Ya cok tesekkur ederim peki ne kadar suruyo bu isgenceeÖncelikle geçmiş olsun. Zor olan aşamayı atlatmissiniz. Kokuda dikislerden kaynaklı burnun içindeki dikişler eridikce koku oluyor belli bir süre sonra geçecek merak etmeyin. Aynı durumu bende yaşadım. Şuan 4. Ayimdayim koku tamamen geçti.
1 veya 1.5 ay gibi sürüyor. Merak etmeyin normal bir durum .biraz sabır sadeceYa cok tesekkur ederim peki ne kadar suruyo bu isgencee
Tesekkur ederim rahatladim braz1 veya 1.5 ay gibi sürüyor. Merak etmeyin normal bir durum .biraz sabır sadece
Rica ederim. HoscakalinTesekkur ederim rahatladim braz
Caniimmm tampon cikmis hayirli olssun o pisss koku 1.ay da bitti sukur bi benden geliyo sanmisyim dr dediki bi tek sana gelir merak etme :) rahatlamistim sol burun deligimden genzime dolardi koku les kokusu hemde haklisin mentollu yaglardan sur burun deligine kokuyu bastirsinTesekkur ederim rahatladim braz
Naneli seker atiyorum agzima azcik rahatlatiyo ama napalim en azindan sadece bende olmamissCaniimmm tampon cikmis hayirli olssun o pisss koku 1.ay da bitti sukur bi benden geliyo sanmisyim dr dediki bi tek sana gelir merak etme :) rahatlamistim sol burun deligimden genzime dolardi koku les kokusu hemde haklisin mentollu yaglardan sur burun deligine kokuyu bastirsin
Yav aklina kotu seyler getirmesene kuzum basa gelen cekilir hem revizyon oyle kolay kolay olunmaz olunsa dahi ilkinde cektiklerini cekmezsin de aklina getirme benimde burun icim odemli hic oyle antibiyotikli krem.vermedi bepantene sur demisti ben esktradan senin gibi evhamlanip kafama gore bactropan suruyorum antiotikli :) keske dr un icinden dusunse de seni korkutmasa simdi burnuma kulak cubugu ile.bakim.yaptm :))Naneli seker atiyorum agzima azcik rahatlatiyo ama napalim en azindan sadece bende olmamiss
Tesekkur ederim canim kurtuldum kurtulmasinada dr sag burun ucumda hafif iceride odem oldugunu soyledi enfeksiyon kapmasin diye krem ve antibiyotik verdi insallah kapmaz dedi
Simdide o kafama takildi enfeksiyon olusursa revizyona gerek olabiliyormuss
Zor bi surec olcak Allahim lutfen enfeksiyon olusmasin
Bana da aynısı oldu, enfeksiyon oluşabilir diye antibiyotikli krem verdi , kokmaya başlamış burnun demişti ama ben koku almiyordm o dedikten sonra almaya başlamıştımNaneli seker atiyorum agzima azcik rahatlatiyo ama napalim en azindan sadece bende olmamiss
Tesekkur ederim canim kurtuldum kurtulmasinada dr sag burun ucumda hafif iceride odem oldugunu soyledi enfeksiyon kapmasin diye krem ve antibiyotik verdi insallah kapmaz dedi
Simdide o kafama takildi enfeksiyon olusursa revizyona gerek olabiliyormuss
Zor bi surec olcak Allahim lutfen enfeksiyon olusmasin
Ne bilim biraz arastirdim birininki enfeksiyon kapmis yok bicakla kesti siringayla aldi bilmem ne yazmislarYav aklina kotu seyler getirmesene kuzum basa gelen cekilir hem revizyon oyle kolay kolay olunmaz olunsa dahi ilkinde cektiklerini cekmezsin de aklina getirme benimde burun icim odemli hic oyle antibiyotikli krem.vermedi bepantene sur demisti ben esktradan senin gibi evhamlanip kafama gore bactropan suruyorum antiotikli :) keske dr un icinden dusunse de seni korkutmasa simdi burnuma kulak cubugu ile.bakim.yaptm :))
Cuma gunu atelim cikicak o zamana kadar kullanicm muayene edicek.Bana da aynısı oldu, enfeksiyon oluşabilir diye antibiyotikli krem verdi , kokmaya başlamış burnun demişti ama ben koku almiyordm o dedikten sonra almaya başlamıştımKaç gün kullan dedi sana kremi ?? Bir de nasıl anlaşılıyor enfeksiyon acaba ki
Işte senle aynı durumdaydı kabuklar falan dusmemisti bana hem antibiyotik hap hem terramycin yazmıştıCuma gunu atelim cikicak o zamana kadar kullanicm muayene edicek.
Girisinde odem olusmus enfeksiyon olmasin dedi.
Burun nasik kokuyo ya
Aynen ilaclarimiz bile ayniIşte senle aynı durumdaydı kabuklar falan dusmemisti bana hem antibiyotik hap hem terramycin yazmıştı
Bacim tentirdiyot kokusuna kurban olayim bu ne kokmus et yemissin gbiBende olduğumda burnuma ameliyat kokusu geliyordu iğrenç. 1 ay sonra geçti. Gece yatarken genzimden ağzıma gelen kan pıhtılarıda çabası. O an nefret ettim keşke olmasaydım dedim ama neyseki geçti hepsiama ameliyat kokusu beynime öyle bir işledi ki ne zaman tentirdiyot koklasam o anlar gelio aklıma
Yani eskiye göre burnum çekiliyor gibi gerilme hissetmiyorum en azından, bide tlf flaşı açıp bakıyorum içine varmı bişey diyeAynen ilaclarimiz bile ayni
Gecirdimi peki bu ilaclar. Bu kadar korkum yersizmis demek
ah ya tamam tabi okuyoruz da aglamak nedir guzelim :) bi ay sonra daha rahatlicaksin uzulme iste diyoruz ya aslinda isin psikolojik kismi zor olan yoksa ameliyat kolay iyi olucak hersey burnunu unut biraz atelin niye tamponla alinmadi sahidenNe bilim biraz arastirdim birininki enfeksiyon kapmis yok bicakla kesti siringayla aldi bilmem ne yazmislarpskolojim bozuldu yemin ederim 2 saat agladim bu yazilari okuyunca
Kac gun olmusdu ameliyat olaliYani eskiye göre burnum çekiliyor gibi gerilme hissetmiyorum en azından, bide tlf flaşı açıp bakıyorum içine varmı bişey diyekontrole gitedim henüz bakalım geçmiştir umarım :)
Ama kremi İlk kullandığımda beklemediğim şeyler çıkmıştı burnumdanşuan kabuk falan düşmüyor artık. Kabuklanma enfeksiyon yapıyor bildiğim kadarıyla
Bilmiyorumki canim tamponu 6 gun ateli 10 gun tutuyormusah ya tamam tabi okuyoruz da aglamak nedir guzelim :) bi ay sonra daha rahatlicaksin uzulme iste diyoruz ya aslinda isin psikolojik kismi zor olan yoksa ameliyat kolay iyi olucak hersey burnunu unut biraz atelin niye tamponla alinmadi sahiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?