fk1991 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 1.879 3 66 Çek Cumhuriyeti 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Joy #61 niles_selin .!.: İyi ki Italya'da doğmamışız! Neden? Çünkü İtalyan'ca bilmiyoruz! Genişletmek için tıkla... ahahahahah cok sacma yaa
niles_selin .!.: İyi ki Italya'da doğmamışız! Neden? Çünkü İtalyan'ca bilmiyoruz! Genişletmek için tıkla... ahahahahah cok sacma yaa
fk1991 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 1.879 3 66 Çek Cumhuriyeti 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Joy #62 Geçen sene Fransaya gittim inanır mısın 5 yaşındaki çocuklar bile fransızca konuşuyolardı.
fk1991 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 1.879 3 66 Çek Cumhuriyeti 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Joy #63 Nihat Doğan Bob Marley’in No Woman No Cry Şarkısının Anlamına Son Noktayı Koydu “Ağlamayana Kadın Yok”
Nihat Doğan Bob Marley’in No Woman No Cry Şarkısının Anlamına Son Noktayı Koydu “Ağlamayana Kadın Yok”
fk1991 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 1.879 3 66 Çek Cumhuriyeti 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Joy #64 Asansöre Binecektim Ama 4 Kişilikti Ben Tek Olduğum için 3 Kişi Daha Bekledim. İnanır mısınız ? Dizüstü Bilgisayar Aldım Masaüstünde de Çalışıyor Geçende Ödemeli Aramayı Kabul Ettim İnanırmısın Kontüru Benden Kestiler. Dün Bi Tane i-phone Aldım İnanırmısnz Adamlar Açlıktan Arkasındaki Elmayı Isırmış .
Asansöre Binecektim Ama 4 Kişilikti Ben Tek Olduğum için 3 Kişi Daha Bekledim. İnanır mısınız ? Dizüstü Bilgisayar Aldım Masaüstünde de Çalışıyor Geçende Ödemeli Aramayı Kabul Ettim İnanırmısın Kontüru Benden Kestiler. Dün Bi Tane i-phone Aldım İnanırmısnz Adamlar Açlıktan Arkasındaki Elmayı Isırmış .
fk1991 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 1.879 3 66 Çek Cumhuriyeti 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Joy #65 İnanırmısın Geçen Sevglimin Ev Telefonunu Aradım Nerdesin Dedim Söylemedi .Deli Oldum Arkadaş GeçenLerde GTA oynadım Anladığım kadarıyla Adamda ehliyet yok polisler hep kovalıyor
İnanırmısın Geçen Sevglimin Ev Telefonunu Aradım Nerdesin Dedim Söylemedi .Deli Oldum Arkadaş GeçenLerde GTA oynadım Anladığım kadarıyla Adamda ehliyet yok polisler hep kovalıyor
fk1991 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 1.879 3 66 Çek Cumhuriyeti 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Joy #66 Nihat dogan : Almanya da yaşayanlar alman'sa, Sakaryada yaşayan Sakarmı Kardeşim Adamın sinirini bozmayın ahahahah.
Nihat dogan : Almanya da yaşayanlar alman'sa, Sakaryada yaşayan Sakarmı Kardeşim Adamın sinirini bozmayın ahahahah.
fk1991 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 1.879 3 66 Çek Cumhuriyeti 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Joy #67 Nihat Doğan Olmak; Lady Gaga'nın etten elbisesini kıskanıp lahmacundan kravat takmaktır. Nihat Doğan Olmak; elinde kumanda olduğu halde kalkıp televizyonun tuşlarıyla kanal değiştirmektir. Nihat Doğan Olmak; Testere filmini izlerken +18 amblemini görünce 17 kişi daha beklemektir. Nihat Doğan Olmak; Fenerbahçe maçına gidip, Trabzonspor forması giyip, Beşiktaş bayrağı sallayıp, en büyük Galatasaray diye bağırmaktır.
Nihat Doğan Olmak; Lady Gaga'nın etten elbisesini kıskanıp lahmacundan kravat takmaktır. Nihat Doğan Olmak; elinde kumanda olduğu halde kalkıp televizyonun tuşlarıyla kanal değiştirmektir. Nihat Doğan Olmak; Testere filmini izlerken +18 amblemini görünce 17 kişi daha beklemektir. Nihat Doğan Olmak; Fenerbahçe maçına gidip, Trabzonspor forması giyip, Beşiktaş bayrağı sallayıp, en büyük Galatasaray diye bağırmaktır.
kafanereyebizoraya T.C. silinemez ! Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 3.298 40 158 33 Balıkesir 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Joy #68 Carrefour'a gittim kapıda 'SA' yazıyordu 'AS' dedim geçtim. Bundan sonra kimse bana sana güvenmiyorum diyemez , güvenliğim ben -_-
Carrefour'a gittim kapıda 'SA' yazıyordu 'AS' dedim geçtim. Bundan sonra kimse bana sana güvenmiyorum diyemez , güvenliğim ben -_-
K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2012 11.930 7.929 198 14 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Joy #69 Eski sevgilim "hatayı kendinde ara!" diye mesaj attı. Hatayın bende ne işi var? O zaman sen de Kastamonuyu kendinde ara... Ufff, salak yaaa! :))))))))))))
Eski sevgilim "hatayı kendinde ara!" diye mesaj attı. Hatayın bende ne işi var? O zaman sen de Kastamonuyu kendinde ara... Ufff, salak yaaa! :))))))))))))
K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2012 11.930 7.929 198 23 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Joy #70 Bir gün telefonuma "aşkım" diye mesaj gelirse sokağa çıkar "bu telefon kimin lan!" diye bağırırım. :)))))))))))))) -sanki beni anlatıyor!- :)
Bir gün telefonuma "aşkım" diye mesaj gelirse sokağa çıkar "bu telefon kimin lan!" diye bağırırım. :)))))))))))))) -sanki beni anlatıyor!- :)
K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2012 11.930 7.929 198 25 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Joy #71 * Dosya ziplemeyi (SIKIŞTIRMA) 1989 yılında Phil Katz, insan ziplemeyi (SIKIŞTIRMA) ise yine aynı yıllarda İETT buldu. * Matematikten nereyi anlamadığımı bile anlamıyorum. * Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma. Kalk! Bir çay koy, havlu ver ne bileyim. Mal gibi dolanma. * Boy 1,47 "Gazamından kork!" yazmış. Tükürüp kaçacak herhalde. * Öğretmenimi ekleyip durumuma gülücük koydum. "Gülünecek bir şey var söyle hep beraber gülelim." yazmış.:18:
* Dosya ziplemeyi (SIKIŞTIRMA) 1989 yılında Phil Katz, insan ziplemeyi (SIKIŞTIRMA) ise yine aynı yıllarda İETT buldu. * Matematikten nereyi anlamadığımı bile anlamıyorum. * Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma. Kalk! Bir çay koy, havlu ver ne bileyim. Mal gibi dolanma. * Boy 1,47 "Gazamından kork!" yazmış. Tükürüp kaçacak herhalde. * Öğretmenimi ekleyip durumuma gülücük koydum. "Gülünecek bir şey var söyle hep beraber gülelim." yazmış.:18: