar ediyor, öyle bir şey olmadı diyor. Hatta benim için o şizofren, deli uyduruyor, söylediklerine takılmayın diyorlarmış.
Şirkette böyle bir şeyin yaşandığı bilinse işlerinden atılır , bir dahada bu sektörde yüz kızartıcı suçtan iş bulamazlar. Ben de ikinizi de şirkete şikayet edeceğim dedim ama sonra çocuğumun babası diye vazgeçtim. Ekmeğinden etmek istemedim. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama yapmayacağım, işlerinden etmeyeceğim. Onlarında da en büyük korkusu iş yerine rezil olmak, işlerinden olmak, o yüzden şimdiden yakın arkadaşlarına diyorlarmış eşim şizofren böyle böyle şeyler uyduruyor diye.

Annesi ve babasını severdim, onlar da beni severdi. Hatta şüphelendiğim dönemde arayıp dertleşmekten annesi kendi annem, babası kendi babam olmuştu. Bu süreç onlarla ilişkimi de güçlendirmişti. Annesiyle hergün konuşurduk o dönem dert ortağım olmuştu. İkisi de sen şüphelerinde haklıysan biz senin arkandayız, onu kapımızdan içeri sokmayız dediler. Şimdi her şey ortaya çıkınca ise beni , kendi kanlarından torunlarını yarı yolda bırakıp, bütün pisliğine rağmen yine ona kol kanat açtılar. Onlar tarafından da kazık yemek ayrı bir yıkım oldu. Ben mi çok safım insanlar mı çok kötü anlayamıyorum artık.

Bir kadın evli olduğu halde başka bir adamın altına nasıl yatar,midesi nasıl kaldırır. Koynumdaki yılan ona zaten bir şey demiyorum. Her şey apacık ortadayken inkar etme, çirkeflesme,karalama ya bunlar? Bir insan kendini bu kadar mı düşürür , bu kadar mı rezil eder.Çok mu sevmiş o kevaşeyi? Şimdi alsın kocasının tepe tepe kullandığı, birgün kendisinin öbür gün kocasının dönüşümlü s.....i rezil mahluğu telli duvaklı gelin olarak alsın. Bakın bu şizofren değil anamın ak sütü gibi lekesiz bi kadın “tam bana layık” diye....

Ben küçücük bebeğimle iğrenç bir aldatma hikayesiyle gencecik yaşımda çok büyük bir yıkım yaşadım, hala atlatamayacağım gibi geliyor. Oğlumu pedagoga götürüyorum, sadece onun için bir an önce toparlanmak istiyorum. Onca yılımı verdiğim adamdan ise nefret ediyorum, tiksiniyorum, Herkes yaşın genç ,bu adam zaten sana layık değil seni sevecek biri çıkacak karşına, oğluna onun yapmadığı babalığı yapacak diyor.senin hayatında değişen tek şey bi asalağı hayatından cıkarmış oldun diyorlar ama ben artık kime nasıl güveneveğim,birini nasıl seveceğim, yaralarımı nasıl kapatacağım, o pisliklerin yaptıklarını nasıl hazmedeceğim, nolur söyleyin atlatacağım değil mi ağlayanın ahı kimsede kalmayacak, bir gün çıkacak değil mi
İğrenç bir kadına iğrenç bir adam yakışır boşver sen...Bir gün birinin diğer gün diğerinin yattığı bir kadın acaba isimleri karistiyor muydu?Eşin de domuzluk varmış kusura bakma lütfen çocuğunla temiz bir hayata başla
 
Bu
Ben onların kötü şeyler yaşıcağını ve pişman olucaklarını falanda düşünmüyorum demekki gerçekten bişiler varki gözleri bu kadar kararmış ve bu riskleri almışlar diyorum. Yanlış anlaşılmasın iyi yapmışlar demiyorım asla.

Ben tam aksine asla huzur bulamayacaklarını düşünüyorum. Nişanlıyken benzer bir durum başıma geldi. Zehir zemberek aşık olanlar evlenince 3-5 ayda boşandı. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Kaçamak aşk yaşamanın heyecanı geçip birbirlerini yemeleri yakındır.
 
En iyisini yapmışsınız, biran evvel kurtulmuşsunuz. Eşinizin uğraşmamasınada çok takılmayın allah bence sizi kurtulmak için onu şaşırtmış öyle düşünün. Biliyorum canınız yanıyor o kadar emeğinize evladınıza rağmen kocanız olacak o haysiyet yoksununun sizi ve evladını hemen gözden çıkardığı için üzülüyorsunuz ama ama bence allah sizi korumuş, belki bu süreçte eşiniz diretse uğraşsa bu kadar kolay istediklerinizi alamayacaktınız çekişmeli olacaktı davanız belki çocuğunuzu kullanmaya çalışacaktı ve siz daha çok üzülecektiniz. Bu süreçten kolayca çıkmışsınız öyle düşünün. Öyle ahlak yoksunu kocasına hayrı olmayan kadının eşinize hiç hayrı olmaz. Onlar şimdi anlayacaklar anyayı konyayı. Kocanız sizin o kadında kendi kocasının parasını kullanarak orda burda gezip tozma devri bitti artık. Anladığım kadarı ile eşinizin iş düzenide bozulmuş, sizin ekonomik gücünüzde yok arkasında evi arabasıda gitmiş birde muhtemelen nafaka ödeyecektir çocuğu için bakalım bu çulsuz haliyle o kadın kaç gün çekecek kocanızı. Belki kocanız aşık olmuştur ama kocasına yalvarmasından o kadının kocanıza aşık olmadığı çok belli. Boşverin siz önünüze bakın artık allah bağışlasın evladınız varmış. Alın evladınızı gezin tozun hayatın tadını çıkarın.
 
Bu


Ben tam aksine asla huzur bulamayacaklarını düşünüyorum. Nişanlıyken benzer bir durum başıma geldi. Zehir zemberek aşık olanlar evlenince 3-5 ayda boşandı. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Kaçamak aşk yaşamanın heyecanı geçip birbirlerini yemeleri yakındır.
Yani burda çok okuyoruz ama onlar çok mutlu diye....

Fakat şöyle bi detay varki kadın kocasına sürekli yalvarmış affet barışalım diye, kadın ne istediğini bilmiyor demek ki....
 
Sene2011 Sene2011 şu kadının eski kocasıyla evlenseniz bir de tam kapak olur bunlara :)

Cesaretiniz için sizi tebrik ediyorum. Yıllar sonra dönüp geriye baktığınızda iyi ki de boşamışım bu şerefsizi diyeceksiniz. Sineye çekmediğiniz için herşeyi ustalıkla ortaya döküp bu ikisini rezil ettiğiniz için cesaretinize hayran kaldım. Yaşınız da daha çok gençmiş bundan önünüzde mutluluk dolu upuzun bir yol var. İnsanlara olan güveninizi tekrar kazanacaksınız iyi insanlar hala var merak etmeyin siz yeter ki hep böyle cesaretli olun :) :KK200:
Valla o adamla beraber olup bunlara nispet yapardim bende sanirim.yanlis evet artik o ins alara inat yasamamak silmek lazim o pislikleri ama ben yapardim ya
 
O kadar üzüldüm ki sana sorma Rabbim evlâdınin ve senin yardımcın olsun Allah onlarida beter etsin süründürsün isyerine rezil et onları hiç durma sen acı cektiysen onlarda çeksin patronlarını ara direk işyerinizde zina yapıyolar diye
 
Donuna kadar alıp rezil etmeden kapatmayın o sayfayı. Yeniden iyi olacaksınız ve bir daha kırıldığınız yerden kirilmicaksiniz. Ve evet ilahi adalet onlar içinde olucak merak etmeyin. Sen güçlüsün sakin bunu unutma...
 
Erkeklerin aklı başına geç geliyor.sana öyle yalvaracak ve öyle sürünecek ki göreceksiniz.Ama siz öyle karakterli ve güçlü bir kadınsınız ki tebrik ediyorum.ben de boşanma aşamasındayım ayrı yaşıyorum 1yıldır benim eşim de beni kandırmış sevmiyormuş şok geçirdim ilaç kullanıyorum 1aydır ve artık çok iyiyim mantıklı düşünüyorum ilaç bana çok iyi geldi 50 mg kullanıyorum.atlatana kadar kullanacağız artık.travma sonrası stres bozukluğu yaşadığımız.boşanma bir yas süreci zaten.yalnız değilsin çocuğun var.Ailen var çok şükür .ileride ne kadar rezil ve pişman olduğunu göreceksin ve o zaman için soğuyacak ondan.Allah sana en güzel yolları sunacak.hayatının altı üstünden daha güzel merak etme.❤🍀
 
Erkeklerin aklı başına geç geliyor.sana öyle yalvaracak ve öyle sürünecek ki göreceksiniz.Ama siz öyle karakterli ve güçlü bir kadınsınız ki tebrik ediyorum.ben de boşanma aşamasındayım ayrı yaşıyorum 1yıldır benim eşim de beni kandırmış sevmiyormuş şok geçirdim ilaç kullanıyorum 1aydır ve artık çok iyiyim mantıklı düşünüyorum ilaç bana çok iyi geldi 50 mg kullanıyorum.atlatana kadar kullanacağız artık.travma sonrası stres bozukluğu yaşadığımız.boşanma bir yas süreci zaten.yalnız değilsin çocuğun var.Ailen var.işin gücün var.ileride ne kadar rezil ve pişman olduğunu göreceksin ve o zaman için soğuyacak ondan.Allah sana en güzel yolları sunacak.hayatının altı üstünden daha güzel merak etme.❤🍀
 
Cok uzuldum
Cok gecmıs olsun
Bır nevı ıstedıklerı olmus
Kadın kocasından kurtulmus rahat rahat napıyolarsa yapsınlar artık
 
Allah umarım daha iyi birilerini cıkarırsınız karsınıza
Konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum. Tahminimce 1 yıldır ayakta uyutuluyormuşum. O kadar kırgın,üzgün,tükenmiş durumdayım ki . Bir hafta geçti ama acım hiç azalmıyor.
Eşimle 4 yıllık evli , 8 yıllıkta birlikteliğimiz vardı. Çocuk olana kadar her şey iyiyken çocuk 1 yaşına geldikten sonra, eve geç gelmeye, konuşmamaya, yatmamaya, beni sürekli terslemeye başladı . Telefonundan aşk sözleri, sevgiliye şiirler, koç ve ikizler burcunun cinsel uyumu gibi bir şeyler arattığını yakaladım , hepsini birer bahane bulup geçiştirdi.o gözümde o kadar saf , temizdi ki yalanlar söyleyeceğine hiç ihtimal vermedim, herkesin imrenerek baktığı bir evlilikti.üniversiteye gider gitmez gözüm onla açılmıştı, nasıl ona ihanet benim için çok uzak bir düşünceydiyse o da aynısını düşünür sanardım. Sırayla telefona şifre koymaya, alyans takmamaya, bebeği bile dışlamaya başladı.
Bizimki bir aşk evliliği olduğu,beni ne kadar cok sevdiğini bildiğim için asla aldatmaz dedim. Ne kadar safmışım! Sonra boşanma kelimesi ortaya atıldı, boşanalım , ya da ben ayrı eve cıkayım,biraz ayrı kalalım demeye başladı. Daha bir kaç hafta öncesine kadar hiçbir sorunumuz olmadığı için kabul etmedim sen bunalmıssın dedim, bir sorunumuz yok neden boşanıyoruz, boşanırsak bu cocuk ne olacak dedim . Ben de bu sürede hem iş hayatıyla uğraşıyor, hem onu bunaltmamak için tek başıma çocuğun sorumluluklarını almıs debeleniyor, bir taraftan da gel evlilik terapistne gidelim gel tatile çıkalım diye çırpınıyordum. Hiçbir şeye karşılık vermiyordu.

