Canım kızı buldum ama yapamam asla böyle birşey kıza yazık .Ya yani beynim almiyo benle derdin neydi anlamadimkiGit bul sözlüsünü anlat kız sana böyle yaptığını. Hıncını all.
Günü birlik olabileceğini düşünmüş olabilir, tabi planı tutmayınca hayalleri suya düşmüş...Canım kızı buldum ama yapamam asla böyle birşey kıza yazık .Ya yani beynim almiyo benle derdin neydi anlamadimki
Canım kızı buldum ama yapamam asla böyle birşey kıza yazık .Ya yani beynim almiyo benle derdin neydi anlamadimki
Canım kızı buldum ama yapamam asla böyle birşey kıza yazık .Ya yani beynim almiyo benle derdin neydi anlamadimki
Mutlaka vardır canım sözleneli bir hafta olmuş sosyal medyada yazmis ama ben yapamamki böyle birşey simdi kızda ne hayallerle bu salağa evet demistirEğer size açıldığı zaman sevgilisi varsa yazık olmaz, hatta iyilik olur.
Evet ama kıza kıyamıyorumki belliki yaşida baya küçükBu dalgaya alma değil 2 insanı birden aldatma ve şerefsizlik.
Kıza söylemelisin yoksa daha evlenmeden aldatan bir tiple evlenecek.
Aynı ilçede memuruz ama onun tayini çikmisti zaten anlasmistik izinden dönecekti bizim ilçede de isleri vardı bulsucaktik ay saka gibi kızın elbette haberi yokturNerden tanistiniz? Onun zaten sozlenmeye niyeti varmis. Seni de bi deneyeyim demis. Boyleler iste bu erkekler. Senin acindan bir sey yok , oteki kizin da haberi yok o daha kotu.
Canım kıza kıyamıyorum bide diycekki adam senle sanki ne olmuş aramda kızıda inandirir yalan söyler böyle bir pislik kaniti yok derki sözlüsüne o bana yazdi böyle pislik her yolu denerLütfen rezil et. Hem ailesi hem de sözlüsü bilsin.
Karaktersiz.
Evet ama kıza kıyamıyorumki belliki yaşida baya küçük
Kız ne hayallerle evet dedi bilinmez ama bi an once o salagin salakligini ogrenmezse iki sene sonra bdv de yeni bi konu sebebi olacak.Baslik gözumde canlandi.Kocam beni hamileyken aldatti kizlar bi bakarmisiniz?Mutlaka vardır canım sözleneli bir hafta olmuş sosyal medyada yazmis ama ben yapamamki böyle birşey simdi kızda ne hayallerle bu salağa evet demistir
Kıza söylese de bir şey değişmez... peşinden koştu yüz vermedim, ayrıldım yapıştı bırakmıyor vs... yalan çok karaktersiz olduktan sonra..Bu dalgaya alma değil 2 insanı birden aldatma ve şerefsizlik.
Kıza söylemelisin yoksa daha evlenmeden aldatan bir tiple evlenecek.
Yani anlamadiğim huyunuz bu evlenmeyin Kardeşim .ben herhalde çok yıkım aldimya bu konuda insanları incitmekten çok korkuyorum şunu da düşünüyorum ispat etcegim bise yokki mesajlarni sildim en azindan resmini çeker atardimKız ne hayallerle evet dedi bilinmez ama bi an once o salagin salakligini ogrenmezse iki sene sonra bdv de yeni bi konu sebebi olacak.Baslik gözumde canlandi.Kocam beni hamileyken aldatti kizlar bi bakarmisiniz?
Bence onu bu ruyadan uyandirmalisin.Nasi bi karaktersizle karsi karsiya bilmeli.
Aynen canım senin gibi düşünüyorum kızda inanir derki aman bunami inancamKıza söylese de bir şey değişmez... peşinden koştu yüz vermedim, ayrıldım yapıştı bırakmıyor vs... yalan çok karaktersiz olduktan sonra..
Canım saf mısın azcık?Mutlaka vardır canım sözleneli bir hafta olmuş sosyal medyada yazmis ama ben yapamamki böyle birşey simdi kızda ne hayallerle bu salağa evet demistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?