- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
Tek cümle:Yani anlamadiğim huyunuz bu evlenmeyin Kardeşim .ben herhalde çok yıkım aldimya bu konuda insanları incitmekten çok korkuyorum şunu da düşünüyorum ispat etcegim bise yokki mesajlarni sildim en azindan resmini çeker atardim
Canım ama kız zaten inanmazki sende kimsin der bu mal da derki o pesimden koştu yakamdan düşmüyor tarzi konusur ehh kizada inanmak düşerCanım saf mısın azcık?
Yanlış anlama art niyetli demiyorum bunu ama sen söyle senden çıksın evlenir evlenmez bu kızın midesini bağlar.
Kesinlikle ramazan ramazan bedduada etmiyorumda allaha havale ettim çok adiceydi yaaTek cümle:
Huylarıyla beraber yere batsınlar.
Zamanla insanlar ve hayat beddua etmeyi de ögretiyor.İstemesende.Kesinlikle ramazan ramazan bedduada etmiyorumda allaha havale ettim çok adiceydi yaa
Yok mu sana attığı mesajlar? Ekran görüntüsü atsan? Hayır yani kemalim yapmaz tipinde biriyse de ne hali varsa görür senim için rahat olur en azındanCanım ama kız zaten inanmazki sende kimsin der bu mal da derki o pesimden koştu yakamdan düşmüyor tarzi konusur ehh kizada inanmak düşer
Öyle bir adamla evlenmek kıza daha büyük bir "yazık"tır. Siz evlenmek ister miydiniz böyle biriyle. Anlatın.Canım kızı buldum ama yapamam asla böyle birşey kıza yazık .Ya yani beynim almiyo benle derdin neydi anlamadimki
Elbette ki hayir ama kiza anlatsamda kız inanmazki sevgili sözlüsü onuda bir şekilde kandirir o koştu pesimden derÖyle bir adamla evlenmek kıza daha büyük bir "yazık"tır. Siz evlenmek ister miydiniz böyle biriyle. Anlatın.
Canım kızı buldum ama yapamam asla böyle birşey kıza yazık .Ya yani beynim almiyo benle derdin neydi anlamadimki
Canım kızı buldum ama yapamam asla böyle birşey kıza yazık .Ya yani beynim almiyo benle derdin neydi anlamadimki
Evet iğrenç bir şekilde dalgaya alınmışım şu güzel ayda insanlarda hiçmi merhamet olmaz yaa ağlamaktan bir hal oldum konuya geleyim hemen. Çok kısa bir zaman önce birisiyle tanıştım ancak beklentisiz bir şekilde bir nevi arkadaşça konuşuyoduk ama inanılmaz eğlenceli geçerdi konusmamız sonrasında aramızda bi elektriklenme oldu ve çocuk bana açıldı senden çok hoşlandim ama sen hiç bana açik kapi birakmadin dedi bana o yüzden en başindan söyleyemedim bende hep ilişkilerimde maalesef sürekli terk edildiğim için hoslandim ama belli etmedim sonra yine bir ümit demekki şans vermek istedim çocuk benden hoşlandiğini söyledikten sonra çok değil iki gün geçti geçmedi bana artik mesaj atmamaya başladı bu arada izne çikmisti memur dönünce seninle bi görüşelim diye anlastik bende salak salak onu bekliyorum sonra bi iki mesajlastik ama soğukcaydi izinde sıkmayayım diye üstelemedim sonra dayanamadım ya sorun ne noluyoruz bana birşey demiycekmsin diye mesaj attim ve cevap yok ve şuan öğrendimki adam sözlenmis ya biktim yemin ederim yaa neden benle dalga geçti naptim ben bilmiyorum anlamiyorum kafayi yiycem ben artik çok kötüyüm.Bu üzüntüm o aptali sevdiğim için felan değil sürekli ayni şeyleri hatta daha berbatlarni yaşamam kimler.konuşsam terk ediliyorum kendileri istiyor evlenelim şu bu sonra noluyoruz anlamiyorum iklimi kaçirabilrim lütfen birşeyler söyleyin
İlgimi çekti merak ettim. Bu telkinler ise yariyor mu gercekten ? İnanmasak da telkin yapınca işe yarar mı ? Telkinin bilinçaltına yerleşmesi için kaç tekrar ve gün gerekir acaba ? Çok merak ettim hep duyuyoruz hatta geçen gün cnnde biri telkinin öneminden bahsetti şaşırdım. Siz de öyle yazınca sormak istedim :)Bilinç altindan kaynaklanıyor hep aynı adamları çekiyorsun. Kendine telkinler ver. Hayattan ne istiyosan kendine onu söyle. Hayatında ne yaşadın bilmiyoruz annenden kaynaklı olabilir bu durum. hamileliğinde veya senin ergenlik durumuna kadar annenden etkileniyosun bilinçaltı olarak. Biraz karışık bı konu aslında
Yazismalarimizi çoktan sildim canm ama bende kesin atabilseydim o kizda devam eder eminimBuna benzer şey benim başımada geldi. Sonra gördüm ki başka sevgilisi var kimse beni kekleyemez ufak bişey sezersem hemen araştır bulurum,kıza ulaştım yazışmaları bile gönderdim kız naptı herifle evlendi, enteresan şeyler enteresan insanlar gatip çok garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?