Birgün beni bugün müdür Çoruma gönderiyor yarın geleceğim diye aradı. Orası sende değil ki neden gidiyorsun dedim yeni bir arkadaş alındı, ona işi öğretmeye gidiyorum dedi Müdürü göndermek istiyor, ama o isteksiz gibi davranıyor bana da. Ben de aynı dönem, bi tarafta bebeğime sağdığım sütleri elime almış otobüsle işten eve gelme derdindeyim. Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi geldi eve. Birkaç gün sonra bahsettiği gün kredi kartından Trabzon'da araç kiralama şirketinde işlem yapıldığını gördüm. Maillerini karıştırdım akşam iş çıkışı 19:00 uçağıyla gidiyor,ertesi sabah 5 te dönüyor. Yani sadece bir geceyi geçirmek için Trabzona gitmiş. Akşam olduğunda sen ne işler karıştıyorsun diye sordum, sonuna kadar inkar etti, en son çok bunalmıştım, ordaki arkadaşlarımla içmeye gittim, sen izin vermezdin diye sana söylemedim dedi. Konu yine bir şekilde kapandı, ben iyice şüphelrnmiştim, bir şeyler yakalamak için uğraşmaya başladım.Birgün bir telefon konuşmasını yakaladım, aşkım ,canım ,bebeğim, dün gece hamile kalmış olabilir misin, dün ne güzel yanında uyuyakalmışım,bugün ilaç alacak mısın gibi konuşmalar geçiyor, karşı tarafta boşanması, evi bana vermemesi için dolduruşa getiriyor. Beni kimle aldatıyorsun dedim inkar etti, ne zamanki konuşmaları duydu öyle anlatmaya başladı. Aramızda hiçbir şey geçmedi,gönül ilişkisi değildi, sen beni çok ihmal ettin sadece dertleşiyorduk, kalbimde sen oldun o bir heyecandı bitti gitti, hamile misin benle ilgili olan bir şey değil kocası bebek istiyor o yüzden konuşulan bir şey diye saçmaladı. Sizin şirketten mi dedim hayır dedi. Yüzleştir o zaman beni dedim, direndi ,istemedi , sonucunda ertesi gün beni bir yere götürüp alelade, bakımsız bir kadınla oturttu. Bağırdım çağırdım kadın gitti. Ben tabi ki inanmadım, bu işin peşini bırakmadım. Kendisiyse işte yüzleştirdim, her şeyi anlattım temizlendim havasına girdi . aldattığı Kadının kim olduğunun peşine düştüm,şirket mailinden mesai dışında şirketteki Tuğçe adlı bir kıza açsana bi telefonu diye mail attığını gördüm. Şirket arkadaşlarıyla da açsana diye emir kipiyle konuşmaz. Özel mailinden başka bir gün hastane tahlil sonuçlarını yine aynı kızın mailine gönderdiğini gördüm. Telefon görüşmesinde kız bugün şurayı çalışacağım diye bir hastanenin ismini veriyordu. Sorup soruşturup adı geçen yeri kim çalışıyor onu öğrendim. Her şey o kızı gösteriyordu. Kocam olacak adam arkadaş ayağına Instagram'a bu kızla olan fotoğraflarını da eklemişti, yok dedim metresinin fotografını ekleyecek kadar da akılsız değildir, arkadaşıdır dedim bir türlü inanmak istemedim. Birkaç haftaya kalmadı eve 17 bin liralık kredi kartı borcu getirdi, evet cok açıldım farkındayım dedi, bunaltmamak için yine bir şey söylemedim , ödedik. Bizim hayatımızda eskiye göre her şey yolundaymış gibi görünüyordu, evde sıcacık bir ortam oluşmuştu, ben yemek hazırlıyor, o cocukla balkonda kitap okuyordu, ilgiliydi, evde kavga gürültü yoktu, dışarı çıktığımızda elele tutuşuyorduk, eve geldiğinde beni öpüyordu, şakalaşıyorduk ,geleceğe dönük planlar yapıyor,ramazan bitsin de söyle yapalım böyle yapalım diye planlar yapmaya başlamıştık, Ramazan bayrami için tatil satın almıştık. Bayramdan önceki pazar günü ben tatil alışverişi için dışarı çıkmıştım, o ise evde kadınla mesajlaşıyormuş. Mesajlarını yakaladım, bu defa canım , aşkım demiyorlar ama hala görüşüyorlar. Kadın