İğrenç bir şekilde dalgaya alınmışım ! :((

Tek cümle:
Huylarıyla beraber yere batsınlar.

Canım saf mısın azcık?
Yanlış anlama art niyetli demiyorum bunu ama sen söyle senden çıksın evlenir evlenmez bu kızın midesini bağlar.
Canım ama kız zaten inanmazki sende kimsin der bu mal da derki o pesimden koştu yakamdan düşmüyor tarzi konusur ehh kizada inanmak düşer

Canım ama kız zaten inanmazki sende kimsin der bu mal da derki o pesimden koştu yakamdan düşmüyor tarzi konusur ehh kizada inanmak düşer
Yok mu sana attığı mesajlar? Ekran görüntüsü atsan? Hayır yani kemalim yapmaz tipinde biriyse de ne hali varsa görür senim için rahat olur en azından

Buna benzer şey benim başımada geldi. Sonra gördüm ki başka sevgilisi var kimse beni kekleyemez ufak bişey sezersem hemen araştır bulurum,kıza ulaştım yazışmaları bile gönderdim kız naptı herifle evlendi, enteresan şeyler enteresan insanlar gatip çok garip

Hayirli aksamlar. Bende cok yasadim biyle tipleri suanda evliyim.
Senin yapacagin teksey mesafe bir ay tani en azindan sevsende aciklama o kossun pesinden
O meymenetsizude birak ne hali varsa gorsun. Ama nisanlisina bir kereye masus acikla herseyi. " bende bir kizim benim yasadigim seyi senin yasamani istemem"diye baktun tinlamiyor icin rahat eder hic olmazsa ben biyle yapardim

Ben ayni sekilde hep terkedildim daha birkac gun once benimle evlenmek isteyen adam sudan bahaneyke terketti resmen coktum artik erkeklere guvenim kalmadi hatta nefret ediyorum

Bilinç altindan kaynaklanıyor hep aynı adamları çekiyorsun. Kendine telkinler ver. Hayattan ne istiyosan kendine onu söyle. Hayatında ne yaşadın bilmiyoruz annenden kaynaklı olabilir bu durum. hamileliğinde veya senin ergenlik durumuna kadar annenden etkileniyosun bilinçaltı olarak. Biraz karışık bı konu aslında

Canim bu ne ki bunlarin birde sonradan evli cikan versiyonlari var biri bana denk gelmisti. Karaktersizler iste.
Ama lutfen o kizcagiza bi iyilik et ve anlat durumu basi yanmasin oyle bi serefsiz ugruna.

Bence kıza anlatın. Onu da aldatmis belli ki.evlenunce de aldatir.boyle insanlar için üzülmeyin. Umarım karşınıza karakterli biri çıkar.

İlgimi çekti merak ettim. Bu telkinler ise yariyor mu gercekten ? İnanmasak da telkin yapınca işe yarar mı ? Telkinin bilinçaltına yerleşmesi için kaç tekrar ve gün gerekir acaba ? Çok merak ettim hep duyuyoruz hatta geçen gün cnnde biri telkinin öneminden bahsetti şaşırdım. Siz de öyle yazınca sormak istedim :)
Konu sahibi adam çok adiymis ben olsam o sözlüye çoktan yetistirmistim. Yüksek olasılıkla da kız bana inanmayıp o adam musveddesi ile devam ederdi. Genelde şerefs.z denk geliyor bana çünkü ama keisn söylerdim yani kimse beni enayi yerine koyamaz , gerisi o kızın midesinin ve gururunun bileceği iş

Yazismalarimizi çoktan sildim canm ama bende kesin atabilseydim o kizda devam eder eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…