bundan fotograf istiyor, neden böyle kızarmışsın beni görüp heyecanlandın mı diyor, bende şezlongta güneşleniyorum diyor kadın . O sırada kocasıyla kaşta tatildelermiş, hiçbir şey olmamış gibi Kocasıyla tatil yapıyor, bir yandan da sevgilisiyle konuşuyor. Resmen kadını dönüşümlü kullanıyor! Kadın beni soruyor, aralarında eğlenmek için lakap takmışlar demek ki , benim için "hatçe" nerde diyor. Kocam olacak adam da alışverişe gitti diyor. İşte bu gibi iğrenç yazışmalar geçiyor ve kadın en başından beri şüphelendiğim Tuğçe şirket ismiyle kayıtlı. Sorduğumda bütün mesajları silip öyle bir konuşma olmadı , kimseyle mesajlaşmıyorum, seni aldatmıyorum diye diretti, yani gözlerimle gördüğüm halde gözlerime değil onun yalanlarına inanmamı bekledi. En sonunda da işin içinden çıkamayınca benden boşanacakmış, boşanmıyorum ,deyip darp etti. Polise gidip şikayetçi oldum,darp raporu aldım,evden uzaklaştırıldı.
Kadının zavallı kocasına ulaşmak istedim, bir taraftan da doğru mu yapıyorum ya bana inanmazsa, karımı neyle suçluyorsunuz derse, başıma bela alırsam diye düşünüyorum. Adamı aradım kaşta tatildelerdi ,bildiklerimi, kanıtlarımı, her şeyi paylaştım, neyse ki şahit olduğum her şeyi delil niteliğinde kayıt altına almıştım. O da büyük bir yıkım yaşadı ,karısıyla konuştuğunda itiraf etmiş, ama aramızda cinsellik geçmedi demiş. Ertesi gün apartopar kaştan buraya döndüler. Kocasıyla bir de yüzyüze oturduk, bütün parçaları birleştirdik, hamile misin konuşmalarının geçtiği hafta adam şehir dışındaymış. Yani kadın kocam olacak yılanı evine attı. Trabzon olayının olduğu gün de kızın trabzonda toplantısı varmış, aynı gün kızın doğumgünüymüş , o pislikte kadına doğumgünü sürprizi yapmak için taa oraya gidiyor. Çok zoruma gidiyor, hadi beni düşünmüyorsun ama küçücük bebeğinin rızkından çalıp onu ilgisiz, babasız bırakıp zamparalık peşinde koşmak nasıl bir vicdan? Biz iki aldatılan elimizdekileri birleştirip avukatın yolunu tuttuk, avukat ağır kusur içerdiğinden ev,araba, tazminat, nafaka her şeyi alabileceğimi söyledi, diretirse araç takip sistemi ve trabzondaki mobeselerden her şeyin ortaya cıkacağını, bir de işlerinden olacağını söyledi. Ama bu bile öfkemi dindirmeye yetmiyor. Ogünden beri çocupumuzu görmüyor. Parka, dışarı götürüyorum ,aileleri görüyorum, Allahım bir ömür nasıl alcm bu cocuğun sorumluluğunu, tek başıma nasıl yetiştircm yavrumu, boynu bükük kalmayacak mı diyorum. Sonra böyle onursuz bir babası olacağına hiç olmasın diyorum. Bi taraftan hala bunu bize nasıl yaparsın, nasıl kıydın diye içimde onu sorguluyorum, 1 yıldır nasıl bir senaryonun içindeymişim, nasıl fark etmemişim diye kendime kızıyorum, yapılanlar, konuşmalar, inkarlar aklıma geliyor tiksiniyorum
Şu an ikisi de bize ev kaptırmamak için inkar ediyor, öyle bir şey olmadı diyor. Hatta benim için o şizofren, deli uyduruyor, söylediklerine takılmayın diyorlarmış.
Şirkette böyle bir şeyin yaşandığı bilinse işlerinden atılır , bir dahada bu sektörde yüz kızartıcı suçtan iş bulamazlar. Ben de ikinizi de şirkete şikayet edeceğim dedim ama sonra çocuğumun babası diye vazgeçtim. Ekmeğinden etmek istemedim. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama yapmayacağım, işlerinden etmeyeceğim. Onlarında da en büyük korkusu iş yerine rezil olmak, işlerinden olmak, o yüzden şimdiden yakın arkadaşlarına diyorlarmış eşim şizofren böyle böyle şeyler uyduruyor diye.

Annesi ve babasını severdim, onlar da beni severdi. Hatta şüphelendiğim dönemde arayıp dertleşmekten annesi kendi annem, babası kendi babam olmuştu. Bu süreç onlarla ilişkimi de güçlendirmişti. Annesiyle hergün konuşurduk o dönem dert ortağım olmuştu. İkisi de sen şüphelerinde haklıysan biz senin arkandayız, onu kapımızdan içeri sokmayız dediler. Şimdi her şey ortaya çıkınca ise beni , kendi kanlarından torunlarını yarı yolda bırakıp, bütün pisliğine rağmen yine ona kol kanat açtılar. Onlar tarafından da kazık yemek ayrı bir yıkım oldu. Ben mi çok safım insanlar mı çok kötü anlayamıyorum artık.

Bir kadın evli olduğu halde başka bir adamın altına nasıl yatar,midesi nasıl kaldırır. Koynumdaki yılan ona zaten bir şey demiyorum. Her şey apacık ortadayken inkar etme, çirkeflesme,karalama ya bunlar? Bir insan kendini bu kadar mı düşürür , bu kadar mı rezil eder.Çok mu sevmiş o kevaşeyi? Şimdi alsın kocasının tepe tepe kullandığı, birgün kendisinin öbür gün kocasının dönüşümlü s.....i rezil mahluğu telli duvaklı gelin olarak alsın. Bakın bu şizofren değil anamın ak sütü gibi lekesiz bi kadın “tam bana layık” diye....

Ben küçücük bebeğimle iğrenç bir aldatma hikayesiyle gencecik yaşımda çok büyük bir yıkım yaşadım, hala atlatamayacağım gibi geliyor. Oğlumu pedagoga götürüyorum, sadece onun için bir an önce toparlanmak istiyorum. Onca yılımı verdiğim adamdan ise nefret ediyorum, tiksiniyorum, Herkes yaşın genç ,bu adam zaten sana layık değil seni sevecek biri çıkacak karşına, oğluna onun yapmadığı babalığı yapacak diyor.senin hayatında değişen tek şey bi asalağı hayatından cıkarmış oldun diyorlar ama ben artık kime nasıl güveneveğim,birini nasıl seveceğim, yaralarımı nasıl kapatacağım, o pisliklerin yaptıklarını nasıl hazmedeceğim, nolur söyleyin atlatacağım değil mi ağlayanın ahı kimsede kalmayacak, bir gün çıkacak değil mi
Allahım okurken bu ne kadar rezil bi adam böyle dedim...insanız hersey basımıza gelebilir ama cok utandım nasıl bi karektersizmiş o adam.. Size kesinlikle layık değil.. Allah size daha iyi insanlar karsılastırsın... Ne diyeceğimi bilemedim ama ne kadar merhametlisiniz ki şirkete rezil etmemişsiniz...Nasıl bi çirkeflerse şizofren diyolar... Ettikleri kadar bulsunlar birbirlerinden bulurlar umarım... O kadını cok asagılık buldum evli bi adamla düşüp kalkması bakımından...Güçlü olun cocugunuz için...Bu adam için degmez donuna kadar alın. Acımayın.
 
X